Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА - лагери и контроли

Мнениеот danko_sot » 09 яну 2012 17:31

asdfghj написа:
danko_sot написа:Аман от псевдофенове, дето като кажеш нещо лошо за ЦСКА и те изкарват теб за идиот и т.н. Вземете се събудете малко измислени, смешни фенчета. Мислете си, че така се доказвате като големи фенове на цСКА като се опитвате да замаскирате проблемите на тима в съзнанието си и охулвате всеки червен фен, който има очи и доблест да каже, че нещата в тива не вървят въобще и е пълна анархия в ЦСКА. Или просто така ви е по-лесно. Да си седите на топло вкъщи, да гледате Ман Юн или Барселона, пък сега вие какво може да направите, че ЦСКА се ръководи по този смешен начин. В крайна сметка си има собственици и те дават парите, а вие нищо не може да направите. Смешни сте! Да, точно вие сте най-смешни, които въпреки цялата простотия и идиотщина в клуба през последните години и конкретно сега при Титан скачате на всеки, който има съвест да каже, че сме пълна трагедия в момента. Томно вие не сте никакви фенове, а не хора като мен и други въф форума, които си признават, че нищо в клуба не е наред. Но майната ви, спете си и се правете на луди. Хич не ми дреме за вас и вашите тъпи коментари!

П.П. Текстът се отнася за някои лица, не за всички разбира се. Те си знаят кои са.

danko_sot никой не е против да изказваш мнение,но когато го повториш 33 пъти за един ден то става досадно.В друга тема те попитах какъв е проблема за да го обсъдим,защото постовете ти са постоянно отрицание.Ти всъщност си фен на ЦСКА или на мечтите си ? И аз искам моето старо Ауди да прилича на нов Мерцедес ама не става,но въпреки това си го поддържам. :)

33 пъти? Къде ги преброи 33 пъти за днес? И какво правиш по въпроса за аудито. Постоянно си повтаряш: Ама то мойто ауди всъщност е много хубаво, нищо му няма. А ако някой ти каже: Абе пич вземи си опраи малко колата, щот на нищо не прилича или си купи нова, ти ще му кажеш: Абе я си е.. майката, мноо си ми е убава колата.
Това, че нещата не са добре и независят от теб и дори на тоя етап доста трудно биха могли да се променят в ЦСКА, не значи, че трябва да си затваряме очите за ставащото се. Аз поне съм на тва мнение, а ти явно не си. Въпрос на мироглед и личен избор.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 09 яну 2012 17:55

asdfghj написа:danko_sot никой не е против да изказваш мнение,но когато го повториш 33 пъти за един ден то става досадно.В друга тема те попитах какъв е проблема за да го обсъдим,защото постовете ти са постоянно отрицание.Ти всъщност си фен на ЦСКА или на мечтите си ? И аз искам моето старо Ауди да прилича на нов Мерцедес ама не става,но въпреки това си го поддържам. :)

Не му се връзвай,писането във форума е част от терапията му. ;)

lokoloko14

Весел ЦСКА посрещнаха на гръцката граница

Мнениеот lokoloko14 » 10 яну 2012 21:38

50 ултраси на ЦСКА посрещнаха своите любимци на българо-гръцката граница

Наставникът на ЦСКА Димитър Пенев даде кратък коментар за състоянието на тима и основните претенденти за първите места в първенството пред 7plus7. net. Това стана на граничния пункт "Капитан Петко Войвода", през който "червените" се отправиха към Александруполис на първи си лагер от зимната подготовка.
Read More

"Въпреки проблемите на високо ниво в клуба, то ние не се влияем от това. Съставът е млад и може да се получи добра сплав между по-опитните и по-младите. Първият мач срещу Етникос ще го покаже. Момчетата са в отлично настроение, надявам се времето край гръцкото море да е по-добро от това в София", обясни Димитър Пенев.

Стратега не пропусна да се пошегува пред феновете от Хасковско и Свиленградско със звездата на българския футбол Христо Стоичков.

"Няма да ви липсваме много, все пак сме на 2 часа път от вас. Абе нали Литекс е в Свиленград, тях със Стоичков ги смятайте за другото ЦСКА, имат 3-4 наши рожби в състава", усмихнато обясни Пенев.

По същото време Райс Мболи и Мишел Платини се клатиха под звуците на хип-хопа в автобуса на червените. Димитър Пенев раздаде десетки календари, върху които постави автограф. Той за пореден път обеща да бие Литекс и Христо Стоичков.

В автобуса пътуваха вратарите Райс Мболи, Благой Макенджиев и Божидар Стойчев. В отбрана Пенев ще разчита на защитниците Мартин Дечев, Апостол Попов, Иван Бандаловски, Пламен Крачунов, Кристиян Велинов и Ангел Грънчов.

Най-гъвкава отново ще бъде линията от центъра до наказателното поле на противника. Тук се забелязват
Борис Галчев, Александър Якимов, Станислав Костов, Станко Йовчев, Никола Радулович, Антон Карачанаков, Петър Стоянов, Владимир Иванов (юноша), Спас Делев и Мишел Платини.

Към тима са очакват 3 или 4 нови попълнения от приятелски тим на Удинезе, допълни пред нас Пенев. Наставникът добави, че точно младите и новите ще бъдат приятната изненада на пролетния полусезон.

Първата проверка на ЦСКА е срещу боксовата круша на Левски от миналата година - Етникос (Александрупорлис).

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 11 яну 2012 17:21

За някаква нормална подготовка можем да говорим само след, като дойде новия кондиционене треньор и новия доктор. Иначе това ще е някаква екскурзия до Гърция. Без тези задължителни елементи, кой ще води заниманиятя, вероятно Дуци? Стига, този човек не е гений, че да разбира от всичко. Не искам да се отчайвам, но и най-великия треньор не може да спечели титлата без играчи. Продадохме всичко добро, а заместници няма дори и лоши. Говорят ми за някакви италианци, как не си научиха урока от миналото първенство. Пак ли трябва да се смеем на някакви дърводелци, забравили, какво е организиран футбол, като Тибони и Еспозито. Някакъв румънец от последния отбор класирането, ама преди години бил звезда. Голяма работа, това е ЦСКА не е някакъв селски отбор, че да събираме пенсионери. И за капак играчи на проби изгонени отвсякъде или потрошени с години. Ако така ще ставаме шампиони и ще играеме в Евро турнирите - ужас.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 17:25

redpride написа:За някаква нормална подготовка можем да говорим само след, като дойде новия кондиционене треньор и новия доктор. Без тези задължителни елементи, кой ще води заниманиятя, вероятно Дуци? Стига този човек не е такъв гений, че да разбира от всичко. Не искам да се отчайвам, но и най-великия треньор не може да спечели титлата без играчи. Продадохме всичко добро, а заместници няма дори и лоши. Говорят ми за някакви италианци, как не си научиха урока от миналото първенство. Пак ли трябва да се смеем на някакви дърводелци, забравили, какво е организиран футбол, като Тибони и Еспозито. Някакъв румънец от последния отбор класирането, ама преди години бил звезда. Голяма работа, това е ЦСКА не е някакъв селски отбор, че да събираме пенсионери. И за капак играчи на проби изгонени отвсякъде или потрошени с години. Ако така ще ставаме шампиони и ще играеме в Евро турнирите - ужас.

Значи на теб,каквото и да ти говорят ти на всичко вярваш,така ли да разбирам?Не се ли сещаш,че тези които пишат по вестници и сайтове знаят точно колкото и ти.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 20:30

Момчета, ..всеки си има мнение и има право да го изкаже, моля да не ставаме като колегите в синия форум.Данко не е по-малък ЦСКА-р ОТ НИТО ЕДИН ОТ НАС, има немалко основание за да критикува последните процеси в отбора, а Вие как ли ще реагирате,ако недай си Боже, стане както Данко е посочил,че го притеснява :?: , мислите ли,че ще седне да злорадства и да казва:Аз кво казах, аз като ви говорех..По темата: Радвам се,че идват класни попълнения от Удине, надявам се на добра подготовка, но по-важно за мен е да се обясни на младите, че всичко зависи от тях и е в краката и главите им.Щом си стигнал до ЦСКА, няма място за страх, но и за оправдание..Кой сега е номер едно, ЦСКА Е НОМЕР ЕДНО,САМО ЦСКА :!:
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 20:49

B__A__N__DA__TA написа:Момчета, ..всеки си има мнение и има право да го изкаже

Колко пъти трябва да го прочетеме това мнение?

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 20:57

гражданин от село написа:
B__A__N__DA__TA написа:Момчета, ..всеки си има мнение и има право да го изкаже

Колко пъти трябва да го прочетеме това мнение?

И аз съм си написал мнението, както всички други в този форум, ако толко много те дразни ,да го изтрия а :?

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 11 яну 2012 21:09

Става дума,че всичките му постове са едно и също мнение,оставям настрана,че за агументи,за които някои потребители го помолиха няколко пъти така и не се появяваха,а плочата беше пускана пак от начало.

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 11 яну 2012 21:18

гражданин от село написа:Става дума,че всичките му постове са едно и също мнение,оставям настрана,че за агументи,за които някои потребители го помолиха няколко пъти така и не се появяваха,а плочата беше пускана пак от начало.

А защо репликираш мое мнение, аз съм си изложил аргументите. Не ми отговаряй, ако имаш нещо срещу Данко, пиши му на лично.

Върни се в “Архив”