джугашвили написа:Ок,нека да видим какво изнасяме за споменатите от теб 250 държави и какво внасяме?Като количество също.Сигурен съм,че баланса ни е отрицателен в полза на вноса.И забележи,че голяма част от внесените стоки се прозивеждат в България.
Точно тази статистика съм я гледал. Износът е по-малък от вносът, но аз да съм твърдял обратното? Аз казах, че сме калпави и затова е така! И ако трябва да говорим в цифри, ако искаш влез в НСИ и виж по години как са нещата, защото напоследък тази ножица между внос и износ се позатвори малко...

emarkon написа:parvanoff написа:emarkon написа:Понеже не знам към кой админ да се обърна ще си задам въпроса тук-защо ми изтрихте мнението?Ако може да получа отговор на лично съобщение!
Да, и аз го търсех, защото смятах да ти отговоря.Има два варианта-човек, който като срещне трудности се бори с тях и човек, който като срещне някоя по-голяма трудност и бяга-познай сам кой-как се нарича...
Все още не съм почнал сам да се изхранвам,сравнително млад съм,но смея да твърдя,че имам някаква що-годе прилична култура и знание и виждам какво става около мен и в света.Може ли да попитам теб два въпроса-на колко години си и как се бориш с трудностите?
На почти 40 съм. Няма да ти кажа точната възраст, но нещата, с които аз съм се сблъсквал са ужасяващи, но съм тук и се боря. Ще ти кажа само 2 от нещата. Първото е, че имам 3 сгрешени диагнози от лекари и всичките преди 2006-та година /случайно или не/. Втората е, че при първото си висше, което карах не успях да го завърша, защото трябваше и да работя едновременно, а не ми се отвори такава възможност, защото следвах редовно и тогава нямаше как да се прехвърля задочно преди да завърша годината. За справка, първият семестър имах най-висок успех от потока, в който бях, но заради една заверка по физическо не завърших, тъй като нямаше как да работя и да ходя на всички упражнения не ми я дадоха. А я дадоха например на едно момче от турски произход, което си плати, а не можеше да направи една лицева опора или една коремна преса-абсурд, нали? Още повече, че казах на даскала, че ще му изпълня нормативите тройно.