slavia_forever написа:Саше, ама ти пак ми изкривяваш думите. Аз казах, че има изключения навсякъде и във всичко. Това, че познаваш интелигентни хора, които слушат някаква музикам това означава, че просто дружиш с такива хора и не е показател за принципни явления. Няма конкретни дефиниции дори в статистиката, но има наука за изучаване на пазара, при която се изучава кои продукти за кой пазар са предназначени. Пазарът за продуктите на Пайнер в общия случай е този:
http://signal.bg/view_article.php?article_id=9408 . Направи разликата между този и снимките от другия концерт, дали тук нямаме МАСОВО ЯВЛЕНИЕ и кое е всъщност масово явление! Като се изучава пазара, се имат предвид именно подобни материали.
Коце с теб е изключително трудно да се спори. Защо не погледнеш малко от моята страна и доводите и фактите които ти давам аз ? Ти си решил, че нещо е правило и изключение и не мога да те убедя явно в обратното, ако ще и на 10 събиурания да те заведа..... Показах ти клип, който подплатих с думи и факти от мои събирания, показха ти снимка... Аз на базата на това мога да си правя изводите, че метълите като се напият и стават най-големите чалгари... И да приема, че това е правило понеже го виждам не на едно място, НО ДАЛИ ТОВА ЩЕ Е ПРАВИЛНО ТВЪРДЕНИЕ? Помолих те два пъти да ми дадеш дефиниция на правило , изкл'чение по какви критерии се определя и т.н, но до момента не си го направил.Как да кажа аз дали е правило едно нещо, след като няма критерии? За мен е правило, че чалгарите са свестни и метълите са зле(пример давам не казвам, че е така

) , за друг е правило обратното... Е, какво правим.... Казваш, че има наука за пазара, ами добре, но тя не е точна.,... Тя е като социологическите проучвания- да му се невиди рядко има по-неточно нещо от тях и прогнозите за времето.... Още нещо- ти сам каза ПАЗАРЪТ НА ПАЙНЕР- Усещаш ли разликата - ПАЙНЕР НЕ Е ЧАЛГАТА! Пайнер е пошла фирма на един човек с тъмно минало и настояще..... Същата работа е и с другата група- ФЕН...... Но това не значи, че всичката чалга е такава.... Ок, ти ми показваш снимки на коцерти с цигани и т,н- ти прочете ли като ти казах, че съм съгласен, че на чалга концерите ходят 14 годишни лапетии, цигани и т.н... НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ , ЧЕ ТОВА Е ПРАВИЛО! И хората които слушат чалга в тази тема го показват- все будни и добжре разсъждаващи, видимо начетени и интелигентни хора.... Моите познати също го доказват... Е тогава на базата на какво аз да приема думите ти, че това е изключение?