Irish stout написа:Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".
В момента на паса виждаш ли къде е Карвальо? Аз не го виждам и левия ви бек не се вижда даже, аман от ревльовци.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Irish stout написа:Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Irish stout написа:terata написа:Irish stout написа:http://www.livesport.bg/Zashto-oshtetyavaniyat-Levski-treti-den-krie-samnitelniya-mach-s-Lokomotiv.-75870
Без коментар!
Що бе, коментирай? Щот аз засада не видях, а ти? Златински разправя два метра засада, Бонев каза цели 5, очаквам до довечера засада, която така и не се вижда да е вече 10-15 метра![]()
![]()
Интересно как коментират хора, които не са били на стадиона
Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".
ralka_levskarka написа:Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?
W84me написа:ralka_levskarka написа:Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?
Ръцете на Силва са на раменете на Кавдански, чист фал.
terata написа:Irish stout написа:terata написа:Що бе, коментирай? Щот аз засада не видях, а ти? Златински разправя два метра засада, Бонев каза цели 5, очаквам до довечера засада, която така и не се вижда да е вече 10-15 метра![]()
![]()
Интересно как коментират хора, които не са били на стадиона
Ами виж паса към Карвальо. Ако не си видял засадата, значи ставаш за съдия за онези "мачове".
Колегата над мен ти е отговорил. Ако обаче отново не ти е ясно да повторя?
AN71 написа:Irish stout a бре, а защо не коментираш още една ситуация когато Карвальо пак се откъсна сам срещу вратаря и нямаше засада аз казах от централната трибуна видях, че няма засада така ставали или коментираш само това което ти изнася![]()
![]()
ralka_levskarka написа:W84me написа:ralka_levskarka написа:Аз върнах около 5 пъти и първия гол и не мога да преценя дали това е нарушение, защото е видно, че Силва, който е доста висок си играе за топката, но все пак вие какво мислите?
Ръцете на Силва са на раменете на Кавдански, чист фал.
Явно аз съм кьораваМерси все пак
Irish stout написа:AN71 написа:Irish stout a бре, а защо не коментираш още една ситуация когато Карвальо пак се откъсна сам срещу вратаря и нямаше засада аз казах от централната трибуна видях, че няма засада така ставали или коментираш само това което ти изнася![]()
![]()
Нулев пост. Говорим за положение, което води до гол. Защо Левски не излязоха със запис като Лудогорец за оспорвания от нас гол?
До такава степен сте разглезени от съдийски аванти,че си затваряте очите за всичко, щом е в интерес на Левски. Хайде поне един да покаже малко доблест и да си признае, не сте били всички в Б, че да кажете, че не се е видяло, макар че и от там е могло да се види.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта