Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Levski4Ever » 27 авг 2013 01:21

BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.

Той сам ли да пази в тая защитна линия? Отиграванията му във въпросните атаки на Черно Море ми харесаха.
Изображение

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 09:04

Cayman написа:
BadBoy написа:и ти за 5 хаотични атаки го оцени, браво.

В клипа който си сложил са 10 атаки + 2 ъглови.Ти значи за 10 атаки го оцени,браво.

Не знам кога е правен този клип, но ако е скоро то положението е плачевно. Не е въпросът колко са атаките, а начинът му на пласиране и отиграване на ситуациите, когато е поставен под напрежение. Факт е, че Черно море почти с нищо не затрудниха в атака не само него, но и цялата защита на Левски. Ще видим какво може Перес в мачовете срещу атакуващи отбори. Засега е много рано да му се дават добри оценки, особено след подобни клипове.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 09:10

И какво общо има този клип с Левски? :mrgreen: Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола! :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 09:15

W84me написа:И какво общо има този клип с Левски? :mrgreen: Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола! :oops:

Според теб как точно сте го избрали този играч? Някой е ходил да го гледа ли? Следили са му развитието месеци наред? И кое точно са му гледали, при положение, че за цяла пролет има 3 мача, като резерва за Уеска? Естествено, че е гледан на видео или просто предложен от някой мениджър. Близо е до ума! Само че щом може някой ръководител да си прави изводи за качествата му според избрани моменти във даден видеоклип, не е зле да погледне и тези му изпълнения, нали?

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 27 авг 2013 09:35

Единственото, което забелязах в новия ви играч, беше странния му, даже леко неадекватен поглед. Като дрогиран гледаше :mrgreen: . Сигурно си вика : "Ба го, къде попаднах" като е видял балтиите на Пелето и Вутов :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 09:38

mistreated написа:
W84me написа:И какво общо има този клип с Левски? :mrgreen: Ако играчи се избираха по тази логика то Бейл трябваше отдавна да е спрял с футбола! :oops:

Според теб как точно сте го избрали този играч? Някой е ходил да го гледа ли? Следили са му развитието месеци наред? И кое точно са му гледали, при положение, че за цяла пролет има 3 мача, като резерва за Уеска? Естествено, че е гледан на видео или просто предложен от някой мениджър. Близо е до ума! Само че щом може някой ръководител да си прави изводи за качествата му според избрани моменти във даден видеоклип, не е зле да погледне и тези му изпълнения, нали?

Що не ходиш да гледаш Косоко и Сисиде? Те са наблюдавани с години, оценени са подобаващо и са взети в комплект с Кировски...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 09:39

W84me написа:
mistreated написа:

Що не ходиш да гледаш Косоко и Сисиде? Те са наблюдавани с години, оценени са подобаващо и са взети в комплект с Кировски...

Ама ти на мен не ми давай наклон. Отговори на елементарен въпрос, който ти задавам. Как точно мислиш, че са го "избирали", та твърдиш, че подобни клипове не значат нищо?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 27 авг 2013 09:59

mistreated написа:Ама ти на мен не ми давай наклон. Отговори на елементарен въпрос, който ти задавам. Как точно мислиш, че са го "избирали", та твърдиш, че подобни клипове не значат нищо?

По същия начин, по който са избрали Косоко и разните ви там звезди, сега спокоен ли си?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 авг 2013 10:05

W84me написа:
mistreated написа:Ама ти на мен не ми давай наклон. Отговори на елементарен въпрос, който ти задавам. Как точно мислиш, че са го "избирали", та твърдиш, че подобни клипове не значат нищо?

По същия начин, по който са избрали Косоко и разните ви там звезди, сега спокоен ли си?

Аз съм си спокоен по принцип, не е нужно ти да ме успокояваш. Сега вече си наясно, че клиповете имат значение!
Така, както са избирали "Косоко и разните ни там звезди", така са избирали и вашия човек. Просто този клип е доста смешен, факт.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 27 авг 2013 10:22

Вчера той имаше среща с Тодор Батков по въпроса. "Не ме питайте за нови, докато не намеря футболистите, които искам да видя в "Левски"", обяви по-късно спортният директор на "сините"

Върни се в “Архив”