http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2027438
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
dunavfc написа:Какъв е този човек бе![]()
![]()
![]()
Иначе,100 % съм съгласен,няма как да не се доверя на ТВ 7
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
dunavfc написа:Какъв е този човек бе![]()
![]()
![]()
Иначе,100 % съм съгласен,няма как да не се доверя на ТВ 7
CTAHKO написа:dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?
Нали ревеше,че имало цензураСега излизат новини без цензура и пак ревеш
runnersa написа:Еми човека е от легия Антимафия може да не е 1 ва хубост но това е друг въпрос![]()
Добре бе доверявай се на вожда твой проблем!
Най - лошото е че той си гледа кефа и му е през Пашата как живеят хора като тебе!
dunavfc написа:CTAHKO написа:dunavfc написа:Ама нито една друга телевизия не разкрива такива скандали,как винаги ТВ 7 са надушили далаверата ? Що техните новини не се въртят по другите медии,след като са толкова шокиращи ?
Нали ревеше,че имало цензураСега излизат новини без цензура и пак ревеш
Значи,одобряваш цензурата,когато ти е удобна налиАз съм и затова,който иска да критикува,да плюе,ако ще и да манипулира,но и от друга страна да се дава изява и на останалата страна. Защо вчера ТВ 7 не предаваха дори и 1 мин. протестите ? Нали дават право на изява на народа ? Нали са патриотична телевизия ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
runnersa написа:Ето още едно доказателство колко чисти и неопетнени души ни управляваха тези 4 години - Както се казва дай Боже всекиму такива честни управници!![]()
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2027438
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта