ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0

Мнениеот Мистри » 31 авг 2012 22:50

ultrasblue написа:Спокойно и лудите ще треснем. Най ми хареса от днешният мач, че Владо и Прохазка си взеха борбата в средата на терена.А атмосферата отново беше на ниво

Лудите имат още 1- 2 сезона в А група.Идват избори ;)
Изображение

Изображение

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 31 авг 2012 22:51

YoTheReal написа:Ей, направо ги сгазихме. Единственото, за което съжалявам е че Жоао не вкара това с глава - виждах го как влиза вече, и целия стадион избухна адски силно, но... шанс. Всичко друго - туш. Имаше един период от 10-ина минути в които просто не ми се искаше да съм играч на Черно море, топката буквално не минаваше центъра.

Много силна публика, макар и отново разпръсната, голям смях беше с Ицето. :D Наистина не знам и аз защо го пускат, но бели кахъри де. Силва беше адски надъхан, щеше да е епично ако беше влезнал, взел топката и вкарал, както се беше насочил, но няма. Публиката твърдо зад него, евала и на двете страни.

Головете на Рамос, Марсиньо и втория на Карвальо - страшни. И Райков можеше да вкара, но се позавъртя прекалено.

Обаче е голяма глупост да завършим едва ли не с повече картони от тях, след като варненците направо ни убиха от ритане. Жълтия картон, за дето вкара гол нашия беше направо ебавка, при положение че после варненци си заритваха топката от центъра при спряна игра...

Аз съм на същото мнение за мача. Просто няма какво повече да допълня, освен, че ни е нужно голямо подобрение в защита. Да за БГ стандартите е горе-долу, но видяхте какво е в Европа. И не на последно място - перфектни Гаджев и Мюлдер. Специално Дъстли е в най-добрата си форма откакто е в Левски.
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 31 авг 2012 22:51

Браво на нашите. Днес нито съм слушал мача, нито съм го гледал :lol: имах много ангажименти, но да влезеш в Гонг и да видиш, че е настъпил часът на Синята луна някакси ти прави настроението. Както вече писах, само с победи се излиза от кризата! Успех и напред!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2012 22:53

Lazio с твоето 1:1 ме разби ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 31 авг 2012 22:54

ralka_levskarka написа:Lazio с твоето 1:1 ме разби ;)

От сега натам ще давам само песимистични прогнози, белким вземем само да бием :lol: :lol:
п.С: Между другото, винаги, когато залагам за мач на Левски не познавам, не знам защо, дори резултата , който съм казал да е в наша полза. :mrgreen:
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 31 авг 2012 22:59

Мистри написа:

Че ти кога си виждал нещо от играта на Левски? :mrgreen:
Само виденията в ку-ата ти глава виждаш.Тоньо и Доньо днес играха ли при теб? :lol:

Понамали малко еуфорията бе . Като се класираме за ЛЕ тогава ме питай за хубави неща .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 31 авг 2012 23:00

lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:Lazio с твоето 1:1 ме разби ;)

От сега натам ще давам само песимистични прогнози, белким вземем само да бием :lol: :lol:
п.С: Между другото, винаги, когато залагам за мач на Левски не познавам, не знам защо, дори резултата , който съм казал да е в наша полза. :mrgreen:

Все така да си :) Аз пък, като кажа знака и познавам :lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/

Мнениеот harka1914 » 31 авг 2012 23:02

Svetlio написа:Не мога да разбера защо при резултат 4-0 влиза Йовов вместо да се обиграва някой от юношите ни... Ако и при това развитие не играят, то кога ????

Не влизат щото ядрото сиреч сегашните т. нар. титуляри, трябва да играят колкото може повече, заедно за да се сработват, освен това 2 скъпи резерви търкат пейката, та и те трябва да се впишат в състава, ако може, така че е още мн. рано за юношите, при това те са все адски млади момчета и това, че тренират с отбора и включват по 1 - 2 ма в групата за мачовете, на този етап е повече от достатъчно.

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 31 авг 2012 23:13

отново слаба защита :( от стадиона поне така ми се виждаше

Върни се в “Архив”