Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Re: Йоканович заложен на дузпата
Изглежда красноармейците и техните бивши жълти сателити отсега са напълнили гащите преди предстоящите мачове с "Левски" и с радостно умиление и плаха надежда вдишват всяка журналистическа пръдня в посока към "Герена". Спокойно червенушки, спокойно папагалчета - до срещите с нас има доста време.
Сега предстоят мачове на националния отбор - нека да стискаме палци и да подкрепим Любо Пенев и неговата чета, а пък боят от "Левски" няма да ви се размине... 
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
tzvetan_tee написа:Ако трябва да сме честни... промяна в играта няма. Победите ни са срещу слаби отбори и са плод на проблясъци на отделни играчи... Като цяло игра няма. Все някой трябва да е отговорен нали? Не казвам, че Йока трябва да си ходи, но явно нещата не се получават. Ние трябва да знаем причината за това!
Няма треньор в света, който да направи нормален отбор с тези играчи.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- amstel_beer
- Контакти:
От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор. 
Tия от Спортал май се чудят какво да измислят:
Сираков: Трябва ни свежа кръв,аз лично стоя зад треньора.
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=376441
Съмнява ме за 2 дни Сираков да си смени мнението...Не треньора , а човека който съсипа Локо (Сф) е виновен за случващото се в Левски , и докато той е в отбора и Сър Алекс да дойде пак няма да има резултати
Сираков: Трябва ни свежа кръв,аз лично стоя зад треньора.
http://levski.gong.bg/view_article.php? ... _id=376441
Съмнява ме за 2 дни Сираков да си смени мнението...Не треньора , а човека който съсипа Локо (Сф) е виновен за случващото се в Левски , и докато той е в отбора и Сър Алекс да дойде пак няма да има резултати
-
petko.h.markov
- Контакти:
amstel_beer написа:От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор.
Тогава ти ли ще даваш пари?
- amstel_beer
- Контакти:
petko.h.markov написа:amstel_beer написа:От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор.
В Цска кой дава парите?
-
petko.h.markov
- Контакти:
amstel_beer написа:petko.h.markov написа:amstel_beer написа:От Левски трябва да се изнесат Батков и Тонев (няма да е скоро) и едва тогава ще станем предишния силен отбор.
В Цска кой дава парите?
Там пари няма.Нали не искаш Левски да заприлича на ЦСКА.
Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
РАЕВ, ОСТАВИ ЧОВЕКА ДА РАБОТИ НА СПОКОЙСТВИЕ И НИ ОСВОБОДИ ОТ ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ЛЕВСКИ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Captain Stottlemeyer написа:Изглежда красноармейците и техните бивши жълти сателити отсега са напълнили гащите преди предстоящите мачове с "Левски" и с радостно умиление и плаха надежда вдишват всяка журналистическа пръдня в посока към "Герена". Спокойно червенушки, спокойно папагалчета - до срещите с нас има доста време.Сега предстоят мачове на националния отбор - нека да стискаме палци и да подкрепим Любо Пенев и неговата чета, а пък боят от "Левски" няма да ви се размине...
Пха-ха, капитане, още ли не си сменил дилъра, бе
Леевски, оле
Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски
Не знам кой ще вземе решението за махането на според мен най-добрия ни треньор в последните 5г, но трябва да е наясно че с това решение обрича отбора не само на прокопаването на поредното дъно, но и на 2 сигурни загуби от червените и Ботев, а след тях дербитата ще бъдат вече с Черно море и Берое. Не мога да разбера какво очакват от Йоканович, за 2 месеца да мачкаме като Байерн може би !?! По-жалко и аматьорско ръководство в момента май само Нефтохимик има