JackPackage написа:дайте един линк към темата за ФА Къп и да видим кои сме
Линка е на страница 32, в първото мнение.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:runnersa написа:Аз мисля, че е по-добре да е тук все пак играта е свързана с отборите от тук и ще си я прогнозираме потребителите от тук онази тема май не е много подходящаВсе пак мачовете за Купата са разделени от първенството едва ли ще има какво да те обърква
И аз съм навит за подобна игра !
Ще стане шоу ...
Според мен обаче, играта за ФА КЪП, трябва да си е в темата за ФА КЪП.
Така ще е най добре , за да не се бъркат мачовете и прогнозите !
В момента е добре .... следващият кръг от Чемпиъншип , е чак след 10-на дена.
Но, я си представете , че следващият кръг на ФА КЪП и даден кръг на Чемпиъншип си съвпаднат с 2-3 дена разлика ...... ако всички прогнози и от двете игри са в темата за Чемпиъншип, ще е пълно мазало !
И аз видях, че си има отделна тема за ФА КЪП, предлагам играта с прогнозите за този турнир да си е там ...
THE G.A.M.E написа:Ballancee написа:Ако е там , то класирането също трябва да бъде там !
Е, разбира се.
Нормално да е там .... значи, нека да видим, кои ще се включим в играта и в темата за ФА КЪП да се публикува списък и съответно да се пуснат мачовете за прогнозиране.
runnersa написа:Е добре де ама там трябва тепърва да се записваме кои ще сме в играта и да даваме прогнози защото сигурно си има и хора които разглеждат нея тема да се включат! Дали ще успеем до Събота да се запишем и да си дадем прогнозите и освен това кои мачове ще прогнозираме - само тези или всички от ФА КъпТам става по-сложно
runnersa написа:THE G.A.M.E написа:runnersa написа:Аз мисля, че е по-добре да е тук все пак играта е свързана с отборите от тук и ще си я прогнозираме потребителите от тук онази тема май не е много подходящаВсе пак мачовете за Купата са разделени от първенството едва ли ще има какво да те обърква
И аз съм навит за подобна игра !
Ще стане шоу ...
Според мен обаче, играта за ФА КЪП, трябва да си е в темата за ФА КЪП.
Така ще е най добре , за да не се бъркат мачовете и прогнозите !
В момента е добре .... следващият кръг от Чемпиъншип , е чак след 10-на дена.
Но, я си представете , че следващият кръг на ФА КЪП и даден кръг на Чемпиъншип си съвпаднат с 2-3 дена разлика ...... ако всички прогнози и от двете игри са в темата за Чемпиъншип, ще е пълно мазало !
И аз видях, че си има отделна тема за ФА КЪП, предлагам играта с прогнозите за този турнир да си е там ...
Е добре де ама там трябва тепърва да се записваме кои ще сме в играта и да даваме прогнози защото сигурно си има и хора които разглеждат нея тема да се включат! Дали ще успеем до Събота да се запишем и да си дадем прогнозите и освен това кои мачове ще прогнозираме - само тези или всички от ФА КъпТам става по-сложно
runnersa написа:Напиши в темата за Фа мнение, че ще правим такава игра, както и в темите за В.л и Чемпиъншип, за да го видят повече хора!
След това изчакай примерно 12 часа, за да видиш, кои са се записали!
Аз съм за всичките мачове да се прогнозират!
Ballancee написа:А кой ще изчислява колко хора ще участват след като прогнозите ще бъдат давани във темата на ФА?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта