Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски! Варианти за нов

Мнениеот boi4eto68 » 26 мар 2012 16:09

PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.

Бивши играчи на Левски са все пак!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 26 мар 2012 16:10

А и още нещо - помните ли, когато Костов започна работа и каза, че в момента, в който усети, че някой му се меси и го притиска, и налага мнение, той ще се махне веднага.

Човека искаше сам да води отбора (и да си носи последствията). Заради не добрата играта предполагам са започнали да го натискат и да му дават акъли. Най-нормалното е да се махне. Не е глупав. Ако продължи така отбора (а той ще продължи с толкова много шефове и едни незаменими футболисти), ще го изкарат черен човека. Мисля, че постъпва правилно за себе си.

И в тая анекта има имена като Вуцов, Груев - въобше неактуални - в момента актуалните имена са - Херо, Велев, Радуканов, Илиев, както и добре познатите - Мъри и Ясен + опция "друг"
Последна промяна от dxl на 26 мар 2012 16:11, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 26 мар 2012 16:10

boi4eto68 написа:
PFC Litex написа:Авторът на анкетата ако каже какво правят имената на Груев и Бардон, и защо е решил да ги постави ще е златен.

Е И????

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 26 мар 2012 16:11

Ако ще идва Мъри ,трябва да е с Сираков.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 26 мар 2012 16:12

Какъвто и да е, Гонзо е най-добрия вариант за следващите 1-2 мача. Най-малкото ще им нарита задниците и ще ги накара да се размърдат. Според мен това е по-малко лошият вариант, от този да се избърза с избора на нов треньор. Ама каквото и да стане, яко се прецака ситуацията... Трябваше Костов да остане най-малко до края на сезона.

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Мнениеот boi4eto68 » 26 мар 2012 16:12

velvet написа:
boi4eto68 написа:

Е И????

Е И , защо да не станат треньори на Левски?

Потребителски аватар
velvet
Контакти:

Мнениеот velvet » 26 мар 2012 16:12

flo написа:Ако ще идва Мъри ,трябва да е с Сираков.

Сираков няма да се върне/

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 26 мар 2012 16:13

Обичам Левски написа:
Bourgas написа:Каква е тази глупост? Димитър Димитров, че и терзи 19 човека си и вярват... Този Костов беше добре, тъпо е да се уволнява след загуба, и то само една...

Винаги съм харесвам Херо като тренер и гласувах за него ти какво против против имаш от това ?

Защото Херо няма да се махне от Бургас, докато не го изгонят. А те няма да го направят, значи и Херо няма да се махне. Кратко и ясно. А на другия пич да кажа, да, от Бургас съм и много неща знам, които ти няма от къде. Херо не веднъж на срещите с феновете каза, че няма да се махне от отбора, докато ние го искаме. Лек ден, уболнявайте си на воля и пишете още за "селските" отбори, то е ясно, че днес ще се говори само за това, другите отбори и спортове не са важни.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Re: Николай Костов вече не е треньор на Левски!!!

Мнениеот tco4i » 26 мар 2012 16:13

Parmalat написа:Прекрасна новина.Вече съм убеден че Левски няма да са шампиони.Костов е страхотен треньор с много добри виждания,но какво да направи като не се взеха исканите от него играчи.Искам да вида Николай Костов в Ботев!

акои бяха исканите от него футболисти? сподели щом знаеш.

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 26 мар 2012 16:13

tiamat написа:Какъвто и да е, Гонзо е най-добрия вариант за следващите 1-2 мача. Най-малкото ще им нарита задниците и ще ги накара да се размърдат. Според мен това е по-малко лошият вариант, от този да се избърза с избора на нов треньор. Ама каквото и да стане, яко се прецака ситуацията... Трябваше Костов да остане най-малко до края на сезона.

Нали и той е същият търтей, нали досега все е бил в управлението на клуба и не им е наритал задниците
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Върни се в “Архив”