Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Български холдинг проявява интерес към Ботев
христолов найстина не е добре, нали до вчера твърдеше, че нямя куповач и всички журналисти начело със сашо диков го повтаряха до откат. Сега ние нямаме каккво да губим излъгани както винаги и ни успокой за 3 месеца, че клуба е продаден, но войната навлезе в крайна фаза, видя, че му запалиха ресторанта, счупиха му прозорците, а сега идва ред и на другите му имоти и на него и пак заговори за продажба да ни спре, но няма. Аз утре вечер с още двайсетина момчета съм в крумово да чупим каквото е останоло и да хвълим някой молотов ( нека си твърди, че камерите снимат, закакво са качулките хахаха, вече откачаме) който иска може да се пресъедини към нас, време е да изметем него, както и другите буклуци. митьо никой не ти вярва вече, умри, за да ти пикаем на гроба!
ще повярвам, само ако видя Ботев продаден, то и сега кмета си залагаше празната глава, както и сельо, но нищо няма. Война до край!
ktulu написа:Щом Ишков го е потвърдил лично, може и да има нещо верно...
kъде го е потвърдил,ако и тази сделка пропадне с посредник ишков следващия посредник знам кой ще е ДРАЖЕВ

селски вземи си скункса не се сърди
- Canaries front
- Контакти:
в сряда ще има среща между Ирена кръстева и тарторите,дано помогне с нещо тази среща.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!
добре, ама митьо, като не дава и хиляда срещи да се правят няма смисъл, но поне да се разбере каде е проблема аз доколкото знам тя не е преставала да има интерес жената.
ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ
Благодарим ти, Коце, че дойде,че дойде в нищото, наречено pfc hristolOFF, че въпреки цялата мизерия , лъжи и футболисти готови да сменят професията ти остана и започна да работиш.Благодарим ти, че успя да направиш от шепа разпасани комици отбор.Благодарим ти, че никога не се оплака,че работиш без пари и дори и сега си без заплата.Благодарим ти, че никога не се обърна срещу феновете, не ни нарече лумпени и не ни обвини за всичко.Благодарим ти, че всичко което чуваме от теб е само:РАБОТА, СЕЛЕКЦИЯ,ПОДГОТОВКА,МОТИВАЦИЯ и никога не се оплака, че в отбора няма пари, не оплю никой,не отиде на арбитраж, не ни заряза, а каза ГОРД СЪМ,ЧЕ РАБОТЯ В КЛУБ КАТО БОТЕВ.ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯ ПЕРИОД В ЖИВОТА МИ.Благодарим ти , че продължаваш да го правиш, не знам какви нерви имаш,да стоиш, без заплата, без селекция, НО не и без подкрепа. ПОДКРЕПАТА, ще получиш от нас, краят на pfc СЕЛЯК е близо и тогава се надявам да бъдем заедно, тогава когато се възроди любимия ни клуб. ИМАШ ШАНС ДА СЕ ПРЕВЪРНЕШ В ЕДНА ОТ ЛЕГЕНДИТЕ НА СЛАВНИЯ БОТЕВ СЕГА, не го пропускай.
КОЦЕ АНГЕЛОВ- ЕДИН ОТ НАС.
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!
КОЦЕ АНГЕЛОВ- ЕДИН ОТ НАС.
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!
Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ
arsenals написа:http://*******.com/a8tpdr
A spri se malko be sme6nik
Re: ДО КОЦЕ АНГЕЛОВ
в момента на стадиона ни има само един човек-коце ангелов.Няма помощник треньори,няма масажисти,няма кондиционни треньори,няма никой освен коцето.В момента той е старши треньор,помощник треньор,треньор по кондицията,изпълнителен директор,спортно технически директор,приви селекцията без пари,преговаря с футболистите и други работи.Като треньор също е много добър.През есента в 13 мача има 15 точки при голова разлика 14:14 и всичко това със сегашните футболисти.Не е получавал заплата от 3 месеца и въпреки това дори каза ,че ще работи и без пари за Ботев.Респект за ентусиазма му.
-
- Контакти:
Истината е, че просто вече никой не му се занимава с него. Гергов уж се водеше голям ботевист, но го видяхме... Някъде бях чел, че е предложил 4 милиона за Локо. С тези пари щеше да отвее Селския. Иначе Кръстева е много богата и щом тя не може да му даде исканите кинти, то какво остава за друг кандидат. Според мен няма да има друг кандидат, но определено ще има нови умели селски финтове. 

Жълто-черната идея е била съхранена в миналото, наша задача е, да я принесем в безпощадното съвремие.
Phoenix_Plovdiv написа: Някъде бях чел, че е предложил 4 милиона за Локо. С тези пари щеше да отвее Селския.
ако е за 4млн ги е купил е на голяма далавера.все пак взима 90 декара в центъра на пловдив с право на строеж при това няма да ги плаща той ,а панаира.Спас Гърневски им даде тези декари докато беше кмет,за Ботев никой нищо не даде(и по добре с оглед на сегашната ситуация)и също така жоро снайпера изнуди общината да му дадат подлеза на централна гара откъдето гушват над 1млн годишно.А за нас ако някой даде на селкия 3 млн на ръка ще има да изплаща още 2млн задължения което фактически прави около 5 млн и тепърва ще трябва да взима спортната база(нашата база винаги е била на гребната и е супер място,но пак ще имa разправии ).Така ,че ни си мислете че гергов от добра воля ги е взел и плаща много.