terata написа:konvoec написа:Добре е, че махнаха Балтана. Йовов яко ми къса нервите попринцип, но този мач добре се включи. Лошо е, че Балтанов толкова време не може да влезе в час, просто явно не става... Иначе второто полувреме имахме доста добри комбинации, но разбира се трябваше да завършим с изритвания на топката и бавене на играта. Аз това не мога да си го обясня...
Дам, с тебе определено гледаме различни мачове

Ицето имаше едно положение в наказателното поле и се оплете само както той си знае, а и стартира една хубава контра за Миньор, ама щом викаш че добре е играл...
Така е, но беше много по-креативен от Балтанов, както и не грешеше всяка топка. На Балтанов му преброих 3 грешки, от които следваха опасности и това за първите 10 минути. Не мога и да разбера каква му е позицията на този играч. Не ставал за дефанзивен, защото видиш ли, играел офанзивен в младежния национален. После пък бил дефанзивен и неградивен. Гонзо го пусна и като централен защитник... Леко започвам да си мисля, че за никъде не става..

Иначе, кой каквото е видял - видял. Всеки си има мнение, както и правото да си го изрази.