ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

emanuilman
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот emanuilman » 27 май 2016 18:04

Абе отворковци,кажете ми един единствен известен отбор,който да е бил оздравен?Ако ми кажете един такъв ще ви дам 10 други,които са наново регистрирани и нито история нито нищо не им се е загубило.Ако беше толкова лесно да се оздрави клуб с милиони дългове Фиорентина,Наполи,Рейнджърс,Парма и много други щяха да бъдат оздравени... :mrgreen:

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 май 2016 18:05

PFC Litex написа:Beladona, един приятелски апостроф, ако не скачаш срещу всяко мнение, като герест петел с почти едни и същи мнения, то същите щеше да имат много по-голяма тежест... повярвай ми, дори в моите очи при положение, че водя дискусия без да съм ощетен по един или друг начин от случващото здраво поолекваш на момент.

Извинявай ако съм навлязъл с това си мнение в личното ти пространство ;)

От теб приемам всякаква критика . Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ ! :)

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 18:06

Кировец написа:
icko65 написа:
Teo написа:Ицко, ти още ли не успя да видиш от къде духа вятъра?
Да ти кажа ли, че Гришата наскоро излезе с името си и заяви, че всичко е начертано.
@ Ама как ще вземе лиценз, ама как това, ама как онова... е така лесно. Както боклуците ни фалираха и ние ще фалираме останалите боклуци.
Око за око, зъб за зъб!

Ти прочети мнението на Шака.Човека ва изравни със земята .И е прав.Особено за теб който искаше за ЦСКА да се плаща...Сега се продаде на Гришата за една купа.Не си цесекар-честно!

Абе, много ми е интересно, ако Морето попадне в една такава завера с дългове и лоши собственици ти какво ще настояваш -Божков-любимецът ти да плаща на Градев и мадам Ба, като имате и забрана за картотеки и не се знае от школата кой ще остане или да почнете с ново дружетсво и да си инвестира милионите в нов стадион, че от тая картофена нива вече и собствените ви играчи бягат! :lol:
Мисли малко с тая шамандура на раменете!

Ами най-вероятно ще предпочетем да си запазим стария отбор -без нови дружества.Естествено ако е възможно и както ти казваш да има кой да плаща.А вие ако си оздравите дружеството не се притеснявай че ще останете без нова база.Малко по-бавно но с чест!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:08

Beladona написа:С тази декларация ПР екипа на ВАБО смачка елементарните напъни на самодейците от Микре ! Аре чао ! Оздравяването започна , давайте половината басове и считам нещата за уредени ! Аре кеш аут на загуба !!! :)

С тази декларация стана ясно, че екипа на ВАБО щял да чака план на Гришата, а той вече си има ново дружество?! Кажи ми ти сериозно ли не разбра, че Гришата прави Шах и мат с ново дружество, та се излагаш да пишеш декларации в предсвършен факт? :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 18:09

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Зулус, нема таквиз работи тука, ве, брато! Това си е просто едно надлъгване! Божков изригва по медиите: Оздравявай, Ганчев! Или ще ти взема клуба!
А, Ганчев скоро ще отговори на Божков в стил-"Да заповяда"! ;) Което другояче казано означава-"Пробвай се, ще ти гледам сеира"! :mrgreen: :mrgreen:

Как ще ви го подаде Божков след 30 дни да му се радвате ! :)

:lol: :lol: Да, ве, направо ти казвам! Вие първо оправете лиценза, па тогава се надувай! :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 27 май 2016 18:09, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:09

icko65 написа:
Кировец написа:
icko65 написа:
Teo написа:Ицко, ти още ли не успя да видиш от къде духа вятъра?
Да ти кажа ли, че Гришата наскоро излезе с името си и заяви, че всичко е начертано.
@ Ама как ще вземе лиценз, ама как това, ама как онова... е така лесно. Както боклуците ни фалираха и ние ще фалираме останалите боклуци.
Око за око, зъб за зъб!

Ти прочети мнението на Шака.Човека ва изравни със земята .И е прав.Особено за теб който искаше за ЦСКА да се плаща...Сега се продаде на Гришата за една купа.Не си цесекар-честно!

Абе, много ми е интересно, ако Морето попадне в една такава завера с дългове и лоши собственици ти какво ще настояваш -Божков-любимецът ти да плаща на Градев и мадам Ба, като имате и забрана за картотеки и не се знае от школата кой ще остане или да почнете с ново дружетсво и да си инвестира милионите в нов стадион, че от тая картофена нива вече и собствените ви играчи бягат! :lol:
Мисли малко с тая шамандура на раменете!

Ами най-вероятно ще предпочетем да си запазим стария отбор -без нови дружества.Естествено ако е възможно и както ти казваш да има кой да плаща.А вие ако си оздравите дружеството не се притеснявай че ще останете без нова база.Малко по-бавно но с чест!

Какъв стар отбор, като ще имате забрана за картотеки? А последно същия плащач е подарил титлата на Черноморец, за да играят в ШЛ?

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 27 май 2016 18:10

Кировец написа:
icko65 написа:Тео припомни си какво призоваваше завчера.Да не разваляме основите.Имате ги както каза и Шака-играчи треньор стадион.Не оздравите ли дружеството ги губите и тръгвате надолу.Пък Ганчев ви лъже отдавна.Най-вече че се заема да ви оздрави-с фалит!Как му се вързахте?

Какви играчи има ПФК-то, че не се сещам? :lol:

И ти ли ще ми ръсиш простотии..Ми същите от финала.С емблемата на ЦСКА не на АД-то.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2016 18:11

Колко от вас са се замисляли защо е всичкия този цирк?
И, колко от вас са проумели, че цирка не е заради любов към ЦСКА и на двамата убавци?
Какво се случи преди около година и половина в София и специално с Борисовата градина?
Там търсете нещата... ЦСКА е просто заложника и обикновено, като такъв винаги ще е от обратната страна на мъжеството.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 27 май 2016 18:12

Beladona написа:От теб приемам всякаква критика . Аз съм тук да се за авлявам и да се гавря със слабоумните фенове на ГГ ! :)

Ха, досега гаврата е била само в твоята посока, милионере! :lol: :lol: Не виждам начин посоката да се промени! :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 27 май 2016 18:12

Беладонец, много ще е густо да ги бръщолевиш примерно пред Ицо Стоичков тия твои инфантилни идиотщини - хем на глас ще те оцвети, хем и една левачка за изпроводяк ще ти набие, цесекарино!!! :lol:

Върни се в “Архив”