Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Re: Serie "A"(Сезон 2011/2012)

Мнениеот storm » 21 мар 2012 00:43

Sardukar написа:Благодаря :) Имаше драма и всичко! Милан с доста отсъстващи ни даде много зор, но Конте пък пусна да играе как да кажа "нещото". След този мач съм сигурен, че Милан имат шанс да бият всеки, когато атакуват! Много лошо впечатление ми направи физическото състояние на Мексес... станал е шопар...

ПП Много се радвам за Мирко. Преди дискутираме с други фенове на ЮВЕ и малко ми се подиграваха на твърдението ми, че Пирло и Мирко ни дърпат и сега потривам ръце от задоволство! :lol: Като изключим класирането на финала съм благодарен, че имах привилегията да гледам ДЕЛ ПИЕРО!

Че то и ние имахме много отсъстващи... От титулярите, Буфон, Бардзали , Маркизио, влезе чак второто..
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 21 мар 2012 00:49

Него казах за да омаловажа успеха ни! Иначе мисля, че и ти ще се съгласиш, че ЮВЕ няма кой знае каква ширина на състава(което в този сезон не беше задължително предвид липсата на мачове в Европа). За мен няма съмнение, че Милан са с по-широкия състав(макар и с някои ветерани) А и правим разлика м/у оставени да почиват и контузени нали ;)? Нека отдадем заслуженото и на Милан. Направиха добър мач, с което само повишават задоволството(поне на мен) от успешното класиране за финал :)
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2012 01:03

Storm, несериозно е да сравняваш проблемите в двата състава и ти добре го знаеш ;) Ние, на практика, играхме с 9 човека в последните 45 минути... Горд съм от отбора днес, при всички проблеми съумяхме да победим Ювентус в редовното време и да вкараме мача в продължения. Много съм доволен от Танка. Макси определено заслужава да остане в отбора и за догодина. При малко повече гъвкавост при смените, можеше и да спечелим днес, но карай. Гледаме към Рома и Барселона.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 мар 2012 01:20

acmilan написа:Storm, несериозно е да сравняваш проблемите в двата състава и ти добре го знаеш ;) Ние, на практика, играхме с 9 човека в последните 45 минути... Горд съм от отбора днес, при всички проблеми съумяхме да победим Ювентус в редовното време и да вкараме мача в продължения. Много съм доволен от Танка. Макси определено заслужава да остане в отбора и за догодина. При малко повече гъвкавост при смените, можеше и да спечелим днес, но карай. Гледаме към Рома и Барселона.

Вярно, че имате проблеми но вие с тия футболисти играете вече колко месеца..
Владеехте повече топката и на моменти бяхте по добрия отбор, но нямахте толкова положения колкото ние имахме... Особено продълженията...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2012 01:31

storm написа:
acmilan написа:Storm, несериозно е да сравняваш проблемите в двата състава и ти добре го знаеш ;) Ние, на практика, играхме с 9 човека в последните 45 минути... Горд съм от отбора днес, при всички проблеми съумяхме да победим Ювентус в редовното време и да вкараме мача в продължения. Много съм доволен от Танка. Макси определено заслужава да остане в отбора и за догодина. При малко повече гъвкавост при смените, можеше и да спечелим днес, но карай. Гледаме към Рома и Барселона.

Владеехте повече топката и на моменти бяхте по добрия отбор, но нямахте толкова положения колкото ние имахме... Особено продълженията...

От тези, които играят в последните месеци, на терена ги нямаше Абиати, Абате, Бомел, Робиньо, Ночерино влезе резерва, а Ибра излезе на почивката, като игра едно полувреме болен на своя глава. Да не говорим за останалите проблеми. Иначе не оспорвам, че имахте повече ситуации за гол. В продълженията ние нямаше как да издържим, Сеедорф лазеше по терена'( въпреки това надбяга Пирло два пъти :) :mrgreen: ), Пипо е ясно, че вече няма сили изобщо. Просто Вуничич вкара неспасяем, поне за мен, гол.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 мар 2012 01:38

acmilan написа:
storm написа:

От тези, които играят в последните месеци, на терена ги нямаше Абиати, Абате, Бомел, Робиньо, Ночерино влезе резерва, а Ибра излезе на почивката, като игра едно полувреме болен на своя глава. Да не говорим за останалите проблеми. Иначе не оспорвам, че имахте повече ситуации за гол. В продълженията ние нямаше как да издържим, Сеедорф лазеше по терена'( въпреки това надбяга Пирло два пъти :) :mrgreen: ), Пипо е ясно, че вече няма сили изобщо. Просто Вуничич вкара неспасяем, поне за мен, гол.

Е то не е много трудно един Сее да надбяга Пирло.. :)
Да се надяваме да сме ви уморили достатъчно за Рома и да врътнете някой Х, а ние ще я мислим какво да я правим с Интер.. :)

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 21 мар 2012 01:42

Изображение

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 21 мар 2012 01:46

Не мисля, че в редовното време някой е имал повече положения или е надиграл противника. В продълженията, да, Ювентус имаха повече положения, защото повечето футболисти на Милан нямаха вече сили. Публиката също помогна на домакините. Не е маловажно мястото, къде се играе всеки един реванш или продължения. Милан гостува и на Арсенал, и на Ювентус, ще гостува и на Барселона. Урби изигра слаб мач за Милан. Акуилани също не ми хареса. В защитата също много суматоха.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 21 мар 2012 08:10

Поздравявам всички Ювентинци. Страхотно е Юве да играе за трофей отново.

Поздравеления и за Милан. Радвам се, че двата гранда на Италия отново имат нужната класа. Очаквам много от тях догодина в ШЛ.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 21 мар 2012 12:28

milan199440barca написа:Не мисля, че в редовното време някой е имал повече положения или е надиграл противника. В продълженията, да, Ювентус имаха повече положения, защото повечето футболисти на Милан нямаха вече сили. Публиката също помогна на домакините. Не е маловажно мястото, къде се играе всеки един реванш или продължения. Милан гостува и на Арсенал, и на Ювентус, ще гостува и на Барселона. Урби изигра слаб мач за Милан. Акуилани също не ми хареса. В защитата също много суматоха.

Да, аз имах същото нещо предвид, като казах, че са имали повече ситуации за гол от нас, умишлено казвам ситуации, защото правя разлика между положение и възможна за развитие ситуация за гол. В редовното време мачът беше равностоен, ние владеехме повече топката, в продълженията обаче нямаше как издържим. За Урби и Акуилани съм съгласен с оценката ти, но холандецът се поразтича поне в продълженията, единствен задържаше топката и печелеше терен с нея, не знам защо не правеше същото и в редовното време. Акуилани с разпределянето на топката се справяше добре, но влизанията му на шпагат бяха закъснели, не успя да създаде и възможности за съотборниците си в атака, което се очаква точно от него, особено при положение, че нямаме типичен плеймейкър в отбора, а играем със схема, изискваща такъв. За защитата - Мексес, както и при ужасния мач в Лондон, така и сега, беше класа над Тиаго по мое мнение. Бразилецът, малко типично за своята народност, се хваща за крака и впоследствие спира да се движи от най - малкото съприкосновение с противник. Това не ми харесва в неговата игра. Иначе като качества не виждам по - добър защитник в света от него към днешна дата. Докато Мексес е футболист тип куче, на когото определено може да се разчита. Като цяло двамата се допълват и формират здрава защитна двойка. Лично аз съм оптимист за ключовите за сезона ни предстоящи две седмици.

Върни се в “Архив”