Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Каквото повикало такова се обадило.

Мнениеот mistreated » 24 авг 2009 15:05

cska_90 ви каза истината, но вие пак се размучахте. Кое не е вярно в поста му? Това, че всяка година играете по-зле и по-зле ли? Или това, че средната възраст на отбора ви е сигурно 29-30 години? ЦСКА не може да играе по-зле от това, което представляваше през пролетта и това всъщност е единствената причина Левски да е шампион. Може и в момента да не показваме някаква невероятна игра, но поне отбора е пълен с млади и талантливи момчета, които играят със сърце и огромно желание да се докажат. Вие какво направихте, върнахте пенсиите на Герена и отпратихте един голям талант от школата си - Цачев. До кога ще играят Бардон, Петков, Топузаков, Йовов, Вагнер, Симонович?! Какво бъдеще има този отбор? Помислете малко, политиката на Борат е абсурдна и това не го казват цесекари, а вашия кумир Сираков. Нормално ли е от 14 мача да имате 1 победа в Европа над ФК Баку и 10 загуби (не броя мачовете с андорците, защото е тъпо да сравняваме професионален с аматьорски клуб)?! Е това ако не наричате провали вие сте е*ати мазохистите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
santiliana

Re: Време ли е да видим БОЯН ТАБАКОВ?

Мнениеот santiliana » 24 авг 2009 15:05

разбира се, че е време да го видим.И не само него, ами и Боби Балджийски, Иван Цачев, Станчев и още няколко момчета от юношите.И то не за по няколко минути в решен вече мач, а в пълни 90, за да натрупат самочувствие и рутина.Синьото сърце те вече си го имат и съм сигурен, че ще се представят далеч по- добре от сегашните ни измислени играчи, които си мислят, че със наизустените приказки за това какво е Левски и великата синя публика, ще ни хвърлят "на джанката". Нищо подобно.Ако тези, като Тасевски, Христов и прочие, поне мъничко го ги беше грижа за идеята "левскар" и какво значи това, щяха да "изорат" терена на Герена срещу Дебрецен.А не да се крият като страхливци.Именно за Табаков, Балджийски,Цачев и другите сини момчета съм сигурен, че нямаше да мирясат през целия мач и ще се раздадат на 100 %.Защото са закърмени с любов към нашия отбор и са рожба на клуба.Това е.С наемници "територия" не се брани, защото не знаеш кога могат да те издънят...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 15:07

santiliana написа:разбира се, че е време да го видим.И не само него, ами и Боби Балджийски, Иван Цачев, Станчев и още няколко момчета от юношите.И то не за по няколко минути в решен вече мач, а в пълни 90, за да натрупат самочувствие и рутина.Синьото сърце те вече си го имат и съм сигурен, че ще се представят далеч по- добре от сегашните ни измислени играчи, които си мислят, че със наизустените приказки за това какво е Левски и великата синя публика, ще ни хвърлят "на джанката". Нищо подобно.Ако тези, като Тасевски, Христов и прочие, поне мъничко го ги беше грижа за идеята "левскар" и какво значи това, щяха да "изорат" терена на Герена срещу Дебрецен.А не да се крият като страхливци.Именно за Табаков, Балджийски,Цачев и другите сини момчета съм сигурен, че нямаше да мирясат през целия мач и ще се раздадат на 100 %.Защото са закърмени с любов към нашия отбор и са рожба на клуба.Това е.С наемници "територия" не се брани, защото не знаеш кога могат да те издънят...

Ами те и Станчев и Цачев са в Пирин под наем до края на сезона, така, че няма как да ги видим да се изявяват в Левски, поне не и до мача ни срещу Пирин само, че ще се изявяват срещу нас :lol:
Изображение

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 15:08

Наистина е голям талант Боян , но съм съгласна и с твърдението че ако иска да стане олям футболист да не почва да пие от сега , но както пише по нагоре "да не почва да пие на 19" според мене е почнал по - отдавна да пие но както и да е :mrgreen:
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: Има още един мач,след него ще видим...

Мнениеот DukeUnv » 24 авг 2009 15:08

nadal_11 написа:Литекс не са кой знае колко по-силни от Литекс

Прав си - не вярвам Литекс да са с класа над Литекс? :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Re: Хайде до мача да не се пускат теми за отбора.

Мнениеот barbi_vip » 24 авг 2009 15:09

DukeUnv написа:
PetarBG написа:Предлагам поне до мача утре да няма теми за отбора от сорта къкъв състав е най-добър ,кой е виновен,кой не играе ,тоя става ,оня не става и пр. и пр. че ми бръмна главата от едно също нещо дъвкано изплювано.Човек има усещането че края на света е дошъл с една загуба и че едва ли не трябва да затваряме клуба.

Дайте нещо за феновете до Унгария.

+1 Много теми взеха да се пускат около мача - за 1 мач има най-малко 6-7 теми и то всички са еднакви. :)

+1 и аз съм съгласна с вас
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Мнениеот Любимец13 » 24 авг 2009 15:12

el pipita написа:някой даже и пушат ..

..... абе това не е нищо, аз вече ги виждам и с жени да ходя .... :) :) :) .... разпасана пасмина ..... :) малко ли им са мъжете, че и с жени ! Хулигани ! :)

Потребителски аватар
Kruseiro
Контакти:

Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?

Мнениеот Kruseiro » 24 авг 2009 15:12

Темата е супер тъпа, още повече, че вече имаше подобни теми, пуснати от "доброжелатели" на Левски!!! Но ето и моето мнение.
От самото начало на назначаването на Боримиров за спортен директор беше ясно, че НЕ ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ за подобна длъжност и отговорност!!! През времето му на спортен директор се криеше като мишок и даваше едни супер тъпи и неадекватни интервюта и нищо съществено не допринесе в крайна сметка за отбора!!! Това да смени Борето, беше може би най-силният ход на Ганьо от 4 години време!!! Абсолютно, може да се заяви, че Гонзо не е предавал никой! Гонзо более за Левски и го е доказвал хиляди пъти, а всички, които не са доволни от него, по-скоро не им пука за отбора!!!
Време е да спрете с подобни теми, от които никой няма нужда! Ако няма за какво да пишете, не закачайте легендите на Левски!!!

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Re: КОИ ЩЕ Е НАИ-ДОБРИЯТ ВАРИАНТ ЗА СЪСТАВА

Мнениеот housestyle » 24 авг 2009 15:15

СПОРЕД МЕН В ТОЯ МАЧ ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕМ С 3ма ОТЗАД
-------------------ГОШО-----------------------

---ТОПЧО-------РАБЕХ------МИНЕВ--------

---------------СЪРМОВ-----------------------

---ЗЕ---------------------------------ЖО-----

-------------ТАСЕВСКИ----------------------

--БАРДОН---ХРИСТОВ-------ЙОВОВ------

С ТАЗИ СХЕМА СИ МИСЛА ЧЕ 2 ГОЛА СА ПОСТИЖИМИ :arrow:
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Re: Предаден ли бе Боримиров от Гонзо?

Мнениеот Любимец13 » 24 авг 2009 15:15

.... ТЕМАТА НЕ Е ТЪПА, А ОТКРОВЕНО ГЕЙСКА !!!! :)

Върни се в “Архив”