THE G.A.M.E написа:Blue_Lion написа:Недей...тъкмо му се видя края на моя "спор" с него на този толкова разтърсващ и жизнено-важен жълт картон на Милиев (то чорбето няма за кво друго да се захване) които би преобърнал мача,и ти са пак го караш да дава "аргументация" и "да вади факти" ! Интересно ми е са кво ше напише де...чакай да си взема пуканките само
...
...
![]()
Абе, к'во е ревнал - Милиев та Милиев ! ?
Не си гледа в паничката ( мача със Сливен, дето след баскетболното изпълнение на Акуаро, трябваше да губят с 0 : 2 и да са с човек по малко ) .... ми тръгнал да ми обяснява, за мачове, дето не му влизат в работата ! ......
Аз докато му отговарях,всеки път си трих по три пъти мнението щото хем ми идва да го нахрана,хем ми идва по-човешки да му "обясня",хем не ми се занимава...та накрая с едно изречение реших да приключа,ма той пича си е дървен философ ! Милиев та Милиев...оди питай съдията що не му е дал жълт картон ! Подай жалба в БФС и ги помоли да отсъдят служебна загуба за Левски плюс лишаване от три домакинства,разтрел за Милиев и 5 мача на закрити врати !

Аре са ще ти гледам на теб сейра...похранете се малко !