Blue_Lion написа:Това за съжаление е така ! Доноси,лицемерие...има ги при нас много ! Но аз пък си мисля,че "лошата кръв" все някога ще изтечеА тези неща за Историята на България,виж,че и 10 пъти повече народ се обедини срещу тези !
Лъжеш се. "Лошата кръв", както я наричаш се освежава постоянно. Един пример - ББ! По негов почин оправдаването с другите вече се превръща в норма на поведение. Като почнеш от него до мизерното шефче, което ти бави заплатата като ти казва, че е криза, няма пари. А ти си сключил договор, изпълняваш задълженията си и т.н., а мизерника просто иска да му се трупкат лихви в банката, ако може да изклинчи. Това е въобще...И това е при млади хора също. ББ Европа му каза "Стига приказки! Почвай да работиш." Не. Овцете искат да слушат глупости. Сега го скастриха за фискалния резерв и дефицита. Той пак. И са го крили!!!
Профанщина, чалгализация и мизерници! А такива като Бербатов, Кристо, Мис Казахстан... К'во да кажа за тях. А не е ли това още "лоша кръв"?! Има такива като Йовчев, Далаклиев, Топалов. И такива като Бербо и Сесил. Мен ме е срам повече от такива като тях. Понеже тъпите чалгари, никой не ги чува, те са анонимни байганьовци, но известни имена, когато го направят...
... "... да ВИ оправя футбола..."
Кога, бе, Мите? Кога НИЕ станахме ВИЕ и кои сте ВИЕ? Богоизбраните, недостижимите... ?Взел, че се... Мъри заедно с Наско трябва да си подадат оставките, защото голяма вина имат и те. Пламен Марков също е виновен, но най-виновен е Боби.