BGarmy написа:Кога е зарята?
Като отстраните Динамо другата седмица!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
BGarmy написа:Кога е зарята?
delpi написа:fan4o написа:жалко, че нямаше кой да бие шамари на Гонзо като пушеше по кутия в Рен ...
Важно, че където трябваше вкарваше![]()
А място за сравнение между двете неща хич ама хич няма!!!
futbolqga написа:a boy named goo написа:futbolqga написа:По-добре загуба от пълна анонимност ...
Какво разбираш под пълна анонимност и кой имаш предвид под това ?
Разбирам анонимнист под нито едно участие в Шампионската лига откакто е създадена (не ме връщайте пак преди 538 години когато сте играли полуфинал, в турнир за който са трябвали по-малко мачове за да се стигне до там, отколкото трябват сега за да се стигне до груповата фаза на ШЛ) и под това имам предвид ЦСКА
DukeUnv написа:a boy named goo написа:Кой злобее тук, бе, човек. Просто ми е странно, че се повтарят загуби, които провокират интерес у някой привърженици.
Между другото, ние като никога не чуем химна на Шампионската лига, предполагам, че ще си умреш от кеф, ама както и да е, няма лошо, щом това да те прави щастлив.
Е какво лошо има? Пускат да си припомним как гледахме Барселона, Челси и Вердер. Аз не мога да разбера като са загуби какво толкова странно има? Все пак не играем срещу някакъв световноНЕизвестен отбор, а срещу грандовете от Европа.
a boy named goo написа:Не съм казвал, че е лошо, просто ми е странно
DukeUnv написа:a boy named goo написа:Не съм казвал, че е лошо, просто ми е странно
За да надъхат малко феновете, макар, че са загуби да си повярваме, че и тая година можем да изпитаме същата радост да гледаме наживо футболни грандове
a boy named goo написа:DukeUnv написа:a boy named goo написа:Не съм казвал, че е лошо, просто ми е странно
За да надъхат малко феновете, макар, че са загуби да си повярваме, че и тая година можем да изпитаме същата радост да гледаме наживо футболни грандове
По-логично е да бъдат пускани победи, ето например в турнира за купата на УЕФА, там направихте страхотни мачове, победихте : Удинезе, Оксер, Марсилия и т.н. Защо не пуснат победите, просто е странно да се надъхват привържениците със загуби, разбирам да нямате победи, но това не е така
a boy named goo написа:Този мач в София си го спомням, гледах го до 3:0 за Челси, след това се отказах и си спомням, че бях излезнал. Тогава като минавах покрай едно зведение, си спомням един мощен рев и слушам как Алекси Сокачев започна да се дере "ЛЕВСКИ ВКАРА ГОЛ НА ЧЕЛСИ" и на екрана показваха как Огнянов в бясна радост търчи към тъч линията. В началото си помсислих, брех, тея Левски да на са обърнали Челси, направо в началото незнаеах какво става. После като видях, че всъщност резултата е 3:1 ...![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 38 госта