Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ugly bug написа:Борбата между Божков и Ганчев ще бъде кой от двамата ще привлече повече привърженици на своя страна след като ПФК-то фалира защото не виждам никой от двамата да се сили да плаща, май по им се харесва фалитеца!
В такъв случай ще им тегля една дълга и на двамцата и спирам да се интересувам от български футбол.
bobonikolov написа:Айде пак почнахте да се карате за глупости. Това което Кашчей е публикувал е всичко друго, но не и официален документ. Къде са му печата от ЦСКА с Изх номер и дата, къде му е печата от СГС с вх номер и дата? Вие сериозно ли си мислите, че такова обявяване на фалит може да стане само с молба от И.Д на едно дружество и неговия подпис? Ми къде е синдика в тая работа или той е там само за украса? Дори и да има такава молба там трябва да присъства и подписа на синдика, като лице, с което е съгласувана тази молба. Ами кредиторите къде са а? Не би ли следвало тази молба и с тях да се съгласува преди да се пуска където и да е или и те са само коледни лампички? И тази молба ако съществува наистина се явява важен документ и би следвало да се появи в ТР. Кашчей ти наистина ли вярваш, че отнема повече от месец да се сканира един документ и да се прикрепи към делото в ТР? Колкото и да са тромави тези в Агенцията по вписванията няма как да им отнеме месец. Когато пререгистрирахме фирмата на баща ми( това неше точно, когато направиха ТР електронен и трябваше всички фирми да се пререгистрират) и беше баш наплива всичко стана за 2 седмици точно. Няма как да ме убедиш, че за една молба ще отнеме месец. Може и да има такава молба. Не казвам, че няма. Просто за мен има прекалено много въпросителни. И на мен ми се иска да има оздравяване, но по възможност да не е с Божков, защото ако вие не помните то аз помня и загубените титли и съмнителните мачове и затворения сектор и най-важното как свещи палихме по-бързо да ни продаде. Само, че да се твърди , че на 1000 процента ще има оздравяване и че той ще е спасителя или че на 1000 процента ще има фалит към този момент е пълна лудост, при положение, че нито е ясен размера на дълга нито нищо.
Red_Neck написа:Собственикът на ЦСКА - Гриша Ганчев отказа да приеме 350 000 лева от основния спонсор във футбола ни в момента "Ефбет".
Ръководителят на компанията за залагания Цветомир Найденов лично разкри информацията пред "Блиц".
40 000 лева са били предвидени за финала за Купата с Монтана на 24 май. Останалата част от сумата е била планирани до края на годината.
В момента има договор между двете страни и логото на компанията е разположено на пистата на стадион „Българска армия”. Контрактът обаче е за мачовете от „В” група.
Направената нова оферта е значително по-добра, но причините за отказа са ясни.
„Просто Гриша Ганчев бяга като дявол от тамян, когато чуе за Васил Божков. За разлика от бившия собственик на клуба той не иска да оздравява ЦСКА, а да го фалира и затрие”, коментират във футболните ни среди.
Източник: [offtopic]Топспорт[/offtopic]
Малиииииииий, ..... ВБ е предприел як блицкриг![]()
![]()
1982 написа:bobonikolov написа:От снимките, които е качил Кашчей има само фирмения печат върху подписа на Тодоров. И да вещ съм им ще ти кажа, че понеже не съм страна в процеса никой няма да се съгласи да ми дава такава подробна информация.
Ами, ако тези документи са фалшификат, да речем, то спокойно ГГ и сие могат да дадат Сашо Тодоров под съд и там да се установи ..... защото неговият подпис, както и печатът на ПФК ЦСКА АД, седят под тези документи.
Според мен, това са копия на оригиналните документи, изпратени до СГС и Дора Милева (пише, че и на нея се праща препис) ...... като тези копия си ги е запазил Ал. Тодоров.
Кашчей написа:CSKA 78 написа:Кашчей написа:Беше, но май се провали
3 дни!![]()
Утре вечер дали ще си толко ухилен, ъм
GOLEADOR написа:Ако фалираме следваме модела Локо Сф.!Събираме се феновете и възраждаме ЦСКА.Така клуба не е на ГГ ,Черепа или Минджука,а на феновете.Възроденото дружество е прието в ОСК ЦСКА и процедурата по легитимиране на възраждането е завършена.И така повтарям,при фалит на ПФК ЦСКА:
1.Феновете се събираме и възраждаме клуба.
......
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта