Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

styopa
Контакти:

Re: Протести против правителството на Орешарски

Мнениеот styopa » 02 юни 2013 23:15

dunavfc написа:Много се надявам новите лидери на ДСБ в лицето на Радан Кънев и Петър Москов да направят необходимото и да съживят десницата !

Според мен няма как да стане.ДСБ си е партията на Костов.Той си я създаде.. с него си замина.Там може и да има кадърни хора,но без Костов едва ли много хора ще ги вземат под внимание.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юни 2013 23:20

Той и Костов е кадърен по принцип,но е труден характер ;)

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 03 юни 2013 08:56

Гласувахте за болния Сидеров и сега ви е яд. Докато има балъци, които да гласуват "ей така", ще сме на това дередже. Надигнете се и покажете малко характер!
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2013 09:15

dunavfc написа:Той и Костов е кадърен по принцип,но е труден характер ;)

Семейни приятели ли сте?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2013 11:04

dunavfc написа:
Иначе,проблема на десните е,че всеки дърпа към себе си,така е,много точно казано. Ако бяха направили нужните компромиси и ГЕРБ + ДСБ/СДС и Кунева бяха поели тази отговорност да излязат заедно на изборите,сега правителството ни щеше да е бъде дясно,уви не се получи...

Проблема е, че никой от изброените ( и принципно - всички десни в България ) ... Не искат да имат нищо общо с ГЕРБ.
Защо ли ? ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 11:25

Отговора е елементарен...Хващат се на анти вълната,която засипа ГЕРБ през последните месеци и знаят,че ако покажат по някакъв начин,че са с тях,това ще им донесе негативи. Няма да забравя едно интервю на Миглена Кунева,мисля че беше при Сашо Диков в което намекна,че е готова да се коалира с ГЕРБ,ако направя няколко компромиса,2 месеца след това,тя се закле,че в коалиция с ГЕРБ няма да влезе ;) Волен защо толкова агресивно се отдръпна от ГЕРБ ? 3 год. им лижеха дупенцата,кво стана за няколко месеца ? Почнаха протестите и бяха първи на улицата...Така ще се случи и ако този кабинет тръгне надолу...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 03 юни 2013 11:31

THE G.A.M.E написа:
dunavfc написа:
Иначе,проблема на десните е,че всеки дърпа към себе си,така е,много точно казано. Ако бяха направили нужните компромиси и ГЕРБ + ДСБ/СДС и Кунева бяха поели тази отговорност да излязат заедно на изборите,сега правителството ни щеше да е бъде дясно,уви не се получи...

Проблема е, че никой от изброените ( и принципно - всички десни в България ) ... Не искат да имат нищо общо с ГЕРБ.
Защо ли ? ;)

Проблема също е че докато кумири за десни политици ни са Бойко , Костов и Пръмова далеч няма да стигнем :!:
А в Световен мащаб кой тие любимия десен - Ким чен Ун? :mrgreen:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 юни 2013 11:37

А не,не позна...Към хора,като теб които ми поставят някакви измислени етикети,като това,че взимам пари от някого,нямам как да съм толерантен и разбран,не е честно просто.Аз по принцип съм толерантен и широкоскроен човек и приемам всякакви мнения,стига да бъдат добре аргументирани от нормални хора.Сега да очакваш от мен да бъда толерантен към комунистически боклуци,моля те,не очаквай ! За теб,лявото и дясното може да са едно,за мен не са..[/quote]

A, така, малко да се жегнеш,не познаваш хората, а ги наричаш с имена и обидни квалификации,аз не виждам да си широкоскроен, ти си знаеш Бойко и това е и там някакви мантри десни небесни,даже ми се струва че си доста тесногръд и консервативен от това което чета в твоите писания,света е вече толкова глобален че трябва човек да се приспособява и живее или ще срещне хора с други навици,традиции,убеждения и трябва да комуникира с тях без да накърнява тяхното достойнство или да иска да доминира над тях и да създава предпоставки за конфликти, а спора ти се свежда до това да кажеш че ще мачкаш,червени боклуци,комунисти и други вулгарни епитети, това не е спор, ти си знаеш твоето ,наумил си си нещо да напишеш и не приемаш никакви смислени доводи,просто манталитета ти е такъв и не обвинявай другите че така изглеждаш в техните очи.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юни 2013 12:45

runnersa написа:Проблема също е че докато кумири за десни политици ни са Бойко , Костов и Пръмова далеч няма да стигнем :!:

То в България, реално, няма истински ( автентично ) ... Мислещи десни политици.
Така че, остава ни да гледаме, кои са определят за такива. ;)

Иначе БСП води типично дясна политика ... Обещанията и също, в по-голямата си част, са десни. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юни 2013 14:06

dunavfc написа:А не,не позна...Към хора,като теб които ми поставят някакви измислени етикети,като това,че взимам пари от някого,нямам как да съм толерантен и разбран,не е честно просто.Аз по принцип съм толерантен и широкоскроен човек и приемам всякакви мнения,стига да бъдат добре аргументирани от нормални хора.Сега да очакваш от мен да бъда толерантен към комунистически боклуци,моля те,не очаквай ! За теб,лявото и дясното може да са едно,за мен не са..

grasiani написа:A, така, малко да се жегнеш,не познаваш хората, а ги наричаш с имена и обидни квалификации,аз не виждам да си широкоскроен, ти си знаеш Бойко и това е и там някакви мантри десни небесни,даже ми се струва че си доста тесногръд и консервативен от това което чета в твоите писания,света е вече толкова глобален че трябва човек да се приспособява и живее или ще срещне хора с други навици,традиции,убеждения и трябва да комуникира с тях без да накърнява тяхното достойнство или да иска да доминира над тях и да създава предпоставки за конфликти, а спора ти се свежда до това да кажеш че ще мачкаш,червени боклуци,комунисти и други вулгарни епитети, това не е спор, ти си знаеш твоето ,наумил си си нещо да напишеш и не приемаш никакви смислени доводи,просто манталитета ти е такъв и не обвинявай другите че така изглеждаш в техните очи.

Ако следиш дискусиите ми,които водя всеки ден,ще установиш,че никога не псувам,някого без да има повод за това . Когато някой се опитва да се гъбарка на мой гръб или директно си ме псува,какво да направя ? Да го подмина толератно !? А особено,когато се пишат абсолютни измислици,нямам как да ги приема нормално,не казвам,че е правилно,да човек трябва да бъде над тия неща,но аз лично трудно се справям с това. Не знам,само Бойко,просто защитавам позициите си,когато смятам,че се критикува безсмислено и манипулирано. Когато някой излезе и каже,че ББ е направил 4 млрд. защо да не го защитата ? Писал съм в този форум поне 200 пъти,какви са грешките на ГЕРБ и конкретно на ББ,къде се провалиха,какво осраха и т.н. Тези неща,обаче не се помнят...Аз имам демократичното право да мразя дадена прослойка от обществото ни. Аз признавам,че мразя комунистите,пак повтарям,не е правилно,но това съм аз,няма как да си изкривя душата.А след като всекидневно се пускат обидни теми за капитализма,за САЩ за демокрацията като цяло,това че аз съм казал "червени боклуци" е най-малкото и най-мекото...Не съм видял,да си направил забележка на всякакви индивиди,които всекидневно хейтват ;) И все пак това е форум,едва ли някой приема обидите,толкова лично...Аз самият всеки ден понасям доволно количество лайна по себе си,ама това не е никакъв проблем за мен ;) Доводи приемам всякакви,стига да виждам в тях смисъл. Когато някой ми напише,че някой иска да ни турцизира и,че смята,че това което се случва в момента ще зароби страната ни,как да го приема като сериозен аргумент ?
Както и да е,жив и здрав,ако има нещо с което съм те обидил,знай че не го мисля,това е все пак само един форум...

Върни се в “Архив”