Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот TristaNNN » 13 май 2010 15:35

tprodanov написа:
TristaNNN написа:Радвайте се критици :twisted: Сега кой ще е следващият голям грешник, заради който националният не може да побеждава. Мартин Петров или Стенли Петров? Бербатов мързелив, Бербатов куц.... не знам си какво... Иван Иванов не може да спре една топка - Бербатов е виновен, Илиян Стоянов не знае къде се намира - Бербатов е причината, не можем да си дадем 3-4 паса като хората - Бербатов да се маха :lol:
Сега нали се сещате, че всички "звезди" ще са с наведени носове ... ако не друго мачовете на националния може да ги играем над 2 гола и половина :twisted:

А ако пък почне да побеждава, ти няма да се радваш, така ли?

Ще започнем излишен спор - нека минат няколко мача, ще има нови теми...тогава ще говорим пак....сега да гадаем какво и как - нови квалификации нов късмет. Разбира се че ще се радвам ако побеждаваме наред, просто не ми се вижда реално :!:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 15:36

А какво игра Бербатов при червените наставници Стойчо /0:6 с Чехия/ , Марков /0:5 с Швеция , 1:6 със Сърбия/, Стоичков /2 пъти по 0:3 от Швеция , 1:3 с Хърватска/ :?: Каза ли , че напуска заради мениджъри - не , не каза , отрече го , изобщо не му е мъжка постъпката ;)
Изображение

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 13 май 2010 15:40

RedDream написа:
Old_death написа:Мите,очаквах това твое решение от две години.Ти си основния виновник за състоянието на родния ни футбол и за това приветствам решението ти!Ти си виновен за това,че в интервютата си не споменаваше майките на критиците си,както го правеше един бивш национал!Виновен си,че не ги пращаше да духат супата,както го направи един друг!Виновен си за некадърното ръководство на Българския футбол!Виновен си за това,че футбола ни се ръководи като мениджърска агенция в унисон с нечии финансови интереси!Виновен си за това,че не си играл за отбора,играещ мачовете си на Герена!Виновен си за това,че си се родил в страна,чиято народопсихология е злобата и завистта!Виновен си за това,че не пожела да си съучастник в поредните провалени квалификации за голям футболен форум!Виновен си,че си възпитано момче,а не простак или перде!Най-вече си виновен,че си българин!
Мите,пожелавам ти много радост,щастие,здраве и успехи в личния и професионалния ти живот!Бъди жив и здрав,а аз ще остана един от феновете,които повече няма да ходят на мачовете на отбора на БФС,Сираков и Стоилов!

Браво за мнението , много точно!

+1

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 13 май 2010 15:42

Viktor4o_Rs написа:А какво игра Бербатов при червените наставници Стойчо /0:6 с Чехия/ , Марков /0:5 с Швеция , 1:6 със Сърбия/, Стоичков /2 пъти по 0:3 от Швеция , 1:3 с Хърватска/ :?: Каза ли , че напуска заради мениджъри - не , не каза , отрече го , изобщо не му е мъжка постъпката ;)

Ти изреждаш отбори, които са много по-силни от нас и е логично да ни бият. Много големи очаквания имате повечето хора за националния ни отбор

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 май 2010 15:45

slai написа:
Viktor4o_Rs написа:А какво игра Бербатов при червените наставници Стойчо /0:6 с Чехия/ , Марков /0:5 с Швеция , 1:6 със Сърбия/, Стоичков /2 пъти по 0:3 от Швеция , 1:3 с Хърватска/ :?: Каза ли , че напуска заради мениджъри - не , не каза , отрече го , изобщо не му е мъжка постъпката ;)

Ти изреждаш отбори, които са много по-силни от нас и е логично да ни бият. Много големи очаквания имате повечето хора за националния ни отбор

Сигурно Унгария ,Грузия , Албания също са много по-силни от нас , че не можахме да ги бием :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

Agentriot
Контакти:

Мнениеот Agentriot » 13 май 2010 15:45

И аз искам да благодаря на Бербатов за всичко,което е дал на българския национален отбор по футбол и на мен специално като фен и ценител на красивия футбол!Благодаря за головете,благодаря за спечелените мачове,благодаря за миговете,в които съм се гордял с националния ни отбор по футбол,със спорта ни като цяло и с факта,че съм българин!Просто "хейтърите" направихте така,че Бербата да си тръгне и да не иска да се върне повече в отбора."Фенове","журналисти","експерти"-всички вие със задружни усилия и завист успяхте,браво!Сега ще ми е интересно кой ще е новият виновник и изкупителна жертва на всички вас-на този етап критиките сигурно пак ще се насочат главно към Мъри,но при провал в квалификациите(недай си Боже) и той ще си тръгне , както разбрах с него и Стилиян,а е много вероятно и Марто да се откаже заради годинките.След това почва вече мъката,защото няма кой да вкарва и на Малта,и на Лихтенщайн и на другите отбори от техния ранг.Тогава ще се надяваме и ще се радваме като някой успее да вкара на Сан Марино и на Фарьорските острови.Иначе за Бербо пак-много ми хареса края на пресконференцията му и намека за фалша както във футбола и спорта ни,така и в цялата ни държава-играчи,мениджъри,журналисти,треньори- и аз наистина вярвам,че той е един от хората,които могат по много начини да помогнат за спасяването на и без това вече затъналия ни футбол,защото той е видял как се работи в "белите" страни,има нужното разбиране на играта,има финанси,има акъл и най-важното-има желанието да помогне на футбола ни!Само дано "хейтърите" не успеят и от тази му благородна кауза да го откажат,защото наистина няма да можем да видим вече светлина в тъмния тунел на футболната ни действителност.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 май 2010 15:46

kolokolo написа:Това трябваше да стане отдавна . Докато мафията в ГФС не влезе в затвора , футбола не се управлява почтено и не се ликвидира Лефскарщината , за футбол по нашите земи не може да се говори. Няма смисъл най-добрият ни футболист да го плюят зомбирани идиоти. :!:

Изключително мнение, великолепно. Всъщност, направих си труда - влезнах в истинския левскарски форум. Всичко на всичко видях една непълна страничка по повод на Бербо. Очевидно, левскарите не са толкова запленени да плюят по иконата. За сравнение, тук има 300 коментара, една огромна част от НЕхаресващите Бербо нямат нищо общо с Левски. Но виж, за един плитък мозък, ураввнението - мразя Бербо, значи съм Левскар може и да е вярно.

Колкото до съкращението ГФС ми е чудно, дали си наясно, колко се излагаш, при положение, че се направиха тези дни толкова компромиси с любимия ти отбор, като немалка част противоречат на правилата на ФИФА...

И нали знаеш кой отбор убива футбола у нас? Този който взима готови футболисти къде на сила, къде срещу апартаментче и жителство в големия граз.
Виж, че зомбирани идиоти има си напълно прав. По прав от това няма накъде :mrgreen:

RedDream
Контакти:

Мнениеот RedDream » 13 май 2010 15:47

slai написа:

Това момче не може да проумее , че тези държави са на светлини години пред нас по развитие!

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 13 май 2010 15:48

Viktor4o_Rs написа:
slai написа:

Сигурно Унгария ,Грузия , Албания също са много по-силни от нас , че не можахме да ги бием :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Щом не сме ги били, как мислиш?

rikk
Контакти:

Мнениеот rikk » 13 май 2010 15:52

slai написа:

А ти пък много по-силни ??? :lol: нали тези резултати сега ще са всеки мач (дано не съм прав ама ....... )

Върни се в “Архив”