Българскити отбори в ЕКТ 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Hugo Boss
Контакти:

Re: Излъчване на БГ мачове по телевизиите

Мнениеот Hugo Boss » 26 юли 2011 21:37

Аз съм на Булсатком и се радвам как се грижат абонатите им да са доволни. Всичко най-интересно се стремят то да бъде излъчвано. Парите които ми искат за такса си заслужават. А за вас явно гроздето е кисело :)

Потребителски аватар
Mehanika
Контакти:

Мнениеот Mehanika » 26 юли 2011 22:03

Доктор Хаус написа:ТВ+ отново е номер 1 и това го доказваме всеки ден!
Ако искате да гледате мачове у дома,станете абонати на Булсатком!Сега е лято,може и на вън на заведение,но идва зима,дали ще е същото!
4/5 пъти на заведение,ето че и паричките са профукани за поне половин година за месечните вноски!
Псувайте Булсат,пък търсете иначе приятели,които са абонати на най-добрия оператор,където да гледате кое? ТВ+ !!!

Булсатком не е единствения доставчик, който легално си излъчва ТВ+ !!!

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 26 юли 2011 22:29

И ако някой твръди ,че в България има спортни телевизии (визирам НоваСпорт и Ринг) наречето го ИДИОТ ! Тия две телевизии са всичко друго , но не и спортни - просто излъчват булшитс .
Изображение

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 26 юли 2011 22:49

Нищо,че ще ги дават по тая скапана частна телевизия,ще гледаме през интернет.

Могилката
Контакти:

Re: Честито! Европейските мачове по TV+!

Мнениеот Могилката » 26 юли 2011 22:52

PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават
http://theplamen.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html

Сега да попитам тези които ме пращат при БКС само заради 2-3 мача.

Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
Цифровата ТВ е 140 канала, то ест двойно повече канали от колкото предлагат БСК
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?

Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.

Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?

Тесен специалист ще излезеш ти!

Що бъркаш цифрова телевизия през аналогов вход и сателитна телевизия през HDMI. За 106лв еднократно получаваш над 1700 канала като 112 от тях са в HD качество. Ще гледаш всички арабски, италиански, немски, австрийски и т.н. програми. Когато твоя оператор се бръкне няколко милиона на година за да гледаш БГ отбори в ЕКТ, да гледаш всички големи тенис турнири в HD качество ... ела пиши пак!

БСК като си уважава клиентите и прави каквото може. Няма един лев чужд капитал и няма един чужденец на работа във фирмата. Изгражда колективни системи за БЕЗ ПАРИ, сключва корпоративни договори с всички заведения и плаща на всяка мизерна телевизия стотинки за всеки един абонат. Ебем ти Ал Джазирата нали ще гледам Левски, Уймбълдън и Кличко ...

Много поздрави на твоя оператор с 1 000 000 канали и 30 HD-та....

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 юли 2011 22:58

В крайна сметка аз не разбирам къде е проблема!? :roll: От 2-3 години дойде ли август се отваря една тема за кой щял да излъчва ,а това обикновено е ТВ+ и всякакви ядосани на света и на себе си хора, започват да пишат глупости,да плюят и така и не може да се разбере какво критикуват.

Изнудвали ги били.Ами не гледайте,то не е задължително.Ревльовци!

Все едно някой да каже че магазина го изнудва да пие бира.Искаш да пиеш-отиваш,купуваш си и пиеш.Ако не идеш и не си купиш ,значи не ти се пие толкова.Ама това да седнеш във вас и да вземеш да псуваш,колко много ти се пие бира ,пък трябва да идеш до магазина....е това е ....малоумна работа!

Аз разбирам изнудване ,но цената да е висока.А тя не е.Е кво искате тогава.Значи си харесвате това което имате до момента като телевизия,устройва ви това е.Кво сте се разревали тука.И не за първи път при това....Аман вече...
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 26 юли 2011 23:01

В крайна сметка ТВ7, официално взе ли мачовете от първенството?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 26 юли 2011 23:04

PFC Litex написа:За да спорите по-малко за едно и също всяка година то прочетете тази статия от миналата година, в нея е описано кои закони се нарушават

Моят оператор ми предлага Sky Sports, Sky (Италия), Sky (Германия), 4 Ал Джазири + още 20 спортни канала.
Също така ми предлага 30 HD канала, като в тях отново има Sky HD, някаква руска спортна която е HD.
и всичко това за 20 лева на месеца, та да зарежа всичко това заради някакъв ТВ+ ли?

Два мача ще намеря начин как да ги гледам, но БСК ще имат много поздрави от мен.

Между другото БСК предлага 6 HD канала, та задавали ли сте си въпроса защо са толкова малко?

Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 26 юли 2011 23:30

Roger_Federer написа:Нищо,че ще ги дават по тая скапана частна телевизия,ще гледаме през интернет.

+1.В почти всяка ситуация има поне 2 изхода(или повече от един зависи кой как го тълкува). :)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 26 юли 2011 23:59

sl321 написа:

Ееей,от къде го изкара тоя оператор бе.Евала.Я кажи.Какъв скай гледаш?Скай спорт или просто скай?

Т.Н. концерт на баба Шер. ;)

Върни се в “Архив”