ainshtain1 написа:Синьо сърце написа:dunavfc написа:viali69 написа:Каква оставка бе, пичове ? Я се вижте тази вечер, че сте 5 000 човека в София и 500 в Пловдив ...
Ако всяко правителство подава оставка заради 5 000 протестиращи докъде ще я докараме ?
Този протест е инспириран, финансово обезпечен и дирижиран от партийната централа на ПП ГЕРБ.
Това е един несправедлив и дори абсурден протест срещу законно избрано българско правителство, което не беше управлявало страната и 3 дни.
Това не е протестът на България ! В провинцията не протестираме. Това дори не е протеста на София. В столицата живеят над 1 500 000 души, а на протест излизат около 10 - 15 000.
Това е партиен протест на загубилата изборите и властта ПП ГЕРБ.Да ГЕРБ загубиха изборите макар и да взеха най-много гласове. Защото политическите правила изискват не да спечелиш най-много гласове, а те да ти стигат да съставиш правителство.
Изпаднал в жестока парламентарна изолация ГЕРБ не успя да състави правителство. Съставиха го останалите три партии в парламента БСП, ДПС и АТАКА. Те представляват над 1 300 000 български граждани и дори в този смисъл за тях са гласували повече хора, отколкото за ГЕРБ.
Такива са фактите ! Няма как да ги промените.
Не че нещо, ама ти приготви ли си подписа?
Препоръчвам ти да задържиш в себе си злобните закачки,защото много е възможно,скоро да се криеш като мишка от форума,така че колкото по-малко говориш на тази тема,толкова по-добре...
А това,че казваш,че протеста е инсцениран от ГЕРБ ме прави горд,след като виждам,какви интелигентни и приветливи хора участват в него

Ехе това с морала ме разби вие интелигентните българи днес сте по улиците на софия да протестирате за гафовете на правителството, а къде си бяхте завряли морала когато вашия изнасилвач бойко борисов прикриваше нелегалния бизнес на мишо бирата
Аз не съм казал,че аз съм интелигентен,а хорта,които виждам на протестите в София,поне повечето от тях...През зимата също имаше много интелигентни хора на протестите,но те бързо разбраха,че от един смислен и достоен протест,какъвто беше срещу Монополите се превърна в политически инструмент от опозицията и дадоха крачка назад...
На протестите през зимата имаше страхотно много хора,които не знаеха,защо са там и какво искат.Имаше абсурдни неща от типа - Нова конституция ( при положение,че 99.9 % от българите не са я чели ), Национализация на ЕРП-тата

Забрана на партиите

Неплащане на сметките за ток

и т.н.
Аз такива хора видях на протестите през зимата,особено в Русе,че просто ме хвана срам...
Я кажи за кое е по морално да се протестира...Срещу сметките за ток или Наглостта на управляващите ?