Висша лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Висша лига (2021/2022)

Мнениеот miro_rz » 25 фев 2022 06:56

8-)
Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 фев 2022 07:00

an4o_321 написа:Няма да стане трети! Проблема е, че не играе нито с Тотнъм, нито с Челси... :lol: Но пък за четвърто място има по-добри шансове от вас.

Това са им отложените мачове на гънърите :P

Казах, че Пепо е под пара и атакува топ 3. Удри 8-)

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 25 фев 2022 07:24

С пари и баба може! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 25 фев 2022 11:08

След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.

Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ? ;) :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2022 11:11

Red_Neck написа:
След като Великобритания забрани на Роман Абрамович да влиза в страната, сега вече се появи призив и да му бъде отнета собствеността върху Челси. Всичко това е в отговор на военната операция на Русия в Украйна, наредена от Владимир Путин. За Абрамович пък се знае, че е сред близките на президента на Руската федерация.
По-рано днес британският депутат Крис Брайънт от Лейбъристката партия заяви, че не би трябвало Абрамович повече да може да притежава клуб в страната. Политикът припомни за появил се през 2019-а година документ на разузнаването, според който за руския милиардер има доказателства за незаконно финансиране и враждебни действия. Отделно се настоява за конфискация на всички останали негови активи в страната, в това число и огромното имение на стойност 152 млн. паунда.

Сега, ... при една евнтуална конфискация на активи, ...... баба Бети ли ще стане собственик на клуба или ще го дадат на ЧСИ? ;) :mrgreen:

Шейх Мансур ще ни купи и ще клонира Гуардиола и играчите на Сити, за да се гърчим всички в ужас.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 25 фев 2022 11:15

Нашите ботове скъсаха спонсорството с Аерофлот.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 25 фев 2022 12:41

Red_Neck написа:

с оглед на събитията няма да е лошо руснака да се разкара. Да не мислиш че феновете си умират за него? Пък си спомням че ни имаше и преди него :idea:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 фев 2022 13:37

Съвсем близко бяхме да ни няма, точно преди да дойде, ако трябва да сме честни.

Ако има фенове на Челси, които са неблагодарни и против Абрамович, просто не знам какво да кажа.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 фев 2022 15:11

Точно това си мислих вчера, че атаките срещу Абрама тепърва ще започнат. :lol:
Да излиза, да осъди атаката на Русия и т'ва е, всички печелим. 8-)

Ако случайно се наложи Баце Роман да се разкара от Клуба, то със сигурност ще има опашка от желаещи да го закупят.
Разликата между сега и времето, преди Абрамович да се реши да инвестира, е мисля несъизмерима.
Из пустините останаха още 10-на топ милиардера с по 100-на млрд. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 25 фев 2022 15:29

Е той баце Роман няма да продава за жълти стотинки, като цяло се съмнявам някой да извади достатъчно пари. Най-много да останете без някой спонсор :?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Върни се в “Архив”