Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fraport
Контакти:

Re: Публиката в Арена Армеец беше като на театър!

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:06

1982 написа:
fraport написа:Коментарите ти по долу друго доказват .Определено делиш публиката и още по-лошо хората. Пуснах темата да видя злобата на шопа .Наглостта му и неподплатеното самочуствие .И установих едно ....... жална и майка на тази Държава ....нищо добро не я чака . До 10-20 години Шопите ще изсмучат всичко от цялата държава . И най-накрая щото няма да имат какво да смучат ще почнат себе си да се самоизяждат

Кого лъжеш бе, пусна темата за да плюеш София, не ми обяснявай глупости. Злобата и комплексите ти лъщят отдалеч.
И да, имам самочувствие. Като гледам такива жалки комплексари като теб, няма как да нямам самочувствие. Най-малкото няма как да ме видиш да отварям подобни комплексарски теми, защото аз нямам за цел в живота да плюя други български градове. Направих го тук, по адрес на Варна, единствено защото ми писна да ти чета помията, която лееш по моя град. Иначе, ако трябва да съм честен, нямам нищо против този град. Дори ми харесва. Жалко, че в него има и подобни жалки индивиди като теб, които само го загрозяват.

Нормално е да ти хареса . На много ''Софиянки '' им е харесъл . На много жени от там съм им показвал залеза и лунната пътека по морето . Нямаш си на представа след това какво правят . Тази романтика ако знаеш колко жени е вкарала в леглото. Ако ти кажа и ти ще се преместиш във Варна или в Бургас

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 12:07

HEATSEEKER написа:Рагаци, искам да обясниш какво значи ''срам''
:?:
Да ти припомняли за циганските изпълнения на агитката на левски миналата есен..Това ли е гордостта на ''агитката'' да биеш момиче и ножове в гърба

Срам е защото сте 330 000 град а вашата агитка е от 100 човека. И тук града в който живееш няма нищо общо. Защото Берое, Нефтохимик, дори Спартак Вн имат много по-добра от агитка от вашата!!! Вие трябва да сте като Ботев и Локо Лд, но не сте. Няма как да мисля обратното, нямам нищо против ОТБОРА НА ЧЕРНО МОРЕ. Но за град с вашите размери и за фенската маса която притежава ЧМ, просто сте трагедия!

А вие за агитката на Левски може да пишете каквото си искате, но за едно няма как да пишете. Разликата между агитката на Левски и Черно Море като атмосфера, заряд, подкрепа и качество е на светлинни години за момента!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:08

1982 написа:
fraport написа: , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

А ДКС с какви е построена, я ни припомни ??

Когато е строена ДКС е строена зала, в София , Пловдив ,Русе , Бургас ,Стара Загора и т.н ...........................а сега не виждам такова нещо

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:09

Avanti_Ragazzi написа:
Да ти припомняли за циганските изпълнения на агитката на левски миналата есен..Това ли е гордостта на ''агитката'' да биеш момиче и ножове в гърба

Срам е защото сте 330 000 град а вашата агитка е от 100 човека. И тук града в който живееш няма нищо общо. Защото Берое, Нефтохимик, дори Спартак Вн имат много по-добра от агитка от вашата!!! Вие трябва да сте като Ботев и Локо Лд, но не сте. Няма как да мисля обратното, нямам нищо против ОТБОРА НА ЧЕРНО МОРЕ. Но за град с вашите размери и за фенската маса която притежава ЧМ, просто сте трагедия!

А вие за агитката на Левски може да пишете каквото си искате, но за едно няма как да пишете. Разликата между агитката на Левски и Черно Море като атмосфера, заряд, подкрепа и качество е на светлинни години за момента!

Стига с тези агитки бе .Аз пари да ми даваш няма да стъпя там . А това за атиката на Спартак си е чиста проба заяждане. То и агитката на ЦСКА е много по голяма от тази на Левски .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 12:11

fraport написа:
1982 написа:
fraport написа: , А НЕ С ЕДНА ЗАЛА ПОСТРОЕНА С ДЪРЖАВНИ ПАРИ

А ДКС с какви е построена, я ни припомни ??

Когато е строена ДКС е строена зала, в София , Пловдив ,Русе , Бургас ,Стара Загора и т.н ...........................а сега не виждам такова нещо

В Пловдив и Русе, също се строят зали, доколкото знам. В Бургас също чух, че се правят планове, но дали е почнат строежа не знам. Така, че далеч не само в София се влага.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Иванов93
Контакти:

Мнениеот Иванов93 » 07 юли 2012 12:14

Saмо не обръщайте темата на футболни агитки.До година най-нормалното нещо е квалификациите за световната лига ако могат да се разпределят между Варна и София(естествено ако не се запази този формат от тази година да се домакинства една седмица-3 дена срещу всички).Просто Варна заслужава да посреща мачове за това което правиха а именно да пълнят залата години наред и да създават уникална атмосфера аз лично с баща ми от Бургас ходихме да гледаме специално момчетата когато имахме възможност

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 юли 2012 12:14

fraport написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Стига с тези агитки бе .Аз пари да ми даваш няма да стъпя там . А това за атиката на Спартак си е чиста проба заяждане. То и агитката на ЦСКА е много по голяма от тази на Левски .

Никакво заяждане не е. Момчетата дори във В група на селските мачове и на ОТБОРА КОЙТО САМИ СЪЗДАДОХА си правеха шоуто, правиха много по-добра атмосфера от вас. Освен това се борят с едно турско мекере за своя отбор. А аз много добре си спомням вие какво представлявахте във Б група преди години така, че няма заяждане.Същото се отнася и за Нефтохимик, единият отбор във В група има агитка 5 пъти по-голяма от тази на отбора в А група!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:17

Когато е строена ДКС е строена зала, в София , Пловдив ,Русе , Бургас ,Стара Загора и т.н ...........................а сега не виждам такова нещо[/quote]

В Пловдив и Русе, също се строят зали, доколкото знам. В Бургас също чух, че се правят планове, но дали е почнат строежа не знам. Така, че далеч не само в София се влага.[/quote]

Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

fraport
Контакти:

Мнениеот fraport » 07 юли 2012 12:20

обратното, нямам нищо против ОТБОРА НА ЧЕРНО МОРЕ. Но за град с вашите размери и за фенската маса която притежава ЧМ, просто сте трагедия!

А вие за агитката на Левски може да пишете каквото си искате, но за едно няма как да пишете. Разликата между агитката на Левски и Черно Море като атмосфера, заряд, подкрепа и качество е на светлинни години за момента![/quote]
Стига с тези агитки бе .Аз пари да ми даваш няма да стъпя там . А това за атиката на Спартак си е чиста проба заяждане. То и агитката на ЦСКА е много по голяма от тази на Левски .[/quote]

Никакво заяждане не е. Момчетата дори във В група на селските мачове и на ОТБОРА КОЙТО САМИ СЪЗДАДОХА си правеха шоуто, правиха много по-добра атмосфера от вас. Освен това се борят с едно турско мекере за своя отбор. А аз много добре си спомням вие какво представлявахте във Б група преди години така, че няма заяждане.Същото се отнася и за Нефтохимик, единият отбор във В група има агитка 5 пъти по-голяма от тази на отбора в А група![/quote]
И какво представлявахме в Б група я кажи . Аз съм ходил по мачове 96,97,98 когато бяхме в Б група . На мачове са ходили по 5000-6000 души .Интересно ми е Левски ако изпадне в Бгрупа по колко ще ходят :) :)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 юли 2012 12:22

fraport написа:

Абе човек стига си давал примери с часни инвестиции .Срам е за София да няма еди ''Софиянец дето да извади няколко милиона за зала,че трябва ние селяните да ви я строим . Искам държавна инвестиция в зала за 50 -60 000 милиона в Пловдив , Варна , Бургас , Русе .......както стана и в София ,която зала още дълго ще я плаща цяла България - 150 000 000 !!!!!!!! Колко малки дечица щяха да спасят с тези пари чакащи ред за животоспасяващи операции за по 50 000 . ХИЛЯДИ ДЕЦА !!!Ама не то шопа трябва зала да има. Ами Данчето Фандъкова от бюджето що не ви построи а ?? Знаеш ли колко е той 1 500 000 000 лева за София бюджет . На Пловдив е 180 000 000 - 8 пъти по малко !!!!

Абе, комплексар, първо в тези зали има и огромно държавно инвестиране. Второ, естествено, че в София ще е най-голямата и скъпа зала, това е най-големият град, тук ще генерира приходи, каквито в друг български град няма как да стане.
Защо не питаш турците защо в Истанбул посториха най-голямата зала, а не в Измир ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”