Knoppix_ написа:levskar in CY написа:Knoppix_ написа:Казах че този мач е най-важният на Левски в последно време и за съжеление излезох прав. Дано и другите ми опасения не се сбъднат с тази игра тези момчета не ги чака нищо добро Генев Балтанов - това мисля че е бъдещето на отбора. Рабех поредните глупави неща за радост този път го нямаше нестабилният Топузаков нищо лошо не казвам за него дал е много на отбора но не е същият откакто се върна Ицо беше незабележим от както се появи на терена. Г. Петков направи добър мач. Поредният безмислен мач на певеца. Дарко доказа че е незаменим. Слаб Бардон незнам защо се върна. Батков има само един правилен ход в момента и той е да върне Н.Сираков ... слаб и безидеен Левски не искам да го гледам такъв ...
Еми не го гледай бе!Ти какво искаш?Да ги биеме с 2-0 ли?
Виж момче не си никой за да ми кажеш какво ще гледам. След това ако си гледал и половината мачове които съм гледал аз ще разбереш защо говоря така. Кое беше добро на този Левски според теб за пореден път малоумните грешки в защита ли ? Смешните отигравания на Бардон? Страха да се стреля от далеч към вратата? Безумно безидейната игра? Скриваноето на Х(п)ичо ?
Пич ти какво искаш?Да стоим като с равен с Виляреал ли? Или да ги бием на тяхен терен?
Те Барселона и Реал се страхуват като им гостуват защото знаят, че това не са Валядолид примерно, ти имаш ебати изискванията!
Добър мач на наще , дано Дарко се оправи за прасетата, мнгоо е полезен, той ни гради играта и дано не пуснат Миланов на инжекций ами Бензукан играе, защото се видя че в момента играе добра,вобще защитата въпреки няколкото грешки ми хареса се пак играеше срещу Кап Де Вила , Джозепе Роси,Пирес...