Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот tevez » 02 юни 2013 16:05

Нападателят Сьорд Арс отрече пред Sportline.bg появилите се информации, че е пред завръщане в Левски. Според тях, холандският голаджия не иска повече да играе в Турция, тъй като не се е разбрал с шефовете на Коняспор, където беше преотстъпен от "сините".

"Не знам от къде идват тези информации, но не са верни. Това е лъжа, но медиите в България често правят така (смее се). Много ми харесва в Коняспор и града също. Чувствам се чудесно тук", каза пред Sportline.bg Арс, който за 17 мача вкара 8 гола с екипа на турския отбор.

Той призна, че има и други опции къде да продължи кариерата си, но още няма нищо сигурно. "Вероятността да остана в Коняспор е голяма. Но имам и още много други варианти. От Левски не са се свързвали с мен и не съм чувал, че искат да се върна. Надявам се до няколко седмици този въпрос да бъде решен", добави таранът.

Арс коментира и нещастно загубената титла на Левски в последния кръг на "А" група. "Следя какво се случва и това е наистина много тежък момент. Надявам се играчите бързо да се отърсят от шока, който изпитаха. Пожелавам им успех", завърши голаджията.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 юни 2013 18:28

Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.
Знаем приказката за лудия и зелника...Пак ще докарат някое дърво което не може да си спре топката нито знае къде да застане. Отгоре на всичкото бавно и неповратливо, но за сметка на това с 20 хил. евро заплата. Батков не ги ли вижда тези неща или и той взема участие при подялбата на комисионните? За какво поддържат тази школа като умишлено после съсипват продуктите и. Предпочитам в Левски да бъдат Попадийн, Тонев, Чаворски и т. н. вместо Д. Донев, Ибраимов, Шаламанов и подобни безполезни пиявици.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 юни 2013 18:58

Ако този са оглеждали т. н. скаути, нали се сещате как няма до го видим на Герена.
Das Profil von Rafa - Rafael López Gómez
Rafa
© Getty Images
Name im Heimatland: Rafael López Gómez
Geburtsdatum: 09.04.1985
Geburtsort: Peñafiel
Größe: 1,79
Nationalität: Spanien
Position: Abwehr - Innenverteidiger
Fuß: rechts
Marktwert: 2.000.000 €
Абстрахирам се от недостатъчния му за защитник ръст и повечкото годинки. Но КАПИТАНЪТ на отбор от Примера дивисион, струващ 2.000.000 € да дойде в България и да го ритат момци от Гоце Делчев и Любимец...Ех, журналя, журналя! И вие сте ме едни скаути! Като нашите.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 19:08

wilge написа:Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.
Знаем приказката за лудия и зелника...Пак ще докарат някое дърво което не може да си спре топката нито знае къде да застане. Отгоре на всичкото бавно и неповратливо, но за сметка на това с 20 хил. евро заплата. Батков не ги ли вижда тези неща или и той взема участие при подялбата на комисионните? За какво поддържат тази школа като умишлено после съсипват продуктите и. Предпочитам в Левски да бъдат Попадийн, Тонев, Чаворски и т. н. вместо Д. Донев, Ибраимов, Шаламанов и подобни безполезни пиявици.

То срещу Андора,Ил.Йорданов ще е направо Роналдо!!!А,пък,М.Василев-най-малко Неймар.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 юни 2013 19:19

blue avalanche написа:
wilge написа:Вчера гледах младежите срещу Андора. Много добро впечатление ми направиха Асен Георгиев и Иван Горанов. Първият е в пъти по- добър от Ромен Ели, а втория- от Милен Василев и Илиян Йорданов взети заедно. А "скаутското" ни звено обикаля света на чужд гръб и пет пари не дава.

То срещу Андора,Ил.Йорданов ще е направо Роналдо!!!А,пък,М.Василев-най-малко Неймар.

как ще коментираме играчи играли срещу Андора-до там ли я докарахме да гледаме играчи които са играли чудесно срещу Андора.

Иначе Асен Георгиев го помня когато дебютира срещу Вердер в онзи приятелски мач при Вили, и е вярно че е класа над Ели и Милиев
Горанов е твърда резерва в Берое.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 02 юни 2013 19:22

тези дни се върти името на Радослав Димитров-някой знае ли повече за този играч.
Ако не се лъжа май играе ляв бек в Славия.
Срещу Япония той ли игра второто полувреме
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 20:15

zlatan написа:тези дни се върти името на Радослав Димитров-някой знае ли повече за този играч.
Ако не се лъжа май играе ляв бек в Славия.
Срещу Япония той ли игра второто полувреме

Ляв бек.Игра цял мач...

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 юни 2013 20:16

да, същият е...Дали пък той не е "ревящият" ? ;)
момчета, как мислите- има ли място Божинов при нас? Абстрахирайте се от това, че месечното му възнаграждение е около 100-те бона в евро и е ясно, че едва ли ще предпочете да се върне в България, но все пак- мисля, че такъв тип играч като него е нужен на отбора ни. А и да не забравяме, че преди години, когато Борето отново беше спортен директор, беше говорил с него на тази тема. При положение, че сега никой не се интересува от него, има ли смисъл наш`те да търсят начин да го привлекат?
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2013 20:21

santiliana написа:да, същият е...Дали пък той не е "ревящият" ? ;)
момчета, как мислите- има ли място Божинов при нас? Абстрахирайте се от това, че месечното му възнаграждение е около 100-те бона в евро и е ясно, че едва ли ще предпочете да се върне в България, но все пак- мисля, че такъв тип играч като него е нужен на отбора ни. А и да не забравяме, че преди години, когато Борето отново беше спортен директор, беше говорил с него на тази тема. При положение, че сега никой не се интересува от него, има ли смисъл наш`те да търсят начин да го привлекат?

Дори и да има място,пак говорим за футболист,който ще остане в отбора половин(максимум 1 сезон).

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 юни 2013 20:30

но си мисля, че ако даде Господ да влезем в групите на ЛЕ, ще ни е от голяма полза. Остър е, борбен и определено не е "дърво" като Силва...Той влиза в години, в които трябва да се покаже с някой клуб, играещ в ЕКТ. За да има шанс след година- две да се надява да реализира някой стойностен трансфер, който може би ще му е последен шанс.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”