Шампионска лига - сезон (2017/18)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон (2017/18)

Мнениеот LaRgO » 12 апр 2018 01:04

Bernaleo написа:https://pbs.twimg.com/media/Dah_MpZX0AEt-QW.jpg ????

Пич, това е много евтин опит за манипулация.
На клипа ясно се вижда, че Бенатия НЕ играе с топката. Тази снимка не отразява реално какво се случи.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 апр 2018 01:07

Защитниците от Северна Африка(Тунис, Египет, Мароко, Алжир) принципно са си "лудаци" и подобни приоми са често явление.
Отлични бойци, всеотдайни, но нерядко им се случват и подобни неща.
Принципно в тези първенства ярко преобладават under 2.5 гола именно поради здравата игра и тактическите детайли(с френски привкус).

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 апр 2018 01:08

за мен дузпа няма, но кой ме пита :mrgreen:

иначе Роналдо не знам, 15 пъти падна като жена, тоя не му ли е неудобно колко подигравки отнася..... :oops:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 апр 2018 01:09

Кинг, как е кръвното, бре?

Потребителски аватар
stoper
Контакти:

Мнениеот stoper » 12 апр 2018 01:09

paceto написа:Като цяло феновете на Ювентус казват, че има дузпа и че виновника е защитника, но разбира се както почти винаги други фенове не свързани с тези отбори започват да пишат подобни коментари. :lol:

Гледах по един от Италианските канали преди малко, доста са си настървени срещу съдията. Нормално. Както написах, тежка ситуация, няма правилно решение в случая.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 апр 2018 01:11

smoothc написа:Кинг, как е кръвното, бре?

по-спокоен съм отвсякога :mrgreen:

само се надявам Ливърпул да не спечелят купата, че ако отбор с халфове Вайналдум, Милнър и Хендерсън спечели ШЛ спокойно могат да закрият турнира
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2018 01:12

kingofpop написа:за мен дузпа няма, но кой ме пита :mrgreen:

иначе Роналдо не знам, 15 пъти падна като жена, тоя не му ли е неудобно колко подигравки отнася..... :oops:

Ама имаше такава миналата година на Суарес нали. :lol: :oops:

stoper написа:
paceto написа:Като цяло феновете на Ювентус казват, че има дузпа и че виновника е защитника, но разбира се както почти винаги други фенове не свързани с тези отбори започват да пишат подобни коментари. :lol:

Гледах по един от Италианските канали преди малко, доста са си настървени срещу съдията. Нормално. Както написах, тежка ситуация, няма правилно решение в случая.

Е нормално, ама пък феновете на Барселона в момента са обхванали доста форуми да плюят, а вчера ги нямаше. :lol: Тук поне има хора, които не се скриха, ама на други места като чужди форуми и наши са доста активни. За Спортал пък да не говорим там са на първа линия. :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 апр 2018 01:14

paceto написа:
kingofpop написа:за мен дузпа няма, но кой ме пита :mrgreen:

Ама имаше такава миналата година на Суарес нали. :lol: :oops:

сходна беше ситуацията, тука Васкес тръгна да пада още при началото на контатка, точно както и Зъбко :mrgreen: не виждам никакво изблъскване с ръце на Бенатия

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 12 апр 2018 01:14

kingofpop написа:само се надявам Ливърпул да не спечелят купата, че ако отбор с халфове Вайналдум, Милнър и Хендерсън спечели ШЛ спокойно могат да закрият турнира

E, ако Ливърпул спечели този сезон, Коутиньо също би трябвало да получи медал.
Трябва да стискаш палци за вашия човек :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 апр 2018 01:18

stoper написа:Това е неблагодарната работа на съдията. Тежка ситуация, даде дузпа, сега половината фенове смятат, че Ювентус е бил ограбен. Ако не беше дал дузпата и Реал беше загубил мача, другата половина щеше да е убедена, че Реал са били ограбени.

Дузпа в добавеното време, която решава изхода на елиминационен двубой трябва да е безспорна. Ако има съмнения, оставяш двата отбора да решат двубоя в продълженията!
[offtopic]... иначе преглеждайки ситуацията за пореден път, спокойно може И да се свири нарушение на КР за натискането на защитника с лявата ръка в борбата за високата топка. ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Архив”