rhaegar написа:parvanoff написа:rhaegar написа:
Те затова и ни качват на влака вече доста пъти.
Е, и? Сигурно това ги прави по-добър отбор от Левски? С повече успехи на всякакво ниво?

Не виждам какъв е смисълът от едни такива думи като твоите... Тебе може и да са те качвали на влака, но за някои хора просто са успели да вземат някоя победа над нас...голям праз...
Абе не знам. Обикновено един отбор като побеждава друг, значи все с нещо е по-добър. Да напомням ли, че точно загубите от Локо напоследък ни костваха доста?
И защо изобщо намесваме тука успехите на други отбори? Темата е, че те сравнително често попадат на читави играчи, докато ние предимно на дървета.
Другите отбори и другите президенти мисля, че ги намесихте още преди няколко мнения. Мен лично другите отбори не ме интересуват-нито завиждам, нито ми пука за тях. Но когато се пише нещо, което не е така смятам, че е нормално да се реагира. Особено за нещо, което първо, че е субективно, а второ, че и съвсем друго говорят някои косвени факти. Но и това май е българска черта-когато един човек е здрав и прав никой не смее да му скочи, но когато падне и не може да се защити, тогава всички започват да ритат и блъскат. Същото е и сега с Левски-да, отборът си има тежък момент, има си слабости, но това не означава, че трябва да се плюе за щяло и нещяло, защото сега изглежда така е модерно. А очевидно не можеш да разбереш едно сравнително не толкова сложно нещо. Ако попадаха на по-добри играчи щяха да завършват честичко пред нас в класирането. Я кажи за последните 10 години примерно колко пъти те са завършвали пред нас в класирането? И изобщо можеш да погледнеш къде точно са завършвали. Ето защо казвам, че думите са ти типично нихилистични, а това не е нито полезно, нито пък е нещо положително... Мое мнение разбира се.