Левски - Славия - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как ще завърши мача според вас ?

Анкетата завърши на 09 авг 2011 14:13

Победа за Левски
97
65%
равен
31
21%
Победа за Славия
21
14%

Общо гласове: 149

mrazq_4ervenoto

Re: Левски-Славия 1 кръг на А група

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 02 авг 2011 11:25

benquick написа:
iliyan79 написа:Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!

1-во: Само да те „светна“,че КАЛЪФКИТЕ ги гушна един друг отбор драги ми смехурко!!!
2-ро: Да много ни е кеф,че победихме резервите ви :)
3-то: Припомни си какво беше казал едно време Л.Пенев за супата :mrgreen:
4-то: Айде много ти здраве от Спас Делев

п.п.Малко се отклоних от темата ама.................Иначе прогнозирам победа за Левски с 2-0

1.KAЛЪФКИТЕ ги гушва всеки отбор който претендира че е гранд , но не е успял да стане шампион-без значение втори ли е завършил, трети или пети. 2.Отбор който се радва неистово на суперкупата е всичко друго но не и гранд :lol: 3. Спаско освен за купи и супер-купи, колко гола е вкарал на Левски и Литекс за първенство, припомни ми че забрайх :lol:

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2011 11:51

Трудна и минимална победа за Левски. Тия славистите първия полусезон го играят честно, та да насебърат точки да има кво да продава Венци дебелия втория полусезон. Така че срещу Левски ще скачат на кръв да се доказват кви са честни и неопетнени :) Резултат 1:0 или 2:0 за "сините" ;)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 02 авг 2011 11:52

iliyan79 написа:Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!

Абе ти чете ли заглавието на темата или реши просто ей така да си подраскаш тук, па без значение кво?

Потребителски аватар
Hristos
Контакти:

Мнениеот Hristos » 02 авг 2011 14:22

мача ще е в Понеделник от 20:00 :)

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=217051
САМО ЛЕВСКИ!!!

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 02 авг 2011 17:35

верно ли са преместили мача за понеделник ... :shock: :x

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 03 авг 2011 06:49

mrazq_4ervenoto написа:
benquick написа:

1-во: Само да те „светна“,че КАЛЪФКИТЕ ги гушна един друг отбор драги ми смехурко!!!
2-ро: Да много ни е кеф,че победихме резервите ви :)
3-то: Припомни си какво беше казал едно време Л.Пенев за супата :mrgreen:
4-то: Айде много ти здраве от Спас Делев

п.п.Малко се отклоних от темата ама.................Иначе прогнозирам победа за Левски с 2-0

1.KAЛЪФКИТЕ ги гушва всеки отбор който претендира че е гранд , но не е успял да стане шампион-без значение втори ли е завършил, трети или пети. 2.Отбор който се радва неистово на суперкупата е всичко друго но не и гранд :lol: 3. Спаско освен за купи и супер-купи, колко гола е вкарал на Левски и Литекс за първенство, припомни ми че забрайх :lol:

1.КАЛЪФКИТЕ(мн.число)ги гушва отбор който не е станал шампион и не е спечелил купата на страната ;)
2.Всяка спечелена купа е повод за радост ;)а специално за тази трябва да си спечелил едното от двете за да играеш за нея(нещо което твоя отбор не успя :oops:
3.Ще използвам един цитат,дано се сетиш от кого е:Който играе печели,който не играе.......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

mrazq_4ervenoto

Мнениеот mrazq_4ervenoto » 03 авг 2011 18:32

В понеделник-всички на малката ЛА БОМБОНЕРА-ст.Георги Аспарухов ("МАЛА БОМБОНЕРА" :mrgreen: ). Да подкрепим ЛЕВСКИ на старта на поредният шампионски сезон! ДА ИДВА 27-МАТА! :twisted:

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 03 авг 2011 22:44

5:0
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 05 авг 2011 00:47