icko65 написа:Върни се на страницата и виж кой го писа това.Аз не съм.Като си писал мнението си и си изтривал нещо си объркал..
Моя грешка, колега!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
icko65 написа:Върни се на страницата и виж кой го писа това.Аз не съм.Като си писал мнението си и си изтривал нещо си объркал..
dreben23 написа:Поне ще прасками Дунав (Русе) в А група!
Evil23 написа:1982 написа:Няма възраждане на ЦСКА, има прекръстен урод.
Колега, да не се изхвърляме с цветистите определения. Някой от колегите снощи беше дал всички отбори, с които ЦСКА се сливал, вливали са се в него! В началото през 48 г. е имало преструктуриране на няколко отбора, за да се получи дядото на днешния ЦСКА. Познайте кой е единият от отборите? Дали не е Чавдар?
Колега, вие не познавате историята на уж любимия си клуб. Чавдар за втори път ще се преименува, за да има ЦСКА.
Това означава, че ако сегашното преструктуриране е урод, тогава и досега сме били уроди. Което вече ви извисява на нови висоти откъм слюноотделянето по ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
vaskonti написа:Evil23 написа:Кашчей написа:Що не си избрахте "Чавдар" Троян, или "Чавдар" Б. Слатина
Колега, това е глупав въпрос. Въпросните клубове нямат нищо общо с ЦСКА.
Какво общо имат с ЦСКА Чавдар Етрополе, Литекс и София 2010?
Единственият вариант тая химера да има реални претенции да бъде ЦСКА е да поеме дълговете. При всички останали случаи това ще си е един миш маш и нищо друго. И колкото и някои хора да настояват, че тоя миш маш всъщност е направен по същата рецепта, както патица по пекински, реалността ще си остане такава, каквато е.
Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.
Evil23 написа:За Литекс нищо не е потвърдено, дали въобще ще ги има в схемата? Същото се отнася за София 2010. Чавдар Етрополе е носител на членството в БФС, и според новия анекс това би трябвало да ни е достатъчно. Не виждам смисъл от участието на Литекс и София 2010. Когато ,и ако се потвърди участието на изброените в схемата, тогава ще можем да ги коментираме.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта