Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
we are the champions написа:Айде стига драми... мача свърши това е 3:0,3:0 и да ревем и да пишем няма нищо да стане... гледаме към Нефтохимик... ,ако и там вече не вземем трите точки положението става наистина много зле...
Кировец написа:Никаква изненада. Проблемите на ЦСКА бяха във всяка зона. За съжаление ще е така този сезон. Дано поне в домакинствата си не губим.
По-важното разбира се е не класирането, а организацията и осигуряването на стабилно бъдеще за ЦСКА. Всичко останало са болни, нереални амбиции изказани от "фенове".
САМО ЦСКА ОБИЧАМЕ! написа:Абе говеда вие с какви очи се подигравате?Вие сте най-жалкият отбор в България и европа!Довечера ако мача се играе Берое ще ви прасне и тогава ще видиме дали ще имате толкова добро настроение?Смешни сте!
Гледах мача снощи , щото Лудогорец са основния конкурент на Ботев за върха. Няма две и две , домакините играха на 70 % от възможностите си , и пак победиха с лекота. Стилът който имат е труден за противодействие , дори Партизан не намери решение , а камо ли отбора на ЦСКА - събран преди месец. В отбора на Стойчо има няколко добри футболисти , но като цяло нямате екип. Разчита се на индивидуални проблясъци в атака , контролът върху топката не е добър. В защита Апата е свършил като футболист , снощи направо го разминаваха като малка гара... В атака лошо впечатление ми направи черният , който се включи през второто. Опропасти всички топки... Не знам дали Стойчо е взел комисионни за тия играчи , пък и не ме интересува , но за сега резултатът от селекцията му е съмнителен. Трябва много , ама много да работи /ТОЙ - С.М./ ,за да направи от тия футболисти - отбор. Дотогава ще имате проблеми в играта и ще сте във втората половина на таблицата. Позитивът е , че червените играят както винаги с висок дух и самочувствие , мъчат се да се надиграват с противника , разчитат че самото име на фанелките им ще им даде предимство... Снощи това не стана , и срещу класни отбори като Лудогорец едва ли ще се получава... Ако тия играчи се стиковат и започнете да си вкарвате положенията /снощи имахте/ ,може и да отлепите от дъното. Цел максимум за този шампионат ви е 7-мо място , по-късно може да мислите и за повече. Успех.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта