Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот metodito » 28 сеп 2009 11:15

ЕМИЛ написа:Неможе да се делим на левскари от фенклубовете и останалите които нечленуват никъде.Предложението е в четвъртък пълен стадион и мощно ОСТАВКА към Мустачко.

Ахааа, значи там някакви малоумници могат да се делят от нас и да се разпореждат на стадиона все едно им е бащиния, а ние не можем да се делим от тях? Прасета в космоса. Да не вземат обаче да паднат лошо... Само те да си останат на стадиона. Ееей, значи... Някой да обясни на онези малоумници там, че клуб без фенове не съществува обаче. Да не станем като Слабия. Защото те имат много фенове в цяла България, но с онзи узурпатор, за какво да ходят на стадиона?
Последна промяна от metodito на 28 сеп 2009 11:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:16

И аз съм за Наско да се връща.За да ги постегне нашите кокони

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот Di Canio » 28 сеп 2009 11:17

SIN написа:
Di Canio написа:Ок. А защо Батков не е сменен като имат влияние и скандират обидни реплики към него? Също така говорите ми за някакво участие в Шампионската Лига с Кокала... Чувате ли се въобще какви глупости говорите.
Със здраве и САМО ЛЕВСКИ и ЛАЦИО!

Глупостите ги пишеш ти. Ти можеш ли да си уволниш работодателя?

Професоре гледни точки има 2 броя.

1ва Гледна точка: от страна на Работодателя.
Ако си работодател и виждаш че фирмата ти не върви спонсорите (един вид публиката) гледат да стоят на страна от теб какво правиш? Сменяш служителите? Това нещо случва ли се в Левски? НЕ! Сменят се треньорите... Лошото е че не те играят на игрището:) За мен от треньора има единствено от психологическа гледна точка някаква полза. Видяхме онзи голям СПЕЦИАЛИСТ извел Националния отбор до 4то място през 94та какво направи в ЦСКА... А в същото време преди 4 дни ги смачкахме като ветерани италянците които ни спряха по пътя към златото и то без намесата на големия Специалист.

2ра гледна точка: от страна на служителя
Ако си служител и не ти харесва началника ти какво правиш? Подаваш си молбата и напускаш. Това случва ли се в Левски? НЕ! Бардака е един и същи като миналата година. Оправданието "Ами миналата година как станахме шампиони?" Ей така ние бяхме абсолютно трагични видя се в мача с Миньор... Друг е въпроса че цска бяха още по-трагични а и не бяха играли с нито един от въпросните изявени фаворити в първенството ни. Нормално беше от 5 мача да загубят 7 точки при възможни 15 срещу фаворитите.

Така че не ми говори глупости от рода Лумпените били проблема за моментното състояние на Левски защото и с Кокала и с Мъди последните 3 години са ни пълна трагедия!
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:17

metodito написа:
ЕМИЛ написа:Неможе да се делим на левскари от фенклубовете и останалите които нечленуват никъде.Предложението е в четвъртък пълен стадион и мощно ОСТАВКА към Мустачко.

Ахааа, значи там някакви малоумници могат да се делят от нас и да се разпореждат на стадиона все едно им е бащиния, а ние не можем да се делим от тях? Прасета в космоса. Да не вземат обаче да паднат лошо... Само те да си останат на стадиона. Ееей, значи...

Съединението прави силата

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот zlostar » 28 сеп 2009 11:18

.....
Последна промяна от zlostar на 28 сеп 2009 14:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:19

До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 сеп 2009 11:20

в момента и Сираков да се върне ситуацията няма да стане по розова....аз като левскар се чуствам унижен след сагата с трансверите и мача с цска и не съм само аз така .....просто Батков трябва да си ходи но да обяви публично че иска да продаде отбора и да видим кой ще се кандидатира да го купи ....а от Радко по слаб треньор скоро не сме имали
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2009 11:20

Ако Наско се върне, аз си оставам левскар и винаги ще съм, но спирам да ги гледам! Това ще значи, че шепа малоумници със свастики по телата управляват клуба.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:21

Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Дадах ти го в моят първи пост по темата.Пълен стадион ,даже препълнен и мощно ОСТАВКА.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 11:22

А бе вие луди ли сте бе, идиоти?!?!?! Докога ще ги въртим ... наско, гонзо, батков не знам си к'во.... Нови хора в Левски трябват.. и нов собственики.... старите муцуни вън от всякви ръководни постове....

Върни се в “Архив”