ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 22:09

Кашчей написа:
delqnski47 написа:Добре,питам пак всички:
България как ,подяволите ,е създадена през 681,а не през 1997? :lol: А и дори и Кашчей турското робство спомена - как така си ги броим тия 500 години?Мн ми е чудно.Не тряя ли да си ни изчезне историята? :roll:

Ти България с АД ли ще сравняваш!?! Очаквах повече от теб, а се орезили, като припознавач!
Можеш ли да хванеш и преместиш България на територията на Франция, и да направиш Франция България!?

Принципно може,Кашчей,ако имаме ресурсите да го направим... :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 22:10

България как ,подяволите ,е създадена през 681,а не през 1997? :lol: А и дори и Кашчей турското робство спомена - как така си ги броим тия 500 години?Мн ми е чудно.Не тряя ли да си ни изчезне историята? :roll:

Първо, България е създадена преди 681, но не е тук мястото за тези неща. Второ-сравнението е неуместно, дори и държавата да фалира-пак тя, с цената на свои ресурси и лишения се издига отново. В случая -за да ползвам твоята логика, трябва да се припознава Сан Марино( примерно :!: ), за да носи историята на България...
Ами, няма как да стане...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Haralampy
Контакти:

Мнениеот Haralampy » 26 май 2016 22:11

Май хитрееш, колега.
:mrgreen:

Единственият "меродавен пример" за Моралистите е този за "умрялата майка" . И това е положението.

Твоята "България" и моите "стари чорапи" не са важни.
"ПФК"то е "МАЙКА"
Точка.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 26 май 2016 22:11

Нещата с ПФК-то изобщо не са приключили. Единият месец си е един месец.
Беладоната си е Беладона, но писмото от Цветомир Найденов си е писмо от Цветомир Найденов. Изявленията на Гришата и на Бойко са изявления на неслучайни хора. Така че ЦСКА ще го бъде.
Аз обаче лично спирам да споря по всякакви въпроси относно бъдещето на ЦСКА, тъй като е безсмислено според мен да се настройваме едни срещу други заради чужди интереси. А и освен това не разполагаме с достоверна информация.
Само ЦСКА!
Последна промяна от djd на 26 май 2016 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 26 май 2016 22:11

sin4ec написа:

Първо, България е създадена преди 681, но не е тук мястото за тези неща. Второ-сравнението е неуместно, дори и държавата да фалира-пак тя, с цената на свои ресурси и лишения се издига отново. В случая -за да ползвам твоята логика, трябва да се припознава Сан Марино( примерно :!: ), за да носи историята на България...
Ами, няма как да стане...

Ми то и ние ще си се издигнем отново. :lol: :lol: А Сан Марино ако си ги завладеем,къв е проблема. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 26 май 2016 22:13

Beladona написа:
CSKA 78 написа:
Напълно разбираемо е защо Спортал са сметнали дълга за 22 млн.лева! Нали същият сайт оповести, че дълговете били 16 млн. преди време, и едва ли не ежеминутно намалявал дълга! :lol: :lol: Та, е трябвало да замажат нещата по някакъв начин! Утре ще стане ясно точно колко е дългът, но със сигурност не е по-малко от 30-на милиона! :shock: :mrgreen:

Колко сигурно е това , че не са под 30 ? Нещо като басово положение ли ? Или пак ще мреш от страх ???

Ще видиш утре! Няма за какво да мра от страх! То старото ПФК вече уйде! Независимо от дълговете!
Дори и Спортал са наясно в това, но опитват последна манипулация! За да кажат после хората- "Видяхте ли, дълговете можеха да се платят, но те фалираха дружеството"! :lol: :mrgreen:
Последна промяна от CSKA 78 на 26 май 2016 22:13, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 26 май 2016 22:13

Защо при фалит другите клубове запазват историята си (Дунав Русе примерно),а за ЦСКА това да е невъзможно?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 26 май 2016 22:13

CSKA 78 написа:
icko65 написа:То има още казуси по които губи членство-не се радвай.

Пич, има и нов анекс, според който даже не трябва членство, но няма кой да чете! :mrgreen:

Ми, аре, какво се кумите месеци наред, ползвайте тоя анус ..... или ви е страх ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 май 2016 22:14

delqnski47 написа:Ми то и ние ще си се издигнем отново. :lol: :lol: А Сан Марино ако си ги завладеем,къв е проблема. :lol:

Ако се издигнете с истинското ЦСКА-само адмирации от мен!
Но с Етрополе...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 26 май 2016 22:14

1982 написа:
Кировец написа:
1982 написа:Много ми е интересно, при евентуална оферта за оздравителен план, на събранието на кредиторите как ще гласува лицето Милко Георгиев, имащо да взема цели 250 000 лева от ПФК ЦСКА АД ...... същото това лице е и на висока длъжност в ПФК ЦСКА АД ...

Ако ти имаш да взимаш 250 000, а ти предложат 10 000лв примерно, ти ще се съгласиш ли? Кажи честно. Настрана да оставим, че е повече от 0-ла. Дали няма да се чувстваш преебан с едни 240 бона?

Първо, да те попитам, ти наистина ли мислиш, че тоя капут Милко Елека има да взима 250 000 лева от ЦСКА ??

Не е важно аз какво мисля, а какво пише на документите. Така ще е и с бъдещото АД - ако го одобри европейската централа ОК, ако не тогава вече сме се сговнясали сериозно.
Аз бих се обидил, ако съм налял 250 000, а ми предлагат 10 000 - това при условие, че не ми пука за ЦСКА и феновете. От друга гледна точка като знам, че съм цесекар и в какъв батак съм се вкарал, заради чужди грехове, явно добре съм си дал сметка, че може и нищо да не видя от тия пари, т.е. и без план за оздравяване ми е все тая - прежалил съм ги за ЦСКА.

Върни се в “Архив”