Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.

Мнениеот Wishes » 25 юли 2012 17:30

zlobul написа:Коментара за мача съм го написал отдавна , дори преди да го обяви самия тренер....Ангелов влиза като ЦЗ , Старокин -ляв бек и Прохазка титуляр в халфовата линия , дори не ми плащат за това :))) . Кво друго има да се коментира по тоя мач . Интригата срещу този съперник идва от факта , че не те са силни , а просто ние сме на тяхното ниво , което мести темата от един аспект в друг . Защо сме на тяхното ниво ? .... и се започва с късата скамейка , с необиграния отбор , с калпавите ръководители , сбърканата селекция и т.н ...и всичко това е от репертоара на тоя "плювач" злобул .Останалите подкрепят отбора независмо дали Тоньо сътворява абсурди , тренера мрънка , че няма равностойни заместници по дадени постове и т.н ....викат си"Само Левски" и нищо друго не ги интересува . Та в тая връзка темата е затворена още преди да я отвори някой .

За необиграния отбор си прав, за късата скамейка донякъде, за селекцията - не знам на базата на какво достигна до твоето заключение. И не, тук не всички просто викат " Само Левски ". Те проявяват търпение, разбиране и толерантност към новите фигури в отбора, неща, които коренно се различават от безразличността.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 юли 2012 17:38

zlobul написа:
ultrasblue написа:
Nuke написа:Пропуснах един цитат:
Донев: Левски отива в Сараево за победа !
Чао!

И Гонзо така каза с/у Търнава

Остави ги братле , има няколко човека тук , които освен да си заравят главата за да не виждат проблемите , друго не правят . Няма смисъл да им се обяснява . Всъщност аз съм истинския печаливш от ситуацията .Натискайки "враг" върху "злобул" ще ми спестят досадните си бръщолевения . Треьорът ги казва тези неща , които аз пиша , ама те тяхното си знаят , какво повече да говорим за такива . Те не гледат , че ако се контузи утре Гаджев или Райков например , няма кой да излезе на тяхно място ....те си знаят само едно "Злобул плюе по отбора". Аре иди си говори за футбол с такива хора . Ми да натискат "враг" там и да се крият по дупките си .

ПП Представи си кво му е нивото на този потребител ....сигурно е очаквал някой от ръководителите да каже "Отиваме да загубим ", че ми цитира кво казал Тоньо и Доньо . Смех

Има кой да замени Гаджев и Райков. Не познаваш играчите на Левски или какво?
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 17:45

Wishes написа:
zlobul написа:Коментара за мача съм го написал отдавна , дори преди да го обяви самия тренер....Ангелов влиза като ЦЗ , Старокин -ляв бек и Прохазка титуляр в халфовата линия , дори не ми плащат за това :))) . Кво друго има да се коментира по тоя мач . Интригата срещу този съперник идва от факта , че не те са силни , а просто ние сме на тяхното ниво , което мести темата от един аспект в друг . Защо сме на тяхното ниво ? .... и се започва с късата скамейка , с необиграния отбор , с калпавите ръководители , сбърканата селекция и т.н ...и всичко това е от репертоара на тоя "плювач" злобул .Останалите подкрепят отбора независмо дали Тоньо сътворява абсурди , тренера мрънка , че няма равностойни заместници по дадени постове и т.н ....викат си"Само Левски" и нищо друго не ги интересува . Та в тая връзка темата е затворена още преди да я отвори някой .

За необиграния отбор си прав, за късата скамейка донякъде, за селекцията - не знам на базата на какво достигна до твоето заключение. И не, тук не всички просто викат " Само Левски ". Те проявяват търпение, разбиране и толерантност към новите фигури в отбора, неща, които коренно се различават от безразличността.

Еми тук е следващия момент -ТОЛЕРАНТНОСТТА . Великата публика на Левски е главния виновник за всичко станало през последните години . Мошенници като батков и тоньо винаги ще има , некадърници като достанич , гонзо и още тем подобни смешници изявявали се като тренери и директори винаги ще има , ментета като матондо и станчев винаги ще има ВЪПРОСЪТ е доколко ще позволим НИЕ -същата тази ВЕЛИКА ПУБЛИКА , те да си развяват конете .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 17:48

Levski4Ever написа:Има кой да замени Гаджев и Райков. Не познаваш играчите на Левски или какво?

Абе човек , не гледай толкова тесногръдо на нещата . Гаджев и Райков просто са имена , а идеята е друга .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 25 юли 2012 18:06

Идеята е ти вечно да недоволстваш от нещо, а мен не ми се занимава да ти отговарям на абсолютно всичко. И не няма да те отбележа като враг, но е малко тъпо да се плюе по всичко в отбора. Наскоро похвалил ли си нещо в Левски? Изобщо някакво положително мнение?
Изображение

Потребителски аватар
Wishes
Контакти:

Мнениеот Wishes » 25 юли 2012 18:15

zlobul написа:
Levski4Ever написа:Има кой да замени Гаджев и Райков. Не познаваш играчите на Левски или какво?

Абе човек , не гледай толкова тесногръдо на нещата . Гаджев и Райков просто са имена , а идеята е друга .

Нали не си представяш, че един професионален клуб може за един трансферен прозорец да вземе 10 и повече играча. Аз не се сещам за отбор с претенции, които да го прави, освен червените. Би трябвало да се налагат и юноши, друг е въпроса повечето колко са талантливи. Но само заради това, че даден играч е безплатен, не винаги означава, че трябва да го вземем ( ние трябва да сме особено наясно с това ).
П.С. Този спор не е за тази тема.
Всеки от нас се появява тук не по собствено желание и без да е молил за кратък престой, без да знае защо и за какво, във всекидневния живот ние само чувстваме, че човек е тук заради тези, които обича, и много други свързани с него човешки същества.Айнщайн

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 25 юли 2012 18:17

Rivaldo10 написа:Злобул е прав за някои неща. Жалко само, че е толкова деен тук, а не на някое друго място, където да повлияе положително на Левски! ;)
Все още е много рано за каквито и да било заключения, трябва да минат поне 6-7 мача, за да видим възможностите на този отбор. Иска ми се да видя Опуко вместо Райков, но това ми изглежда малко вероятно. :x
ПП Как се чете всеки пост на "враг"? :mrgreen:

Абсолютно съм съгласен с теб. Наистина злобул има право за някои неща като например късата скамейка, но аз лично не мисля да давам крайни оценки като него, а да проявя търпение. А и този отбор има известни прилики с онзи от 2004-05-06 (не като игра, поне до момента, но по някои други неща)...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 18:20

Levski4Ever написа:Идеята е ти вечно да недоволстваш от нещо, а мен не ми се занимава да ти отговарям на абсолютно всичко. И не няма да те отбележа като враг, но е малко тъпо да се плюе по всичко в отбора. Наскоро похвалил ли си нещо в Левски? Изобщо някакво положително мнение?

Привличането на Пелето , защото нямахме поливалентен футболист , назначаването на Ники Илиев и Здравко Здравков , калитарския гол на Райков срещу сараево и чистата победа над тях . Друго станало ли е , че може и аз да не си спомням нещо ?

ПП Опппааа най накрая се отървахме от тия звезди митрев , балтанов , огнянов , станчев и по всяка вероятност милиев .

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 юли 2012 18:37

lazio1997 написа:
Rivaldo10 написа:Злобул е прав за някои неща. Жалко само, че е толкова деен тук, а не на някое друго място, където да повлияе положително на Левски! ;)
Все още е много рано за каквито и да било заключения, трябва да минат поне 6-7 мача, за да видим възможностите на този отбор. Иска ми се да видя Опуко вместо Райков, но това ми изглежда малко вероятно. :x
ПП Как се чете всеки пост на "враг"? :mrgreen:

Абсолютно съм съгласен с теб. Наистина злобул има право за някои неща като например късата скамейка, но аз лично не мисля да давам крайни оценки като него, а да проявя търпение. А и този отбор има известни прилики с онзи от 2004-05-06 (не като игра, поне до момента, но по някои други неща)...

+1 и аз съм на същото мнение ;) На Илиан трябва да му се даде време, такова, каквото бе дадено на един друг човек ;) Гонзо или Мъри, който искате него си изберете. Единия направи голям отбор от малко отборче, а другия направо го изравни със земята..
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 25 юли 2012 18:41

Току що гледах интервюто на тоньо в което на въпроса далии ще се привлечат други футболисти , той отговаря -"Нека мине мача утре вечер пък ще видим " , което автоматически ме навежда на исълта , че преминем ли през сараево ще си имаме нов централен защитни , защото и на малките деца е ясно , че Ивчо си е скрита лимонка , която е въпрос на време да изгърми .

Върни се в “Архив”