Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
berbatov написа:Bully_Blue написа:Еми да се маха тая турска подлога,пожелавам му всички най-най лошо!
Kой ще го вземе бе? Всички разбраха,че е пиенде. Мениджърите не спат. Батков ще го държи до края на сезона (пари е броил за него и то не малко)
delpi написа:berbatov написа:Bully_Blue написа:Еми да се маха тая турска подлога,пожелавам му всички най-най лошо!
Kой ще го вземе бе? Всички разбраха,че е пиенде. Мениджърите не спат. Батков ще го държи до края на сезона (пари е броил за него и то не малко)
За съжаление berbatov е прав. Няма кой да го вземе тоя вече, имам предвид сериозен отбор. Единствено измислените отбори като Терек, Кубан и някой от този регьон може да го купи. Тъкмо там ще си порка на спокойствие, защото руснаците го умеят това. Много пари е дал Батков, това е сигурно. Затова дано си избие поне част от даденото.
И да отбележа, че когато ставаше въпрос колко голям играч е Рабех всички изтъкваха това, че Мъри го бил довел в Левски, а сега след изцепките му с пиене и катастрофи никой не чух да казва... Видяхте ли какво направи човека на Мъри?
Докога ще боготворим Мъри и ще му сканидираме името? Това, че постигна успехи с един страхотен отбор не значи, че трябва вечно да го обожаваме. Той беше и в ЦСКА, сега е и в Литекс и както видяхте през седмицата нападаше Левски с изказванията си... затова замислете се като скандирате името му на Герена. Аз лично ще го направя отново чак когато се завърне в Левски и започне да работи за моя отбор а не против него... до тогава за мен той е никой!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта