Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) 11.09.2011г. / 17:00ч.

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 19:38

pankin написа:
LSFC 1914 написа:
фифи перото написа:След брилянтната тактика на г-н Иванов,още ли има недоверие в него?
Да :lol:

Както всички плюха Кокала и с него станахме шампиони и сега всички плюят Гонзо и пак ще станем шампиони 8-)

Ха ХА Ти вярваш ли си?????????Какви шампиони бе, какви 5лв. от другите 2 мача ще вземете максимум 1 точка

Следващият кръг ще вземем най - малко точка. Ще спечелим с 2:1 според мен.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 19:39

blue avalanche написа:
daniel875 написа:Според мен Гаджев първото полувреме беше за червен картон директен. Пламен Илиев - също.
Играем изключително провокативно, нагло. Държанието на нашите футболисти е като на "Манчестър Юнайтед", а точно Юнайтед не са пример за подражание. Лошото е, че "Реал" и "Милан" в последните години също изповядват подобен начин на игра, а така нови привърженици не се печелят.

Василев и Въндев за какви картони бяха?
Илиев-за ЧК???Той за жълт не беше!

При ситуацията на Гаджев и двамата бяха за червени картони, но понеже съдията реши да не става както на мача с Литекс миналия сезон да се натегне обстановката, не изгони никого. А Въндев не беше изгонен, защото съдията беше гузен за нашия гол, при който само слепец няма да види фаула на Арс.
Съдията беше перфектен за нас.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 11 сеп 2011 19:41

daniel875 написа:При ситуацията на Гаджев и двамата бяха за червени картони, но понеже съдията реши да не става както на мача с Литекс миналия сезон да се натегне обстановката, не изгони никого. А Въндев не беше изгонен, защото съдията беше гузен за нашия гол, при който само слепец няма да види фаула на Арс.

Напротив! Вие червени ми приятелю, нищо не спечелихте от победата на Левски! ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 сеп 2011 19:52

daniel875 написа: А Въндев не беше изгонен, защото съдията беше гузен за нашия гол, при който само слепец няма да види фаула на Арс.

Само слепец няма да види че си мазен панчаревец. болен мозък!
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Миньор (Перник) - Левски (София) - 0:1 FT

Мнениеот modor » 11 сеп 2011 19:56

А бееееее ей.........едвам бихме Миньор,който в момента е супер зле и вече ми говорите за титла :lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 сеп 2011 19:59

modor написа:А бееееее ей.........едвам бихме Миньор,който в момента е супер зле и вече ми говорите за титла :lol: :lol: :lol:

Ми говорят си..Мечтите са безплатни,нали знаеш..
п.п.Още чакам на Халите :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 11 сеп 2011 20:13

За мача:
Много слабо първо полувреме от наша страна, с елементарни грешки на Балтанов. Това момче колко шансове имаше, така и не успя да ги използва както трябва. Вече съм категоричен за себе си, че това момче, както и хМариян не са за Левски. Просто не стават.
Второто полувреме се пооправихме мъничко в игрово отношение след влизането на Ицо Йовов и резултата не закъсня. Много добре се включи Дани Младенов.Има уникално пласиране за гол.За разлика от техника :) . Това в кръга на шегата.
Що се отнася до коментара на Вангелов по отношение на играта ни, че не бил виждал "толкова интелигентен отбор на Левски"...Човекът го каза с ирония, дори добави : "с безкрайно дълги подавания..." По принцип- победителите не ги съдят. Най-хубавото е, че взехме трите точки от негостоприемен Перник.Но има страшно много работа да се върши. Сега трябва спокойствие и концентрация за мача с Литекс.
В заключение: Днес отново не ми хареса визията на отбора ни, но това не ми пречи да ми е кеф, че дори и толкова зле да сме- ние ПОБЕДИХМЕ. Пролетта с Гарра-та не успяхме. Погледнато от тази гледна точка, може да се търси и някакво помръдване за измъкване от "тинята". Добре, че не игра Иво Иванов, защото категорично губехме мача.
Дори и да не сме това, което ми се иска да виждам като игра, новата работна седмица започвам с ведро настроение и ще ми върви по вода, защото ЛЕВСКИ победи.
Дано серията продължи!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 11 сеп 2011 21:16

Много слабо първо полувреме,никаква идея отново в нападение.Направо да се чуди човек какво са тренирали пък даже Гонзо каза да очакваме силна игра защото отборът показвал много голям напредък,дано срещу Литекс да е така.Гаджев си беше за червен картон,безобразен просто и като игра,през второто трябваше и Въндев да го последва Тук е момента да попитам г-н Иванов това ли са истинските левскари,не голи е срам какви хора го подкрепят.Докога тези малоумници ще са на свобода.Вън гугутката от клуба на привържениците,а гугутките от сз право в затвора.
Много мие интересно как в Левски смятат да побеждават сериозно,при положение,че имаме ЕДИН ценрален нападател,та дори и Миньор атакуваха с двама,г-н директоре късметът в един момент свършва,опомнете се.
Г-н треньор докога Грийн ще е защитник,при положение ,че имаш такъв здрав ,разберете с преквалифициране НЕ СТАВА,както и Сержиньо за защитник,а го губим като халф,в каква форма щмислете ще е като ви се наложи да го пуснете в средата на терена.Не ви ли е срам г-не,че Левски се защитава като партизани накрая без нито един ЦН и да се чуди как да бави играта и да чисти безразборно напред без грам мисъл.Но все пак уцелихте едната смяна-победната това е напредък.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 21:18

Rivaldo10 написа:
daniel875 написа:При ситуацията на Гаджев и двамата бяха за червени картони, но понеже съдията реши да не става както на мача с Литекс миналия сезон да се натегне обстановката, не изгони никого. А Въндев не беше изгонен, защото съдията беше гузен за нашия гол, при който само слепец няма да види фаула на Арс.

Напротив! Вие червени ми приятелю, нищо не спечелихте от победата на Левски! ;)

Кой червен бре, момко? Ти май си червен болен мозък.
Това, че казвам истината, откога означава, че съм "червен".
Начинът, по който спечелихме в Перник, ме отвращава. Това ако е Левски, на който толкова години съм привърженик, значи съм трамвай.
Няма такова чудо. Е, естествено, че сме имали и по - слаби състави, но това да няма треньорът на тима хал хабер от стил, модел на игра. Тогава за какъв треньор на Левски говорим?
Алоу, осъзнайте се, фенове! Това да си привърженик и фен са две коренно различни неща. Обективността сега много важна за всички ни, защото не играем нищо. Когато заиграем в един момент така както трябва, ще започна да си затварям очите и да говоря по - ангро. Но засега трябва да сме обективни.
Макар че човек винаги трябва да е обективен ако иска да е наясно с нещата.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 сеп 2011 21:20

santiliana написа:За мача:
Много слабо първо полувреме от наша страна, с елементарни грешки на Балтанов. Това момче колко шансове имаше, така и не успя да ги използва както трябва. Вече съм категоричен за себе си, че това момче, както и хМариян не са за Левски. Просто не стават.
Второто полувреме се пооправихме мъничко в игрово отношение след влизането на Ицо Йовов и резултата не закъсня. Много добре се включи Дани Младенов.Има уникално пласиране за гол.За разлика от техника :) . Това в кръга на шегата.
Що се отнася до коментара на Вангелов по отношение на играта ни, че не бил виждал "толкова интелигентен отбор на Левски"...Човекът го каза с ирония, дори добави : "с безкрайно дълги подавания..." По принцип- победителите не ги съдят. Най-хубавото е, че взехме трите точки от негостоприемен Перник.Но има страшно много работа да се върши. Сега трябва спокойствие и концентрация за мача с Литекс.
В заключение: Днес отново не ми хареса визията на отбора ни, но това не ми пречи да ми е кеф, че дори и толкова зле да сме- ние ПОБЕДИХМЕ. Пролетта с Гарра-та не успяхме. Погледнато от тази гледна точка, може да се търси и някакво помръдване за измъкване от "тинята". Добре, че не игра Иво Иванов, защото категорично губехме мача.
Дори и да не сме това, което ми се иска да виждам като игра, новата работна седмица започвам с ведро настроение и ще ми върви по вода, защото ЛЕВСКИ победи.
Дано серията продължи!

Ще продължи. Ловеч са ни клиенти.

Върни се в “Архив”