mike28 написа:Това че са по- интересни темите с дразнене си е наследство от втълпяваното ни от медиите в последните 20 години. Пускаме новините- първите 20 минути гледаме кой- кого убил, кого обрали, къде в София са най- големи дупките,а че примерно някъде някой доктор е направил уникално откритие, което може да спаси хиляди човешки животи- това ще бъде натикано в края на новините и ще му бъде отделено минимално време. Вземаш вестника и четеш "Треньора на Левски изригна...- пускаш радио разни сини и червени журналисти откровеннодразнят с пристрастните си коемнтари, отваряш спортните сайтове- същата история- изобщо навсякъде в медийното пространство в последните години професионализма отстъпва видимо на желанието да се привлече колкото се може по- голяма аудитория.
Същото е и тук, жалкото е, че тези дето го правят пускайки заядливи теми дори не осъзнават колко грозно и безмислено е това и, че вместо да се опитат да дадат някаква креативна идея , само човъркат в и без това гангренясалата рана наречена бг футбол.
Майк, не се прави, че нищо не знаеш и се държиш, като разчесана катерица по опашката. Обяснявал съм ти, на дълго и на широко. Ако имаше малко съвест, щеше да спреш спама, а не само да се правиш на "турбоинтелигентен" пред юзърите. А ти наистина си интелигентен и усещаш доста неща, както явно и доста не усещаш. Най-добре е да се научиш, на разликата от спам и тема, а не да ми се правиш, на толкова горделив и поучителен. Ако я беше научил тази разлика, щеше да ограничиш тези, които цапат форума, правейки се на мен например. Но явно мислиш, че така ще ми се даде урок, какво е да те засягат. А аз тези дни, (въпреки, че в началото бях бесен) се спрасквах от смях, как се правят на клоуни, "в моя чест". Наистина ако не бях здраво мислещ човек, щях да си помисля, колко съм значим, след като цяла група се е мобилизирала, да оспамва всичко, заради мен. Казвам ти наистина (и други юзъри го забелязват по-горе), оставихте форума да се превърне в помийна яма на спамове, от фалшиви юзъри. А не за пръв път АКЦЕНТИРАМ, че същият този форум, беше започнал да прилича, на нещо наистина издържано и културно, поне голямата част от него. Не е проблем, за моите сегашни и бъдещи постове. И да ме баннат, или ще се върна, или ще почна с нова сила, със следващите "915" никнейма, които ще кореспондират с настоящия. Изборът е, дали ще се даде възможност да се спами и в този стил да се забавляваме, или ще бъде толериран стила на изразени тези, оспорвани с факти и впоследствие стигане до истината, в чиято и полза да е това. Изборът е на тези, които регулират процесите във форума, толерирайки или не това, което е съобразнено с тяхното желание, как да изглежда същия.