4 кръг Лудогорец - ЦСКА София FT 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Re: 4 кръг Лудогорец - ЦСКА София |10.08|

Мнениеот Perroquet » 11 авг 2013 09:40

Гледах мача снощи , щото Лудогорец са основния конкурент на Ботев за върха. Няма две и две , домакините играха на 70 % от възможностите си , и пак победиха с лекота. Стилът който имат е труден за противодействие , дори Партизан не намери решение , а камо ли отбора на ЦСКА - събран преди месец. В отбора на Стойчо има няколко добри футболисти , но като цяло нямате екип. Разчита се на индивидуални проблясъци в атака , контролът върху топката не е добър. В защита Апата е свършил като футболист , снощи направо го разминаваха като малка гара... В атака лошо впечатление ми направи черният , който се включи през второто. Опропасти всички топки... Не знам дали Стойчо е взел комисионни за тия играчи , пък и не ме интересува , но за сега резултатът от селекцията му е съмнителен. Трябва много , ама много да работи /ТОЙ - С.М./ ,за да направи от тия футболисти - отбор. Дотогава ще имате проблеми в играта и ще сте във втората половина на таблицата. Позитивът е , че червените играят както винаги с висок дух и самочувствие , мъчат се да се надиграват с противника , разчитат че самото име на фанелките им ще им даде предимство... 8-) Снощи това не стана , и срещу класни отбори като Лудогорец едва ли ще се получава... Ако тия играчи се стиковат и започнете да си вкарвате положенията /снощи имахте/ ,може и да отлепите от дъното. Цел максимум за този шампионат ви е 7-мо място , по-късно може да мислите и за повече. Успех.

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 11 авг 2013 10:05

we are the champions написа:Айде стига драми... мача свърши това е 3:0,3:0 и да ревем и да пишем няма нищо да стане... гледаме към Нефтохимик... ,ако и там вече не вземем трите точки положението става наистина много зле...

То остава и тогава да не победите иии .... ;)

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 11 авг 2013 10:08

Ха! някой по-назад направи изказване, че и Моуриньо да дойде, няма да се справи с ЦСКА, което ме провокира да направя едно провокативно сравнение, с което да обрисувам господина от Плоски в още една негативна светлина - а именно ПОРТУГАЛСКАТА му школувка.... Лично мое мнение е, че потругалската школа треньори НЕ СТАВА! (в това число слагам и Жозе Моуриньо).. Какво имам предвид - обща черта е предпазливата, откровено дефанзивна тактика с цел да излъжеш противника, не да го надиграеш. Силна страна и на Стойчо и на Жозе е това, че са отлични мотиватори. Силно качество и на двамата е, че успяват с времето да изграждат отбори според собствените им разбирания...Че са хора, които обичат да са в светлините на прожекторите; обичат победите, да не говорим за тяхното мърморене, когато не са доволни от нещо... Разбира се голямата разлика е, че Моуриньо се е учил на мотивировка от Сър Боби Робсън, а на тактика от Луис Ван Гаал; докато наш Стойчо - от добрия за нашите стандарти за времето си специалист, но иначе също толкова страхлив треньор, не обичащ да работи с младите - Георги Василев...Разлика са, разбира се, и отборите на които са били начело, но това не променя техния манталитет на работа...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 11 авг 2013 10:13

Заслужена загуба,с оглед проблемите в отбора и далеч по-голямата обиграност на домакините.И все пак,ако съпоставим играчите и на двата тима по отделните постове не смятам,че ни превъзхождат с много.Чочев отново не ми хареса,играе все едно насила и като дойде топка до него иска да компенсира с желание,но това не винаги се получава.Вижда се,че Марсинио е добър играч,но му трябва подкрепа в центъра,Гъргоров с нищо не му помага и трябва да играе само в дербитата,за останалите мачове може да почива.Аз съм оптимист и вярвам,че ЦСКА ще върви нагоре,трудно ще е,но така се става голям отбор.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 авг 2013 10:23

Никаква изненада. Проблемите на ЦСКА бяха във всяка зона. За съжаление ще е така този сезон. Дано поне в домакинствата си не губим.
По-важното разбира се е не класирането, а организацията и осигуряването на стабилно бъдеще за ЦСКА. Всичко останало са болни, нереални амбиции изказани от "фенове".

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ!
Контакти:

Мнениеот САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! » 11 авг 2013 10:49

Кировец написа:Никаква изненада. Проблемите на ЦСКА бяха във всяка зона. За съжаление ще е така този сезон. Дано поне в домакинствата си не губим.
По-важното разбира се е не класирането, а организацията и осигуряването на стабилно бъдеще за ЦСКА. Всичко останало са болни, нереални амбиции изказани от "фенове".

Не е лошо да има оптимисти,но когато треньор ти е Стойчо такъв неможе да има.Нали целта беше да се измъкнеме от титан и да започнеме да функционираме като нормален клуб?Още в първите седмици бяха разкрити 2-3 лъжи на Томов тогава на какво основание да му вярваме?Нали осъзнаваш,че много лесно може да разпредели акциите на неговите си хора и да запази най-голямо влияние а за нас да остане по-малкият дял от акциите.

Потребителски аватар
FC Pirin - Real
Контакти:

Мнениеот FC Pirin - Real » 11 авг 2013 10:52

САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Абе говеда вие с какви очи се подигравате?Вие сте най-жалкият отбор в България и европа!Довечера ако мача се играе Берое ще ви прасне и тогава ще видиме дали ще имате толкова добро настроение?Смешни сте!

Пич не се напрягай , догодина с нас в Б група :)

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 авг 2013 10:53

Чакаме още двама, отбора все още се сглобява.Морейра и Ревсон, ако може да ги върнем след полусезона ще е добре.

Много лошо ги нацелихме Лудогорец във върхова форма и след класирането им за плейофа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 авг 2013 10:53

Гледах мача снощи , щото Лудогорец са основния конкурент на Ботев за върха. Няма две и две , домакините играха на 70 % от възможностите си , и пак победиха с лекота. Стилът който имат е труден за противодействие , дори Партизан не намери решение , а камо ли отбора на ЦСКА - събран преди месец. В отбора на Стойчо има няколко добри футболисти , но като цяло нямате екип. Разчита се на индивидуални проблясъци в атака , контролът върху топката не е добър. В защита Апата е свършил като футболист , снощи направо го разминаваха като малка гара... В атака лошо впечатление ми направи черният , който се включи през второто. Опропасти всички топки... Не знам дали Стойчо е взел комисионни за тия играчи , пък и не ме интересува , но за сега резултатът от селекцията му е съмнителен. Трябва много , ама много да работи /ТОЙ - С.М./ ,за да направи от тия футболисти - отбор. Дотогава ще имате проблеми в играта и ще сте във втората половина на таблицата. Позитивът е , че червените играят както винаги с висок дух и самочувствие , мъчат се да се надиграват с противника , разчитат че самото име на фанелките им ще им даде предимство... Снощи това не стана , и срещу класни отбори като Лудогорец едва ли ще се получава... Ако тия играчи се стиковат и започнете да си вкарвате положенията /снощи имахте/ ,може и да отлепите от дъното. Цел максимум за този шампионат ви е 7-мо място , по-късно може да мислите и за повече. Успех.

Абсолютно споделям това мнение. Гледам обаче че доста от наще фенове са на мнение че ние след октомври
едва ли не ще сме непобедими и ще се борим за челото. Това няма как да стане. Класиране в 7-цата и то на 6 или 7-мо място
е максимума а после в тази 7-ца очакванията ми са да сме боксова круша т.е. в нея ще вземем много малко победи но
е важното да играем в нея т.е. да играем още 12 мача със силните отбори. Това е много важно за отбора за следващия сезон!!!
Просто не виждам в тази 7-ца ние как можем да се опънем на Ботев, Лудогорец, Литекс, Левски и Берое.
За мен това ще е 5-цата в крайното класиране. Не че така ще са класирани а че тези 5 отбора ще оформят 5-цата.
Литекс засега са подценявани но е много възможно дори да са шампиони. Освен тези 5 отбора ЦСКА,Ч.море,Локо Пд и
може би още един отбор(Черноморец или Славия) ще се борят за останалите 2 места
в първата 7-ца.
Последна промяна от Pichichi на 11 авг 2013 10:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”