Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vasilev2
Контакти:

Играчите на Левски се прибират

Мнениеот vasilev2 » 20 сеп 2009 18:20

:arrow: По БНР, програма "Хоризонт", току-що съобщиха, че четиримата излизат титуляри довечера!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Играчите на Левски се прибират

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 18:23

vasilev2 написа::arrow: По БНР, програма "Хоризонт", току-що съобщиха, че четиримата излизат титуляри довечера!!!

Това не е нещо, което не сме си помисляли...
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
LL999
Контакти:

Еврофутбол блокира ЦСКА - Левски!!!

Мнениеот LL999 » 20 сеп 2009 18:23

Еврофутбол блокира ЦСКА - Левски заради много залози на "двойка" при коефициент "3"! Мачът е 101% победа за Левски!

Изображение

Ето и тук още за коефициентите преди дербито, които постоянно се променят: http://deltanews.bg/index.php?id=26724

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 20 сеп 2009 18:23

love_hurts написа:Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас :lol: :lol: !

Той Вече се изгаври с нас !

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 20 сеп 2009 18:24

vasilev2 написа::arrow: По БНР, програма "Хоризонт", току-що съобщиха, че четиримата излизат титуляри довечера!!!

A Aко излезнат титуляри и ви бием, знаете ли какъв смях ще е. Просто честно ви казвам затова толкова гаври и подигравки ще изядете. Бати срама :lol: :lol: :lol:
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 20 сеп 2009 18:25

itsko17 написа:
love_hurts написа:Леле вече се обеждавам сам тия гонг каква са подлога на грандовете ни. Може ли такав смях, Сашо Диков като се обади на спортно-техническият директор на Рубин онзи как му отговори набързо беше му писнало от тъпи въпроси. Зачудих се как не ги напсува ! А в гонг още подържат версията на Левски смях. Просто Батков прави някакви циркаджииски номера и си сложи бушон, ако паднете случайно от ЦСКА. После ще има 4 от основните ни играчи ги нямаше ! То това си е направо гавра с вас :lol: :lol: !

А ако Левски бие и Батков каже: Колко съм хитър какво ще мислите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 20 сеп 2009 18:25

То беше ясно,но нали Достанич е определил групата ! Оф хора вече незнам кво става с този Левски има нещо гнило и дано излезе вече наяве !

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 20 сеп 2009 18:25

Пълна глупост.Левскарите само се излагат така.

ivanelpe
Контакти:

Мнениеот ivanelpe » 20 сеп 2009 18:26

Аиде нема значение от Левски или ЦСКА сме тръгваите за мача да им създадем атмосфера малко и да стане хубав мач.Хаиде гасете компа и на стадиона.Аз тръгвам.

Потребителски аватар
itsko17
Контакти:

Мнениеот itsko17 » 20 сеп 2009 18:26

ros написа:
itsko17 написа:

А ако Левски бие и Батков каже: Колко съм хитър какво ще мислите

Това което прави Батков въобще него прави Велик и да бием довечера пак си остава нещастник !

Върни се в “Архив”