ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.
Дано да пишат тези работи, колкото да става спор. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Beladona написа:eddie написа:Съвсем скоро ПФК ЦСКА АД остава без играчи, та ми е чудно как точно ще получи лиценз..![]()
Ади баааа , верно ли ?
Верно, и под скоро имам предвид 1-2 дена..
Знаеш ли с кого са договорите на сегашните играчи, които взеха Купата?
- slash1912
- Контакти:
Re: Ловеч остава без отбор заради комунистите
ЦСКА не е Ботев,за да играе с лиценза на Металик
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Кашчей написа:eddie написа:1982 написа:Кашуй, единствено Литекс от този миш-маш, е кандидатствал за лиценз, те ще искат да играят с Литекс, ама Литекс не е прекръстен и, ако получи лиценз, ще е само с името Литекс. Чавдар не е кандидатствал за лиценз.
Напротив, прекръстен е на ПФК ЦСКА София ЕАД.. и е собственост на ЦСКА 1948
Я покажи кога Литекс е прекръстен!
Ми той ако е прекръстен къв лиценз ще дирят оттам??
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България
CSKA 78 написа:PFC Litex написа:Мен не ме е еня ГДГ. колкото по-бързо се омете, толкова по-добре. Но този отбор "Литекс" не го е създал той з да го ,мести. Да си вземе футболистите, ако може да си вземе гредите и седалките барабар с кенефа, но не може да мести, придобива и закрива нещо , което не е създал. Да в осноата на много от успехите на отбора е, но това тук няма значение. Не ми пука в коя група ще играем, но няма да приема факта да ми докара, Лисец или Угърчин за да ги припознаваме пък ние и да затрие отбор, на който историята може да се проследи до 1921г назад.
Ганчев не е създал в Литекс Ловеч единствено феновете, така че може сами да се вземете, и да си направите един Кърпачев в А областна! Нали не искахте жужето и захарния Бос в клуба ви? Ето мечтата ви се сбъдна!
Дребосъка е вреден за спорта , да изчезва веднага !!!
Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.
Нека има бъзици... всичко е част играта и фолклора!
Нямаше да е интересно, иначе!
Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.
Това са етрополците , не са цесекарите ...
He e само спор! Война е! На война, като на война! А, ти може би още не можеш да повярваш, че Гонзо щял да напусне, ако не спечели трофей и догодина!
ПП Шалчетата ще бъдат червени!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Кашчей написа:eddie написа:1982 написа:Кашуй, единствено Литекс от този миш-маш, е кандидатствал за лиценз, те ще искат да играят с Литекс, ама Литекс не е прекръстен и, ако получи лиценз, ще е само с името Литекс. Чавдар не е кандидатствал за лиценз.
Напротив, прекръстен е на ПФК ЦСКА София ЕАД.. и е собственост на ЦСКА 1948
Я покажи кога Литекс е прекръстен!
Виж скрийншота от ТР няколко страници назад и ще се ориентираш..
Beladona написа:Tommi написа:Не мога да повярвам, че цесекарите се радват, че ще се наложи да се увият с по едно шалче на Етрополе или Литекс.Дано да пишат тези работи, колкото да става спор.
Това са етрополците , не са цесекарите ...
Според Беладонката етрополец се става като се смени АД-то. ХАХА!
Убийствена логика!
ЦСКА Е ПО-ЖИВ ОТ ВСЯКОГА!