locke написа:Не знам какво сме видели в Лавия, беше мъка да организира центъра ни. Иначе липсваше избухването на Палмър, затова и загубихме
Имам чувството, че гледаме различен футбол.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
locke написа:Не знам какво сме видели в Лавия, беше мъка да организира центъра ни. Иначе липсваше избухването на Палмър, затова и загубихме
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Съжалявам, но Енцо сигурно има два пъти повече попадения в всякакви мачове, от Кайседо и Лавия.rhaegar написа:Влизането на Енцо в средата на мястото на Лавия пък разби баланса там, Кайседо просто не можеше да смогне да обира всяка топка. Но явно белгиеца не е готов още за цял мач и нямаше как да издържи. Определено не ми хареса и решението на Мареска да смени фланга на Нето при влизането на Нкунку, по-скоро трябваше да извади Джаксън и французина да е нападател, или дори Палмър, който направи доста слаб мач за стандартите си в последната година.
THE G.A.M.E написа:Съжалявам, но Енцо сигурно има два пъти повече попадения в всякакви мачове, от Кайседо и Лавия.rhaegar написа:Влизането на Енцо в средата на мястото на Лавия пък разби баланса там, Кайседо просто не можеше да смогне да обира всяка топка. Но явно белгиеца не е готов още за цял мач и нямаше как да издържи. Определено не ми хареса и решението на Мареска да смени фланга на Нето при влизането на Нкунку, по-скоро трябваше да извади Джаксън и французина да е нападател, или дори Палмър, който направи доста слаб мач за стандартите си в последната година.
А на нас ни трябваше точно офанзивният халф, с идеята за гол.
Но пък точно тук е и проблемът ни. Макар Фернандес да изглежда най-офанзивно от халфовете ни, той не е нито Лампард, нито дори.... Балак.
А подобен тип оф. халф, като споменатите от близкото минало, страшно ни липсва.
Щото пък крилата ни, не са нито Азар, нито Уилям, нито Педро, нито Малуда... И т.н. Със сигурност изпускам някого.
Нито пък Джаскс', е Дрогба. Та дори и Торес не е ...
Тъй че, имаме крещяща нужда от "голово-мислещи" халфове.
А за съжаление, освен Енцо, който както споменахме, съвсем не е Лампс, другите в градивно отношение са... Нещо средно между Панайотов и Ричи.
Канте, де беше скаран с топката и "голов удар" му звучеше сигурно като евтин екшън от 90-те на миналият век, приключи кариерата си при нас с над 10 попадения.
Готов съм да се обзаложа, че Лавия + Кайседо, ще вкарат ОБЩО 10 гола, ама 'га изплува Атлантида ...
THE G.A.M.E написа:Съжалявам, но Енцо сигурно има два пъти повече попадения в всякакви мачове, от Кайседо и Лавия.
А на нас ни трябваше точно офанзивният халф, с идеята за гол.
Но пък точно тук е и проблемът ни. Макар Фернандес да изглежда най-офанзивно от халфовете ни, той не е нито Лампард, нито дори.... Балак.
А подобен тип оф. халф, като споменатите от близкото минало, страшно ни липсва.
Щото пък крилата ни, не са нито Азар, нито Уилям, нито Педро, нито Малуда... И т.н. Със сигурност изпускам някого.
Нито пък Джаскс', е Дрогба. Та дори и Торес не е ...
Тъй че, имаме крещяща нужда от "голово-мислещи" халфове.
А за съжаление, освен Енцо, който както споменахме, съвсем не е Лампс, другите в градивно отношение са... Нещо средно между Панайотов и Ричи.
Канте, де беше скаран с топката и "голов удар" му звучеше сигурно като евтин екшън от 90-те на миналият век, приключи кариерата си при нас с над 10 попадения.
Готов съм да се обзаложа, че Лавия + Кайседо, ще вкарат ОБЩО 10 гола, ама 'га изплува Атлантида ...
wolf написа:Заклевам се никога не съм бил по-щастлив от провален трансфер. Халал да са ви и Кайседо и Лавия и евала че ни спасихте от 200млн в кофата

rhaegar написа:
Според мен за другите двама може и да съжалявате, Кайседо определено играе доста добре, Лавия има проблеми с травмите, но когато е на терена си личи. За Енцо ще видим, при вас в ролята на Гравенберх или МакАлистър може би щеше да е по-добре.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.

Не споря за ефективноста му при нас. Напълно споделям схващането, че ни е длъжник. Още повече, че аз харесвам Аржентина и аржентинските играчи, и критериите ми за тях, когато се отнася до отбор, който подкрепям, са доста високи.rhaegar написа:Енцо не е чиста десетка, с достатъчно класа за да измести там който и да е на позицията измежду Палмър, Нкунку, че и дори ако трябва Феликс. Нито е чиста осмица, с която можеш да минеш и без десетка, ако успява да създава достатъчнo oт дълбочина. Колкото до головете, за Челси има един на средно десет мача (асистенциите му са още по-малко), еба тия идеи за гол.
Не ме разбирай погрешно, аз нямам против аржентинеца, много искам да успее при нас, но за момента той е liability за тоя състав. С него няма баланс в средата, защото тактическата дисциплина му е несъществуваща, не си стои на позицията и бърка елементарни подавания, в опита си да играе бързо.
KOPScousers написа:За Гравенберх не четеш ли тоя сезон? Момчето мачка наред, няма слаб мач буквално. Няма такъв играч. От Мак съм съгласен, като цяло очаквах доста повече от него, но и далеч не мисля, че и Клоп, и Слот го използват на най-добрата му позиция на терена.
THE G.A.M.E написа:Относно позицията и изискванията към Фернанадес при нас... Ами аз продължавам да се чудя, как в Националния на Аржентина му намират точната позиция и му задават точните задачи, щото той там е... Да не кажа "главният фактор", но определено е Незаобиколим такъв.
Играе си човека, та се къса. Полезен, както в оф. план, така и в дефанса.
Тъй че... Явно тема за размисъл. Както за нас, така и за Мареска.

Bryan Mbeumo is the first ever Brentford player to be directly involved in 50 Premier League goals for the club.
◉ 29 goals
◉ 21 assists

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта