Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко ви е сметката за ток?

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 21:11

Thsmith написа:
Adramelech написа: Естествен отбор му се вика на това. .....Щом не намираш... май проблема е в теб, а?

Виждам те какъв си висшист с дебела подплата и мачкаш здраво недъгавите и необразованите в естествения отбор. :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 21:18

Thsmith написа:Щом си мислиш, че предлагаш нещо което струва повече... намери някой който е готов да плати толкова за него. Щом не намираш... май проблема е в теб, а?

Проблема е в сбърканата държава, човече наричащ себе си демократ, който чете между редовете на демокрацията писана от комунисти в България.
И с примера ми за Страсбург ти показвам и доказвам как в България за едно нещо ти дават много по-малко "средства" за разлика от чуждестранното заплащане на база същата процедура. Толкова ли е сложно да го проумееш, ами се опитваш да ме направиш малоумен и се измъкваш типично по демократски - ни лук ял, ни лук мирисал - човека на новото време. Проблема бил в мен...

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 16 фев 2013 21:35

Кировец написа:
Thsmith написа:
Adramelech написа: Естествен отбор му се вика на това. .....Щом не намираш... май проблема е в теб, а?

Виждам те какъв си висшист с дебела подплата и мачкаш здраво недъгавите и необразованите в естествения отбор. :lol:

Какво се пулиш бре :lol: "Selection naturelle" или както е известно на български. Можеш да прочетеш (макар да се съмнявам, че ще го направиш) какво представлява това и какви видове има. Като полов отбор например.

---
Кировец написа:
Thsmith написа:Щом си мислиш, че предлагаш нещо което струва повече... намери някой който е готов да плати толкова за него. Щом не намираш... май проблема е в теб, а?

Проблема е в сбърканата държава, човече наричащ себе си демократ, който чете между редовете на демокрацията писана от комунисти в България.
И с примера ми за Страсбург ти показвам и доказвам как в България за едно нещо ти дават много по-малко "средства" за разлика от чуждестранното заплащане на база същата процедура. Толкова ли е сложно да го проумееш, ами се опитваш да ме направиш малоумен и се измъкваш типично по демократски - ни лук ял, ни лук мирисал - човека на новото време. Проблема бил в мен...

Проблемите в държавата ни са очевидни. Няма как обаче да обвиняваш нея за всяка своя несполука или за невъзможността да се реализираш. Естествено, че във Франция нещата са по-добри. Икономиката им е доста по-голяма от нашата.
Където и да отидеш обаче... за ниско квалифицирана работа ще взимаш дребни пари. Живял ли си някога в чужбина? Колко пъти според теб ще можеш да излезеш на заведение с техните цени за обслужване с минимална заплата? Било то и Френска ?
Никой не ти е длъжен за да ти дава парите които ти смяташ, че заслужаваш. Предлага ти се толкова колкото пазара определи, че струват твоите качества. Колко често се намират и каква е стойността им... Ако не ти харесва... започваш свой бизнес и така.

Кенеди макар да е един от най-слабите и страхливи US президенти е казал една много точна реплика. "Не питайте какво държавата може да направи за вас, а се запитайте какво вие може да направите за държавата си."

Е ти какво си направил за държавата, че имаш такива изисквания?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Exclusive
Контакти:

Re: Протест срещу сметките за тока - 17.02-информация по градове

Мнениеот Exclusive » 16 фев 2013 22:09

Тия протести показват недоволството на хората, но нищо няма да променят. Кучетата си лаят, керванът си върви.
Утре ние отиваме да го подадем на Ушев :lol:

Потребителски аватар
South_Park

Re: Протест срещу сметките за тока - 17.02-информация по градове

Мнениеот South_Park » 16 фев 2013 22:11

Exclusive написа:Тия протести показват недоволството на хората, но нищо няма да променят. Кучетата си лаят, керванът си върви.
Утре ние отиваме да го подадем на Ушев :lol:

напротив, като нищо не променят, що харесвате във фейсбоклук " Аз не искам високи сметки за ток" :roll:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Колко ви е сметката за ток и имате ли претенции към нея?

Мнениеот Кировец » 16 фев 2013 22:33

Пуля се щото е възприето и по-често срещано определението за процеса Естествен подбор, а за отбор не съм чувал и звучи и изглежда смешно изписано в спортен форум.
Колкото до останалите неща всеки ги знае и не ги оспорвам, а като говоря за работа имам целта да покажа, че за по-малко време ще постигнеш добър резултат в сравнение с българската реалност въпреки квалификацията за която ти и Даниел подхванахте въпрос. Ясно е, че тя в голям процент не гарантира успех в нашата реалност и не искам да продължавам да споря на тази тема.
Колкото до това какво съм дал на държавата АЗ - държавата е моето семейство, приятели, колеги, комшии, хора по улицата, които аз не съм ограбил или наранил, и за които съм готов да умра - те могат да кажат какво съм дал и какво не. Държавата е пенсионерите, чиито пенсии се изплащат благодарение на новото поколение трудещи се, държавата е ромите, на които им плащаме тока и водата.
Щом сме тук значи даваме - всеки ден.
Не задавай повече въпроси - няма да отговоря - спирам да пиша в тази тема. Бъди здрав!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 16 фев 2013 23:05

Кировец написа:Пуля се щото е възприето и по-често срещано определението за процеса Естествен подбор, а за отбор не съм чувал и звучи и изглежда смешно изписано в спортен форум.
Колкото до останалите неща всеки ги знае и не ги оспорвам, а като говоря за работа имам целта да покажа, че за по-малко време ще постигнеш добър резултат в сравнение с българската реалност въпреки квалификацията за която ти и Даниел подхванахте въпрос. Ясно е, че тя в голям процент не гарантира успех в нашата реалност и не искам да продължавам да споря на тази тема.
Колкото до това какво съм дал на държавата АЗ - държавата е моето семейство, приятели, колеги, комшии, хора по улицата, които аз не съм ограбил или наранил, и за които съм готов да умра - те могат да кажат какво съм дал и какво не. Държавата е пенсионерите, чиито пенсии се изплащат благодарение на новото поколение трудещи се, държавата е ромите, на които им плащаме тока и водата.
Щом сме тук значи даваме - всеки ден.
Не задавай повече въпроси - няма да отговоря - спирам да пиша в тази тема. Бъди здрав!

+1
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 16 фев 2013 23:32

120 лева като никой не е живял в апартамента 15 дни
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 фев 2013 01:03

Кировец написа:Пуля се щото е възприето и по-често срещано определението за процеса Естествен подбор, а за отбор не съм чувал и звучи и изглежда смешно изписано в спортен форум.

Код: Избери всички

http://bg.wikipedia.org/wiki/Естествен_отбор
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 фев 2013 11:53

Докато четох някои от писанията тук, си спомних за Мария-Антоанета. Женицата гледала с учудване протестите на народа пред Лувъра и попитала "Защо викат тези хора?". Отговорът бил "Гладни са, Мадам, нямат хляб." Анито се учудило " Като нямат хляб, защо не ядат пасти?" . Жената не се е подигравала, тя е била толкова извън нещата, че не можела да си представи, че е възможно човек по обективни, независещи от него обстоятелства, в конкретния случай, поради тъпо управление и калпави икономически отношения, да не може да си изкара насъщния. Родена със "златно ключе в устата", въобще не е познавала такива неща, като глад и мизерия. Няколко месеца по-късно същият този народ и е търкулнал главицата, чрез изобретението на доктор Гилотен...
Лично аз познавам човек, който преди десетина години въртеше бизнес за милиони, а в момента е клошар... Оня от горе, не прощава арогантността, така, че млади момчета, дето си мислите, че сте хванали дявола за топките и давате акъл на "простите и мързеливите", опичайте си акъла, защото животът е махало и докато сте горе, току сте се озовали ... Не ви го желая, бъдете щастливи и успешни.8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Архив”