Keanu^Reeves написа:Не бъдете толкова глупави! После ни чака потоп, ако изгоните Батков, щото аз нямам пари да издържам отбора!
По-добре е да напишем писмо до Балкан-Стар и да ги помолим за помощ като говорят с Маркетинговият Отдел на "Даймлер" в Германия да закупят Левски и да си възвърнат инвестициите чрез емблемата на Мерцедес върху Екипите на Левски!
Други варианти са IBM, SHARK, RED BULL, COCA-COLA, Microsoft, TOYOTA, General Motors, FORD, SONY, NIKE и други големи Световни Компании от подобен ранг! Само това е Спасението за Левски!
Иначе Тодор Батков каза: "Какво искат тези от Сектор-Б, да ме принудят да напусна отбора и по този начин собствените Фенове да погребат Левски"!
Ти си малоумен, това го казвам най-отговорно и без грам да желая да те обидя, но просто не мога да се сдържа!
Коя голяма чуждестранна фирма от изброените ще тръгне да купува Левски? Почти няма бели отбори които да са собственост на корпорации! Корпорациите само спонсорират и са рекламодатели! Малките изключения които потвърждават правилото са отбори от градове които са тясно свързани с въпросните компании, например Волфсбург и НароднатаКола, както и Болтън на Риибок там преди е било седалището ли, фирмата ли е възникнала нещо такова. Сега Риибок са собстветност на Адидас, но за традицията ли не знам държат тоя отбор, даже преди да станат част от Адидас, Риибок бяха купени от американци много отдавна и не бяха вече английска фирма, но Болтън си е тяхен отбор от доста време, ако не се лъжа! Голяма чуждестранна корпорация никога няма да купи изпаднал отбор от тъмна балканска държавица каквато в момента е България!
И да добавя, коя да е от изброените или неизброени от теб световни мегакорпорации, ако е искала да инвестива във футбола по начина по който ти ни го представяш, а именно като собственици не само като рекламодатели, то отдавна да го е направила и изобщо няма да се насочат към клуб като Левски, ако решат подобно нещо. Какви са тия смешки бе мен? Това като някаква детска приказка ми звучи... Имало едно време един отбор Левски с лош собственик Батков, многострадалните им фенове написали кърваво писъмце до мегакорпорацията ДаймлерБенц и нейните собственици като дълбокосъстрадателни и хуманни личности, решили да се смилят над тях купувайки отбора им и изсипят един чувал с пари инвестиции в него. След което Левски станал европейски гранд който печелил редовно някой от европейските клубни турнири и винаги бил шампион и носител на купата на България. Така всички заживяли щасливо за дълги времена! Събуди се моля те и извади чаршафа от гъза си, защото дори не си и смешен!