Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Къде ще ни настанят в неделя в Ловеч?

Мнениеот topchaki » 26 сеп 2009 11:35

tprodanov написа:Домакини сме, ние си решаваме къде.

И аз смятам така.То от Бургас нали ще дойдат 7 фена. :lol:

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот gorg » 26 сеп 2009 11:36

THE G.A.M.E написа:
gorg написа:
THE G.A.M.E написа:На този етап......като имаме на предвид психическото състояние на отбора......трудно ще бием ! Но някак си не ми се вярва......а и не искам да вярвам, че ще допуснем четвърта поредна загуба ! Така че според мен.....за съжеление > 1 : 1 !
А ако нашите ме изненадат с една хубава победа......ще е едно добро предястие, преди основното - Лацио !

Ти с Радко да си видял хубав мач на ЛЕВСКИ?! Аз не! Е след последните събития и този треньор едва ли ще ме изненада с победа!:(

Aми за съжеление си много прав ! При този треньор имаме само един важен спечелен мач, този с Баку. От другите мачове, на мен лично ми хареса играта като гост срещу Дебрецен, но пък мача го загубихме......въобще аз не мога да се сетя кога Левски са имали повече загуби от колкото победи за два месеца в официални мачове ! Според мен....такова чудо, като изминалите два месеца, не е било !
Пълна липса на резултати ( в голяма част от мачовете и на игра ) и то все във важни мачове !

Мача с Баку няма да го коментирам - то ако тръгнем да се сравняваме и с такива отбори за къде сме тръгнали въобще. Колкото за мача с Дебрецен - според мен унгарците си изиграха мача тактически много добре - няма значение че сме владеели топката повече от тях, просто видяха къде са ни слабите места и ги използваха! Лошото при нас е че въпреки първия мач, Радко не си взе поука и излязохме със същата постройка, само дето играхме по - нахъсано. Естествено това е лично мнение, не съм специалист и винаги мога да греша! Дано все пак в неделя да бием, но много се съмнявам!:(

tprodanov
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот tprodanov » 26 сеп 2009 11:38

Тоя сталкера е изключително дебилен тип. Виж са младежо- като правиш забележки за правопис, няма да е лошо да се научиш ти да го спазваш. Няма да е лошо да се научиш и да различаваш правописни от технически грешки, но ще трябва да завършиш втори клас преди това. Още чакам да покажеш някои факти, както и някакво смислено обяснение за ника ти, сталкере?
Иначе да даваш след три домакинства статистика е повече от жалко? Що не даде за миналата година? Що не даде за по-миналата? Или за която искаш година, колкото искаш назад, да видим как стоят нещата? Пич, ти ако си учил статистика, аз в момента пиша от калкулатор.

ПП Когато нЕкой ти пише Орина, и специално ти е направил грешната буква главна, очевидно има нещо друго предвид. Може и да е нещо, което не знаеш, приеми го като едно левскарско гаврене с теб. Ае сега обратно в кочината, антилевскарче обективно :mrgreen:

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 26 сеп 2009 11:40

то па кой знае колко левскари няма да има...предполагам около 500 :?
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

bobsan9
Контакти:

Re: Има ли власт в България?

Мнениеот bobsan9 » 26 сеп 2009 11:42

на пишман юристите в този форум ще им отговоря,че има такава мярка и за всеки мач извън страната му се вади специално разрешение ;) само,че то не става за два дни тук са използвани връзки ;)

Неутрален
Контакти:

Re: Има ли власт в България?

Мнениеот Неутрален » 26 сеп 2009 11:51

То в Бг без връзки какво става ? Почти нищо не може да се направи. А относно въпроса има ли власт , няма да отговарям щото е безсмислено. На риторичен въпрос не се отговаря. Ако имаше такова животно "власт", Лупи Мупи и тем подобни отдавна щяха да са по затворите а не да парадират някакви идиоти на по 35-40 години с "милионите си" и да се правят на футболни босове. а найсмешно е и когато дават акъл, то не са схеми , тактика, подготовка .....

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 26 сеп 2009 11:52

специално е направил

Да бе,убеди,ти който не можеш да пишеш на български,а пишеш думи на друг някакъв език.
Ти който навярно също специално написа ярмейския,когато това се пише с А!

Това е "техническа" грешка за теб, нали?

п.п.кочина е мястото,където ти и хора като теб се събирате.

gpp1981
Контакти:

Мнениеот gpp1981 » 26 сеп 2009 11:58

Целия стадион ще е с левскари от Троян ще доидат много .

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 26 сеп 2009 11:59

zlostar написа:Виждам говориш за комунизъм. Може би знаеш, може би не - тази система пада на 10.11.1989г., много преди ти да си бил роден. Аз съм бил роден преди тази дата. Усетил съм тежестта на тази систем.

Наистина ли падна,в Подуенския клуб още е на власт.

виж,и ако има нещо невярно кажи :)

БАТКОВ - БИВШ ПЪРВИ СЕКРЕТАР НА РК НА КОМСОМОЛА В РАЙОН В.ЛЕВСКИ
ЧЛЕН НА БКП ГЛАВЕН ЮРИСТКОНСУЛТ НА НС НА ОФ;
Г.МАРКОВ,ПОВЕЧЕ ПОЗНАТ КАТО АГЕНТ НИКОЛАЙ - БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ДОНОСНИК НА ДС
КИРИЛ ИВКОВ - БИВШ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА ФК ЛЕФСКИ, МАЙОР ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ;
ПАВЕЛ ПАНОВ - БИВШ ЧЛЕН НА БКП, ОФИЦЕР ОТ НАРОДНАТА МИЛИЦИЯ;
Последна промяна от S.T.A.L.K.E.R на 26 сеп 2009 13:52, променено общо 1 път.

radko piratko
Контакти:

Мнениеот radko piratko » 26 сеп 2009 12:05

Вие сте си домакини, след като си плащате наем Вие определяте

Върни се в “Архив”