Santiago Munezz написа:Thsmith написа:Ми гледах достатъчно Монако за да знам добре как е играл. Не беше Виера, но играеше добре. Съмнявам се, че можеш да посочиш по перспективни опорни халфове на 22 години с оглед представянето до лятото.
И силно се съмнявам точно Конте да е искал да продаде Матич на Ютд. Най малкото, че нямаше да взима Дринкуотър ако това е била идеята. По скоро искаше още един човек в средата за да не трябва той да облича екипа с 8 цата в средата на сезона.
Забелязвам, че доста от феновете на Челси във форума показват изключителна неблагодарност и къса памет. Нещо което е изключително странно. Направи ми впечатление и при проблемите с Моуриньо и сега.
А с Ювентус спомняш ли си как точно с грешките на тоя терорист ги провалиха?
Иначе на първо време даже Ндиди от Лестър правеше по силно впечатление от него,а за парите,които хвърлихме за Флопа(който впрочем не е типичен опорен халф,поне Конте го пробва като бокс ту бокс) един Милинкович-Савич или Толисо,които играят на сходни позиции са класи над него.Даже нашите Чалоба и РЛЧ не му отстъпват.
И да бе ,Конте не е искал да продава Матич,но гадното ръководство насила му го продаде,стига глупости.
Бакайоко игра по-добре от Толисо в последната година, поне според мен.
Не му отстъпвали ама не могат да хванат ръка в мъжкия футбол

И да, по логично е Конте да иска да го даде на Ютд понеже не му трябва и да прави сметки той да влиза в средата на терена през декември. Вероятно и заради това не взе ляв бек, сигурно е искал да има място за стария му партньор Песото

Не е лошо вярно да се спре с глупостите и да се замислите какво пишете. Не е нормално мненията да се менят на 180 градуса през няколко месеца.