Blue_AvalanchE написа:acmilan написа:Съгласен съм с автора,че няма кой да зададе тези въпроси към шефовете на изброените клубове.В България властва ресорната журналистика,чрез която феновете отговарят за любимия си отбор и всичко,свързано с него.Тази порочна практика не се е разпростряла само в Канал 3.И колкото и да не одобрявам някои позиции на Сашо Диков,освен него или някой от неговия екип,няма кой да зададе тези въпроси.Червените журналисти вдигнаха до небесата Любо Пенев и отбора му за успеха в Москва,а пропуснаха леко кристалната дузпа за Динамо.Да припомням ли как ГА,Мариян Макариев,Иван Ченчев и Явор Пиргов изкарват похода на Левски в УЕФА плод на слаби противници,късмет и съдийски аванти,а сега пропускат тази дузпа,която щеше да промени резултата в мача?Все се говори за сините журналисти,как изкарвали Левски най-великия отбор на света,а аз съм забелязал само критика от тяхна страна и то от много време насам,докато червените само величаят и преувеличават до небесата,нещо,което се отразява негативно и на самите футболисти на ЦСКА.Давам и два примера:след предното влизане в групите на УЕФА червените ресорни журналисти създадоха свръхочаквания към отбора,че едва ли не ще вземе УЕФА,вторият е миналото първенство,в което величаеха тима на Пенев и той се сгромоляса в дербитата.Дано не стане същото и сега в групите на Лига Европа,като българин ценя успехите и на двата гранда,зад които стои името на България.Проблемите в Левски идват от ръководството,а на ЦСКА от свръх надутите очаквания и величаене от ресорните журналисти.Не се имам за супер специалист,но изказвам наведнъж мнението си по някои въпроси,за които много хора дори не се и замислят.
Един от тези журналисти и коментатори е Ивайло Ангелов - той коментира Динамо Москва - ЦСКА София. Когато повториха положението на дузпата, той веднага каза "Ще си замълча". Ще мълчиш я, няма да си признаваш пред хората. Да те знаят що за стока си.
Най-тъпото при Ивайло Ангелов е,че не си признава клубната принадлежност и нещо повече,лъже за нея.И той,както и изброените от мен журналисти,трябва да разберат,че с тези си коментари не помагат,а напротив,дори пречат на любимия си отбор.