Честита ви победа на Черноморец. Следващия кръг идваме за да възобновим най-голямото междуградско дерби за целия изминал век: Левски - Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Сега обърнах внимание, че можеби Марсиньо е играл на фланга.![]()
Гаджев ще да е оперирал зад Карвальо ...
Крайно време е да се спре с експериментите !
Играчите трябва да си играят на позициите, където са си най-полезни.
Да, сега може и да бием, но следващият път ще паднем ... И тогава ще се обърне много по-голямо внимание на това преквалифициране ...
ultrasblue написа:Интрересно ми е, Ванката ако ни накаже следващия кръг, как ще реагират ИИ и тончо. Ако вярваме на тонев, Илиан е казал че Цветков няма да му е нужен, но ако вярваме на тончо ......
ultrasblue написа:milen.hristov написа:ultrasblue написа:Глупости
Заюо глупости, провери статистиката на Карвальо
Аз предпочитам Чаворски, поне със сърце ще играеА иначе за статистиките ми е все едно, след онова което направи с тениската на Левски преди година ми е все едно. Той ми е най-антипатичен от всички които дойдоха.
rump_shaker написа:Ей тоя Бат Ваньо как ще ви липсва. Това менте Карвальо скоро ще го разкриете. Но изпуснахте Ванката Цветков. Днес аз лично му се насладих на играта и 3те гола срещу СлаБия. Жалко че не вкара и дузпата. Мед мед
Честита ви победа на Черноморец. Следващия кръг идваме за да възобновим най-голямото междуградско дерби за целия изминал век: Левски - Ботев
727150 написа:ultrasblue написа:Интрересно ми е, Ванката ако ни накаже следващия кръг, как ще реагират ИИ и тончо. Ако вярваме на тонев, Илиан е казал че Цветков няма да му е нужен, но ако вярваме на тончо ......
Не вярвяйте на лъжите на Тонев , той е освободил Иван Цветков .Илиан е казал - искам 5 футболисти - Драган ,Петкан и т.н. , Тонев му е казал -не може тези които искаш ,получаваш тези маймуни плюс словак и французин .Илиан е добър треньор , но излезе същата мишка като Мъри ,не посмя да излезе пред медиите и да каже истината .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта