Morgause написа:Синьо сърце написа:На клубните стадиони само проблеми-явно няма да стане...След години може би, но не сега. Иначе да, по-различно е на противниковия стадион, аз бях там на всички дербита, в повечето бихме. Но и седалки летяха, табло гърмя, бой с полицията и прочее...
Не сме дорасли.
То и на дербитата в Сърбия се е стигало до убийства, ама пак си играят мачовете на стадионите.
На националния я няма тръпката... друго си е да знаеш, че всеки момент може да долети някоя ракета или бомба до тебе![]()
![]()
(Справка - Герена 2011 година).
Сега най-важното е в неделя да изригнем и 2-те агитки много яко!!! Днес едни приятели ходиха за билети, към този момент са продадени около 1000, като 800 са купени от Армията.
Те нашите ги разпределят фенклубовете, но е много рано още. Билети ще има до последно, повече от 20 000 ( май съм много оптимист), няма да има. Сиреч половината стадион ще е празен, почивни дни са и хората отиват по вили и градини да садят и копат, лошо няма. Аз мислех даже и малкия да водя, но три часа там ще ни подлуди (2,5 годинки), та ще поседи при баба си, а ние дъртите ще идем на мача, пък после ще се почерпим и така. Хубаво време, отборът ти закъсал-как да не идеш!