Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: Футболен Пловдив пред разпад!

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 13:02

kamenitza написа:
hlucho написа:
kamenitza написа::

Я вземи обясни, какво значи естествено и ли изкуствено създаден отбор!

Ще го кажа просто:
Естествено създаден-събрали се приятели поиграли измислили си име регистрирали се където трябва.
Изкусвено създаден-събрали се военните комунистически лидери решили ,че трябва да имат футболен клуб взели качествените момчета на други отбори и хоп Централен Спортен Клуб на Армията :mrgreen:

Трагикомично обяснение!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 11 фев 2009 13:06

hlucho еми специално за вашия отбор е горе-долу такова обяснение . филмите за ас23 ходете ги разправяйте на някой друг :D
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
kamenitza
Контакти:

Мнениеот kamenitza » 11 фев 2009 13:12

Я вземи обясни, какво значи естествено и ли изкуствено създаден отбор![/quote]

Ще го кажа просто:
Естествено създаден-събрали се приятели поиграли измислили си име регистрирали се където трябва.
Изкусвено създаден-събрали се военните комунистически лидери решили ,че трябва да имат футболен клуб взели качествените момчета на други отбори и хоп Централен Спортен Клуб на Армията :mrgreen:[/quote]

Трагикомично обяснение![/quote]

Но ужасно вярно ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 11 фев 2009 13:13

Може да сме по 600 човека ама сме ЦСКА а вие кой сте бе?Като палните стадиона по 3000 човека на мач и кво падате ми от долно нангорнище.Ей това е разликата баткоооо ЦСКА си е ЦСКА!Лятото ни разкахата играта.Нямахме пари, нямахме футболисти, нищо нямахме!И пак бяхме цял полусезон на първо място.Взеха ни мястото в Европа.И ако това ви се беше случило на вас, вас вече нямаш да ви има като отбор.Така че не ми се хвали.Може само си мечтаете сте като ЦСКА!Ама като ЦСКА неможе да е никой!Така че си гледайте отборите, чупите стадионите и се правете на голями холигани и си живуркайте с мацката и ония селския и така!Такава ви е съдбата!И да ви кажа аз не искам Ботев да отива в Б група защото винаги в Плд става шоу.Но за вашите съперници им го пожелавам от все сърце!

По тъпо и ограничено мнение одавна не бях чел.ако не биле изхжърлили от евро турнирите и сме нямали пари нямало да съществуваме.Ние от 13 години нямаме пари а от евро турнирите вече не изхвърлиха веднъж ама ти тогава не си бил роден най вероятно,и ето на още си съществуваме.Напък на селю и подобните му.
А такива като тебе могат само да гледат пловдивското дерби да цъкат с език и след това да отидат да гледат наредения 1 месец предварително мач между ЦСКА и Левски

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 13:19

а тикава като тебе където си мислят че Боте - Локо Пд е дербито на България направо се чудя как да спра да се смея.Разберете го има два отбора в БЪЛГАРИЯ това ЦСКА и ЛЕВСКИ.Това е дербито.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 11 фев 2009 13:21

SHYNE написа:hlucho еми специално за вашия отбор е горе-долу такова обяснение . филмите за ас23 ходете ги разправяйте на някой друг :D

Никога не съм твърдял и няма да го твърдя, че имаме нещо общо с АС23!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 11 фев 2009 13:21

POPCORN написа:Ми значи сте мазохисти.Ходете си там по регионалните да играете кво само пискате.Вие си противоречите бе пичове.Уж пискате, за да стане по-добре а на вас ви е все едно къде ще играе Ботев!Като сте гоями холигани и поизчупихте полината стадиони в България какво стана?Нещо промени ли се?Нов собственик ли имате ?Не може да го накарате да продаде Ботев бе.Разберете това.Ако той не иска няма кка да стане.Все едно мене да ме накарате си продам апартамента.Вземе се стегнете малко.Другото което е дори да има на кой да го продаде той го прави нарочно заради вас!Защото я му счупите колата, я нещо друго и се дразни.На него му е през оная работа.Толкова пари има, пък и някъде трябва си пере парите, за какво му е да продава Ботев?

Ще си го продадеш апартамента,ще си го продадеш и хоро ще заиграеш,ако днес ти счупят всичките прозорци...,ако утре си намериш колата на сол...,ако в други ден данъчните те подгонят...,и всичко това за да си продадеш апартамента.Повярвай ми ще го продадеш и то за жълти стотинки само и само да се отървеш!
Затова и ние трябва да осъществяваме тотален тормоз и мръсотии докато Селския момък и Галка освободят нашите любими клубове.Защото за вас в София незнам,но в Пловдив футболът е нашин на живот и любимият клуб е нещо свещено и тежко на този който посегне на него!А вече посегнаха...
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 11 фев 2009 13:21

а тикава като тебе където си мислят че Боте - Локо Пд е дербито на България направо се чудя как да спра да се смея.Разберете го има два отбора в БЪЛГАРИЯ това ЦСКА и ЛЕВСКИ.Това е дербито.

Абе дерби на България няма има си градски дербита,и нашето градско дерби е по готино от вашето :D :P

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 11 фев 2009 13:24

hlucho написа:
SHYNE написа:hlucho еми специално за вашия отбор е горе-долу такова обяснение . филмите за ас23 ходете ги разправяйте на някой друг :D

Никога не съм твърдял и няма да го твърдя, че имаме нещо общо с АС23!

е ти не :) ама някой други :lol: вадиха трансперента едно друго :lol: ;)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 11 фев 2009 13:29

Jimmy8 написа:
POPCORN написа:Ми значи сте мазохисти.Ходете си там по регионалните да играете кво само пискате.Вие си противоречите бе пичове.Уж пискате, за да стане по-добре а на вас ви е все едно къде ще играе Ботев!Като сте гоями холигани и поизчупихте полината стадиони в България какво стана?Нещо промени ли се?Нов собственик ли имате ?Не може да го накарате да продаде Ботев бе.Разберете това.Ако той не иска няма кка да стане.Все едно мене да ме накарате си продам апартамента.Вземе се стегнете малко.Другото което е дори да има на кой да го продаде той го прави нарочно заради вас!Защото я му счупите колата, я нещо друго и се дразни.На него му е през оная работа.Толкова пари има, пък и някъде трябва си пере парите, за какво му е да продава Ботев?

Ще си го продадеш апартамента,ще си го продадеш и хоро ще заиграеш,ако днес ти счупят всичките прозорци...,ако утре си намериш колата на сол...,ако в други ден данъчните те подгонят...,и всичко това за да си продадеш апартамента.Повярвай ми ще го продадеш и то за жълти стотинки само и само да се отървеш!
Затова и ние трябва да осъществяваме тотален тормоз и мръсотии докато Селския момък и Галка освободят нашите любими клубове.Защото за вас в София незнам,но в Пловдив футболът е нашин на живот и любимият клуб е нещо свещено и тежко на този който посегне на него!А вече посегнаха...

Хахах добре пич ако съм такъв като тоя където не ми пука да видиш как ще си го продам.и на кой ще го продм като няма кой го купи?Пък като имам сумати пари ще ми е през ... .ще си купя нови прозорци си купя нова кола.ще отида живея някъде другаде и готово.и пак клуба ще е мой.начини много!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Архив”